Recenzie

recenze

Ne pasă și vă ascultăm. Și vorbim serios!

Credem că recenziile autentice și verificate sunt cheia pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. Selectăm cu atenție branduri și produse aspectuos proiectate, de înaltă calitate și care vor rezista ani la rând. Cu toate acestea, suntem conștienți că acestea sunt adesea o investiție costisitoare, iar experiența altor clienți este indispensabilă atunci când luați decizia de achiziționare.

Veți găsi în prezent peste 25 000 de recenzii ale produselor și puteți fi siguri că, în categoria ustensile de bucătărie premium, nu veți găsi mai multe în altă parte decât pe Kulina.

reward

Recompensă pentru experiența dvs.


Recenziile și experiențele dvs. sunt indispensabile pentru noi.

Pentru a vă compensa timpul investit cu oferirea recenziei, veți primi un voucher în valoare de 50 lei, pentru fiecare comandă pentru care furnizați o recenzie. Voucherul nu are restricții.

Fără comandă minimă! Și vorbim serios! Răsfățați-vă cu ceva pentru furnizarea unei recenzii.

verified

Recenzii autentice 100% verificate


Vă garantăm că toate recenziile produselor pe care le veți găsi aici provin direct de la clienții Kulina care au încercat efectiv produsele.

De obicei, trimitem o solicitare de recenzie la 3 săptămâni după achiziție, iar acest formular conține întotdeauna doar produsele pe care clientul le-a cumpărat.