Viva Scandinavia

92 articole în total
Cană de ceai cu infuzor și capac BALANCE Viva Scandinavia 500 ml VS71400
Birou ceasca cu o farfurie CLASSIC Viva Scandinavia 0,3 l
Nou
80 lei
VS75800
Bol de zahăr și ulcior de lapte CLASSIC Viva Scandinavia
117 lei
VS75700
Borcan de sticlă pentru alimente CORTICA Viva Scandinavia 0,5 l
Nou
87 lei
VS73100
Borcan de sticlă pentru alimente CORTICA Viva Scandinavia 0,7 l
Nou
87 lei
VS73200
Borcan de sticlă pentru alimente CORTICA Viva Scandinavia 0,8 l
Nou
87 lei
VS73400
Cana cu infuzor MINIMA EVA Viva Scandinavia 400 ml tulbure albastru
Nou
VS82763
Cană de ceai CLASSIC EVA Viva Scandinavia 400 ml transparent
Nou
58 lei
VS82700
Sus
Produsele următoare

Viva Scandinavia este un brand axat pe ceai
✓ Transformă rutina zilnică de preparare a ceaiului într-un ritual plăcut
✓ Oferă ceainice, căni și cești moderne și foarte fotogenice
✓ Înființat în 2010 în Danemarca

viva-scandidavia

Viva Scandinavia este un brand specializat în ritualul zilnic de preparare a ceaiului. Și vorbim aici de ritual, nu de rutină, pentru că, cu produsele Viva Scandinavia, veți fi mai mult decât dornici să sărbătoriți orice moment cu o ceașcă de ceai fierbinte.

Luați unul dintre ceainicele lor minimaliste cu filtru de ceai și bucurați-vă de un gust perfect și de un design modern și grozav. Alegeți un ceainic cu pereți de sticlă pentru a vă bucura de spectacolul preparării ceaiului cu toate simțurile. Observați cum ceaiul devine din ce în ce mai tare și cum apa își schimbă culoarea. Bucurați-vă de gustul perfect al ceaiului vrac și de simplitatea întregului proces.

Alegeți-vă cana sau ceașca de ceai preferată dintr-o gamă de căni atrăgătoare, disponibile atât cu sau fără filtru de ceai. Formele și materialele moderne vor fi pe placul oricărui iubitor de design și vor fi apreciate de adevărații cunoscători de ceai, fără a face compromisuri în materie de gust. Cănile și ceștile practice și frumoase de la Viva Scandinavia vor deveni piesele voastre preferate și, cu siguranță, cele mai fotogenice.

De asemenea, vă puteți completa ceaiul sau cafeaua cu alte accesorii și arome. Cănile pentru spumarea laptelui, infuzoarele de ceai, borcanele de miere și zaharnițele de la Viva Scandinavia sunt concepute pentru a arăta bine și a avea un gust și mai bun. Sunteți gata să vă transformați rutina zilnică în ritualuri frumoase, care să vă facă viața mai plăcută? Alegeți Viva Scandinavia și lăsați-vă fermecați de vraja consumului de ceai.