Grătare de contact

5 articole în total
Grătar cu contact electric 2în1 LONO, WMF
890 lei –5 %
837 lei
WM0415110011
Grătar cu contact electric KG 2392, 1800 W, Severin
554 lei –4 %
529 lei
SEVEKG2392
Grătar cu contact electric KG 2394, 800 W, Severin
158 lei –7 %
146 lei
SEVEKG2394
Grătar cu contact electric OPTIGRILL ELITE XL XA727810, Tefal
396 lei –23 %
302 lei
TEFXA727810

Grătar de contact - un dispozitiv de gătit ideal pentru prăjirea și încălzirea unei varietăți de feluri de mâncare

Ce sunt grătarele de contact?

Grătarele de contact, cunoscute și sub numele de prese panini, sunt aparate de bucătărie create pentru a prăji rapid și comod alimente. Acestea sunt alcătuite din două plăci fierbinți care se unesc pentru a găti concomitent alimentele pe ambele părți. Multe feluri de mâncare, inclusiv burgeri, carne de pasăre, legume și sandvișuri, pot fi preparate cu ajutorul grătarelor de contact. Acestea pot fi utilizate atât în interior, cât și în exterior și sunt disponibile într-o varietate de versiuni și dimensiuni.

Acestea sunt un aparat popular în bucătăriile casnice, precum și în bucătăriile comerciale, cum ar fi restaurantele și cafenelele. Dimensiunea compactă și ușurința de utilizare fac din ele un instrument convenabil pentru bucătarii ocupați care doresc să pregătească mese rapide și gustoase.

În Kulina, am ales cu grijă o selecție largă de grătare de contact durabile de la producători renumiți precum Severin, Tefal, și WMF.

Cum se curăță un grătar de contact?

Grătarul de contact poate fi curățat prin îndepărtarea particulelor de mâncare, prin spălarea cu o cârpă sau un burete umed și prin folosirea unei paste de bicarbonat de sodiu pentru a îndepărta orice pete dificile sau reziduuri arse.

De asemenea, este esențial să vă feriți de detergenții abrazivi. Dacă grătarul are plăci detașabile, acestea trebuie curățate separat în mașina de spălat vase sau în apă caldă cu săpun.

Care este diferența dintre un grătar de contact și un degustător de sandvișuri?

Termenul "grătar de contact" se referă la un aparat de gătit cu două plăci fierbinți care sunt articulate împreună. Farfuriile pot fi deschise și închise ca niște scoici și sunt adesea striate, ceea ce imprimă urme de grătar pe alimente. Plăcile de grătar ale unui grătar de contact sunt adesea mai mari decât fantele pătrate ale aparatelor de făcut sandvișuri standard, oferind o gamă mai largă de opțiuni de gătit.

A aparat pentru sandvișuri, pe de altă parte, este un mic dispozitiv de blat care este destinat preparării de sandvișuri de formă pătrată (sau triunghiulară), de obicei cu pâine prăjită. Poate fi deschisă și închisă ca o carte datorită celor două plăci cu balamale care sunt de obicei plate. O gamă largă de sandvișuri, de exemplu, cu brânză la grătar, șuncă și brânză și ton topit, pot fi făcute cu un aparat pentru sandvișuri.

De asemenea, puteți verifica colecțiile noastre de alte grătare electrice și alte aparate de bucătărie esențiale, cum ar fi roboți de bucătărie, prăjitoare de pâine, aragazuri electrice și fierbătoare de apă.