203 articole în total
Coș de gunoi sensibil la atingere TOUCH BIN 36 l, șampanie, Brabantia BRAB304583
Coș de gunoi cu capac sensibil la atingere BO 11 + 23 l, platină, Brabantia BRAB316142
Coș de gunoi cu capac sensibil la atingere BO, 36 l, platină, Brabantia BRAB315787
Saci pentru gunoi M PERFECTFIT 60 l, 120 buc, Brabantia
259 lei
BRAB138867
Coș cu pedală BO 60 l, alb, Brabantia
1 146 lei –19 %
927 lei
BRAB211300
Coș de gunoi cu atingere BO TOUCH BIN 11 + 23 l, gri mineral, Brabantia BRAB127243
Coș cu pedală NEWICON, 30 l, bej, Brabantia
479 lei
BRAB149962
Coș de gunoi integrat 15 l, oțel lucios, Brabantia
386 lei
BRAB418181
Coș cu pedală NEWICON, 30 l, albastru deschis, Brabantia
509 lei
BRAB202667
Saci pentru gunoi R PERFECTFIT 36 l, 120 buc, Brabantia
259 lei
BRAB138584
Coș cu pedală NEWICON 20 l, alb, Brabantia
419 lei
BRAB111846
Coș cu pedală NEWICON, 20 l, maro mineral, Brabantia
604 lei –5 %
572 lei
BRAB208584
Coș de gunoi încorporat SORT & GO 2 x 16 l, gri/verde, Brabantia BRAB214462
Coș de gunoi încorporat SORT & GO 2 x 12 l, gri/verde, Brabantia BRAB214448
Saci pentru gunoi O PERFECTFIT 30 l, 120 buc, Brabantia
169 lei
BRAB138485
Sus
Produsele următoare

Coșurile de gunoi - nu vă gândiți la "urât mirositor", ci la "elegant!

Ce coșuri de gunoi sunt cele mai bune de folosit acasă?

Următoarele coșuri de gunoi sunt o alegere bună pentru casă:

  • Coș de gunoi cu pedală
  • Coș de gunoi cu deschidere prin atingere
  • Coș de compostare
  • Coș de reciclare
  • Coș cu capacul rotativ
  • Coș glisant de gunoi

Kulina oferă o gamă largă de coșuri de gunoi în diferite modele atractive pentru casa dumneavoastră. Dacă trebuie să eliminați frecvent deșeurile compostabile și nu aveți acces la o grămadă de compost într-o grădină, s-ar putea să găsiți coșurile noastre de compost extrem de utile. Dacă doriți să vă îmbunătățiți și mai mult reputația de mediu și doriți să reciclați mai eficient, atunci pubelele noastre de reciclare sunt, de asemenea, o alegere bună. Ambele sunt modalități eficiente de a contribui la o planetă mai bună și mai verde pentru toți, lucru pe care îl încurajăm cu entuziasm.

Coșuri de gunoi pentru sortarea eficientă a deșeurilor

Kulina stochează coșuri de gunoi de la mărci bine cunoscute, cum ar fi Brabantia, Blomus și Joseph Joseph. Cu puțin ajutor din partea noastră și a acestor mărci, puteți face ca eliminarea deșeurilor să fie bine organizată, ușoară, sigură și elegantă. De asemenea, avem în stoc coșuri de gunoi pentru baie, coșuri cu pedale, coșuri cu capacul oscilant, coșuri glisante și multe altele. Orice doriți, noi îl avem. În plus, coșurile noastre de gunoi nu sunt doar practice și de înaltă calitate, ci și elegante și stilate, așa că aruncați o privire și vedeți ce vă atrage ca fiind cea mai bună soluție de eliminare a deșeurilor pentru casă. Suntem siguri că veți găsi ceea ce căutați.

Este necesar să folosiți garnituri de gunoi?

Răspunsul simplu la această întrebare veche este da. Garniturile de coșuri de gunoi împiedică alimentele să se lipească de fundul oricărui coș de gunoi și lichidele să se infiltreze și să provoace mizerie, menținând astfel coșurile de gunoi curate și fără mirosuri. De asemenea, acestea fac ca îndepărtarea deșeurilor să fie mult mai ușoară și mai sigură, protejându-vă de bacteriile dăunătoare care se pot acumula în aceste zone. Acestea fiind spuse, nu reprezintă un motiv pentru a fi mai puțin atent atunci când faceți acest lucru. Secretul este să vă asigurați că selectați dimensiunea potrivită a coșului de gunoi pentru coșul de gunoi, astfel încât nimic să nu poată cădea între acesta și coșul de gunoi.

Cu toate acestea, eliminarea deșeurilor este mai ușor de spus decât de făcut, nu-i așa? În ciuda eforturilor dumneavoastră de a păstra totul curat, ordonat și cu un miros proaspăt, există momente în care vă confruntați cu un miros neplăcut în bucătărie. Uneori este vorba de un coș de gunoi al cărui capac lasă să treacă mirosuri neplăcute, alteori este vina unei manipulări defectuoase a deșeurilor (scoaterea gunoiului prea rar, aruncarea resturilor de carne, pește etc. la coșul de gunoi).

Oricare ar fi problema, vă puteți asigura că frumoasa dvs. casă miroase a proaspăt, cu coșuri de gunoi cu pedală, coșuri de gunoi tactile, coșuri de gunoi glisante, garnituri de gunoi și alte produse de la Kulina. Avem metodele noastre de a vă face viața mai confortabilă. Așadar, aruncați o privire la soluțiile pe care le avem de oferit pentru a vă face treburile casnice puțin mai suportabile.