Naproane

3 articole în total
Rulou de masă HAY, 50 x 150 cm, Foonka
Outlet
183 lei –26 %
134 lei
FOTR50150H
Rulou de masă MOSS, 50 x 150 cm, Foonka
180 lei –5 %
170 lei
FOTR50X150M
Rulou de masă SNOW, 50 x 150 cm, Foonka
179 lei
FOTR50X150SN

Rulouri de masă - faceți o declarație cu rulourile noastre de masă atrăgătoare pentru orice ocazie

Ce este rulou de masă?

Un rulou de masă este o mică bandă de pânză care este folosită pentru a îmbrăca și acoperi o masă de sufragerie. Este adesea poziționată în mijlocul mesei, paralel cu lungimea mesei, și este menită să pună în evidență frumusețea mesei, oferind în același timp protecție împotriva loviturilor și a vărsărilor.

Subțirimile noastre de masă sunt disponibile într-o varietate de materiale, lățimi, lungimi, culori și modele pentru a se potrivi cu diferite stiluri de design de masă.

Acestea pot fi folosite singure sau suprapuse peste o față de masă pentru un design suplimentar și reprezintă o metodă flexibilă de a adăuga interes vizual la o masă de masă de sufragerie.

Care este diferența dintre un rulou de masă și o față de masă?

Tăblițele de masă și fețele de masă diferă în primul rând prin dimensiunea și suprafața acoperită.

Fețele de masă sunt adesea folosite pentru decoruri mai formale, deoarece acoperă complet masa, conferindu-i un aspect rafinat și atractiv. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și materiale și pot fi folosite pentru a da zonei de luat masa un aspect unitar și coordonat.

Pe de altă parte, fețele de masă sunt o alternativă mai informală și sunt adesea folosite pentru evenimente ocazionale sau pentru mese obișnuite. Acestea sunt adesea mai subțiri decât fețele de masă și sunt făcute pentru a evidenția frumusețea mesei, protejând-o în același timp de lovituri și de vărsări.

Care sunt beneficiile utilizării tăblițelor de masă?

Rulourile de masă sunt o componentă crucială a designului camerei de luat masa din mai multe motive:

  • Atracție estetică: Tăblițele de masă oferă masă de sufragerie un plus de interes vizual, acționând ca punct de atracție pentru ochi și oferind o pată de culoare sau un model pentru designul general al camerei.
  • Versatilitate: Tăblițele de masă pot fi folosite într-o varietate de moduri și pot fi găsite într-o gamă largă de țesături și culori. Acestea pot fi schimbate anual sau pentru evenimente speciale, pentru a se potrivi gusturilor și preferințelor individuale.
  • Ușor de curățat: De obicei, fețele de masă sunt mai ușor de curățat decât fețele de masă, deoarece sunt mai mici și pot fi îndepărtate și spălate mai ușor. Prin urmare, acestea reprezintă o opțiune rezonabilă pentru o utilizare regulată, pentru casele cu copii mici sau pentru casele cu animale de companie.

Suporturile de masă sunt o parte esențială a oricărui design de masă, deoarece oferă atât beneficii practice, cât și estetice.

Pentru a spori și mai mult senzația de lux a experienței dvs. de luat masa, fie cu familia dvs. sau cu oaspeții, puteți cumpăra, de asemenea, fețe de masă, șervețele și suporturi de pahare, în plus față de fețele de masă.