Mixere electric

6 articole în total
Mixer de mână HMF01WHEU, alb, Smeg
888 lei –17 %
732 lei
SMEHMF01WHEU
Mixer de mână KULT X, WMF
372 lei –6 %
Mixer de mână KULT X, WMF
În stoc (11 buc.)
348 lei
WM416560011
Mixer de mână HMF01BLEU, negru, Smeg
888 lei –17 %
733 lei
SMEHMF01BLEU
Mixer de mână fără fir AKU HM 3843, argintiu, Severin
447 lei
SEVEHM3843
Mixer de mână HMF01PGEU verde pastel, Smeg
888 lei –17 %
733 lei
SMEHMF01PGEU

Mixer de mână - o mână de ajutor în bucătărie

Ce este un mixer de mână?

Un mixer de mână este un aparat electric portabil cu două batoane metalice detașabile și cu viteze reglabile. În plus, unele versiuni sunt prevăzute cu accesorii suplimentare, cum ar fi un bătutor. Cu acest aparat se pot amesteca, mixa, bate și bate diverse alimente.

Spre deosebire de mixerele de mână, mixerele de mână încorporează eficient aerul în aluat sau în aluat pentru a crea clătite pufoase și frișcă pentru a le servi deasupra. Bineînțeles, sunt mult mai rapide decât metoda tradițională, manuală, cu un bol de bucătărie și o lingură sau o spatulă de amestecat.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când selectați un mixer de mână?

Baza

Baza se referă la partea mixerului de mână pe care o așezați pe tejghea atunci când nu îl folosiți. Dacă baza este prea mică sau instabilă, mixerul de mână va cădea în mod constant, așa că asigurați-vă că mixerul de mână este așezat corect pe blatul de bucătărie.

Viteze

Pentru a vă oferi un control mai mare în timp ce combinați componentele, cele mai bune mixere manuale vor avea o gamă largă de viteze variabile. Căutați, de asemenea, butonul turbo. Această funcție trimite o scurtă rafală de energie în castron pentru a șterge reziduurile și pentru a vă asigura că totul este bine amestecat.

Greutate

Va trebui să țineți și să controlați mixerul de mână în permanență atunci când îl folosiți, așa că trebuie să vă gândiți la greutatea pe care brațul dvs. o poate ridica în mod confortabil. Dacă un mixer de mână este prea greu, va fi dificil de folosit.

Atașamente

Mixerele de mână sunt dotate de obicei cu două batoane, dar unele modele sunt prevăzute în plus cu cârlige pentru frământat aluatul și cu un tel de sârmă pentru a bate și aerisi smântâna, bezelele și ouăle, precum și pentru a amesteca sosurile ușoare și untul în tigăi. Verificați întotdeauna dacă accesoriile pot fi spălate în mașina de spălat vase înainte de a le spăla.

Cum îmi îngrijesc mixerul de mână?

Pur și simplu folosiți un burete sau un prosop umed pentru a curăța exteriorul mixerului, spălând ușor orice resturi lipite. Nu lăsați buretele să se ude prea mult; în acest caz, mixerul manual s-ar putea strica dacă apa intră în motor. Nu scufundați niciodată mixerul în apă, deoarece acest lucru poate deteriora permanent motorul.

Obiectivul nostru la Kulina este de a oferi clienților noștri o gamă largă de aparate de bucătărie premium, motiv pentru care oferim o selecție largă de mixere de mână de top de la producători de renume, cum ar fi ETA, WMF, și KitchenAid.