Tacâmuri pentru friptură

10 articole în total
Set de tacâmuri pentru friptură, 12 buc, WMF
309 lei –20 %
246 lei
WM1280239990
Set de tacâmuri pentru friptură NUOVA 12 bucWMF
299 lei –20 %
238 lei
WM1291436046
Set de tacâmuri pentru friptură RANCH, WMF
1 190 lei –13 %
1 031 lei
WM1280636046
Set cuțite pentru friptură AJAX, 4 buc, F.DICK
439 lei –16 %
368 lei
FDCK8158400
Set de tacâmuri pentru friptură STEAKTOOLS, 8 buc, Höfats
407 lei
HO030501
Furculiță pentru friptură AJAX, set de 4 bucF.DICK
397 lei
FDCK9158600
Set de tacâmuri pentru friptură, 4 buc, Rösle
265 lei
ROS25146

Tacâmuri pentru friptură - cuțite și furculițe pentru fripturile perfect preparate

Ce sunt tacâmurile pentru friptură?

Tacâmurile pentru fripturi sunt un tip special de tacâmuri concepute pentru tăierea confortabilă și eficientă a fripturilor și a altor bucăți de carne. Cuțitele și furculițele pentru fripturi sunt făcute pentru a tăia fripturile rapid și precis.

Furculița pentru friptură are de obicei trei dinți extra-lungi, ascuțiți, care sunt foarte buni pentru a lua o bucată de carne și a o ține în timp ce o taie.

Cuțitele de friptură sunt bine echilibrate și au lame zimțate sau ne-zimțate foarte ascuțite. Lamele zimțate, cu o serie de dinți ascuțiți, separați de caneluri, pot tăia cu ușurință straturi dure de carne, deoarece dinții ascuțiți creează multe rupturi mici pentru a reduce frecarea. Astfel, puteți felia carnea fără să apăsați prea tare. Lamele fără zimți sunt mai bune pentru bucățile moi de carne și se omoară mai repede, deși sunt mai ușor de ascuțit.

Ce face un tacâm bun pentru friptură?

Cuțitele de friptură ascuțite, fie că sunt zimțate sau nu, la fel ca și furculițele de friptură, trebuie să se simtă bine în mână, să fie solide și să aibă un echilibru bun. Nu vreți să distrugeți o friptură scumpă, perfect gătită, cu un cuțit slab.

Mai jos sunt câteva sfaturi pentru a obține tacâmuri potrivite pentru friptură:

  • Confort: Doriți să vă puteți bucura de cină, așa că alegeți modele cu mânere moi, curbate, din oțel inoxidabil sau lemn, care sunt proiectate ergonomic pentru a crește confortul mâncării.
  • Depozitarea și întreținerea: Pentru ca cuțitele de friptură să rămână ascuțite și eficiente, trebuie să le depozitați în siguranță. Unii producători oferă seturi de tacâmuri pentru friptură în cutii de depozitare frumoase și elegante, care ar fi, de asemenea, excelente dacă doriți să oferiți tacâmuri pentru friptură drept cadou pentru un iubitor de carne.
  • Unele tacâmuri pentru friptură pot fi spălate manual sau în mașina de spălat vase, dar noi recomandăm întotdeauna spălarea manuală a tuturor obiectelor prețioase din bucătărie, iar tacâmurile de calitate pentru friptură sunt cu siguranță una dintre comorile bucătăriei.
  • Reputația și experiența mărcii: Pe piața de tacâmuri există mărci bine cunoscute, cu multă experiență. Cuțitele și furculițele de friptură sunt doar unul dintre lucrurile pe care le oferă, care sunt de cel mai înalt calibru, de lungă durată, simplu de utilizat și eficiente. Unele dintre aceste mărci de încredere sunt WMF, Laguiole sau F.DICK . Puteți cumpăra aceste produse în magazinul nostru.