Joseph Joseph

Totul a început cu o singură placă de tocat din sticlă... Frații Joseph au creat brandul Joseph Joseph de accesorii de bucătărie din pasiunea de a proiecta produse care să funcționeze mai bine - în utilizarea zilnică și în bucătăria dumneavoastră.
259 articole în total
Strecurătoare, set de 2 buc, gri, Joseph Joseph
123 lei
JS40094
Spiralizator SPIRO 20183, verde, Joseph Joseph
127 lei
JS20183
Bol de spălat WASH&DRAIN, albastru, Joseph Joseph
229 lei –7 %
211 lei
JS85179
Set de cuțite cu suport rotativ ELEVATE 10541, 6 buc, Joseph Joseph JS10541
Bol de bucătărie, set de 6 buc, Joseph Joseph
259 lei –10 %
233 lei
JS80025
Coș de gunoi alimentar COMPO 4 l, bej, Joseph Joseph
229 lei –23 %
175 lei
JS30046
Set ustensile de bucătărie DUO, 5 buc, multicolor, Joseph Joseph JS10534
Tavă pentru uscarea vaselor EXTEND, extensibilă, albă, Joseph Joseph JS85071
Organizator pentru dulapuri CUPBOARDSTORE, Joseph Joseph
114 lei
JS85148
Tocător CULT & CARVE PLUS L 37 x 29 cm, roșu, Joseph Joseph
145 lei
JS60004
Sus
Produsele următoare

Joseph Joseph - Totul a început cu o singură placă de tocat din sticlă...

Brandul Joseph Joseph a fost fondat de către Antony și Richard Joseph, gemeni și designeri cu o pasiune pentru invențieIn 2003au proiectat o placă de tocat din sticlă care a fost începutul călătoriei lor cu scopul de a proiecta produse de bucătărie funcționale care să eficientizeze sarcinile casnice de zi cu zi.

Misiune și Viziune

Ideea fraților Joseph este de a revoluționa sarcinile de acasă și de a proiecta produse care funcționează mai bine, sunt multifuncționale și rezolvă problemele de zi cu zi. Indiferent de sarcină - pregătirea mesei, organizarea bucătăriei, spălatul rufelor sau gestionarea deșeurilor, fiecare produs al mărcii Joseph Joseph este conceput pentru a ușura viața de zi cu zi.

Produsele multifuncționale sunt concepute pentru a eficientiza munca în bucătărie, pentru a economisi spațiu în sertare și pentru a avea un impact mai mic asupra mediului. Joseph Joseph își propune să reducă deșeurile și poluarea prin utilizarea de materiale reciclabile, oferind piese de schimb acolo unde este posibil și făcând produsele lor cât mai durabile și multifuncționale posibil.

Joseph Joseph design și produse

Joseph Joseph este un studio cu sediul la Londraunde sunt inventate toate produsele lor, unde se fac cercetări și prototipuri și unde fiecare produs este testat pentru a se asigura că are performanțe excelente.

Toate uneltele și accesoriile de bucătărie Joseph Joseph sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și oferă un design modern, potrivit pentru toate tipurile de stiluri de bucătărie. Puteți alege dintr-o gamă de culori, inclusiv nuanțe atemporale de gri sau alb și opțiuni mai colorate, mai curajoase.

O mulțime de produse din catalogul brandului au primit premii prestigioase, cum ar fi The Queen's Award for Enterprise în 2018 pentru Totem Waste Separation & Recycling Bin, Excellence in Housewares Award (10 premii pentru inovație), Global Innovation Awards (gia) (8 premii câștigătoare! cu cel mai recent pentru revoluționara perie de toaletă Flex™), Reddot Design Award (din 2018 14 premii RedDot, inclusiv două premii Best of the Best pentru Pie™ Kitchen Timer și Totem Waste Separation & Coșuri de reciclare).

Printre cele mai bine vândute de la brandul Joseph Joseph în Kulina veți găsi: