Viva Scandinavia

Viva Scandinavia este un brand pentru adevărații iubitori de ceai, care sunt de părere că prepararea ceaiului din frunze este un ritual care merită sărbătorit. Căni, cești, ceainice și infuzoare de ceai - preparați o ceașcă de ceai în stil scandinav!
113 articole în total
Ceainic cu infuzor NICOLAS 750 ml, sticlă, Viva Scandinavia
138 lei
VS70400
Ceainic cu infuzor LEAF 500 ml, sticlă/oțel inoxidabil, Viva Scandinavia VS70500
Set pentru ceai BJORN, 6 buc, Viva Scandinavia
330 lei
VS32801
Carafă pentru ceai cu gheață INFUSION 1,4 l, neagră, Viva Scandinavia VS30501
Ceașcă cu infuzor BALANCE 500 ml, Viva Scandinavia
131 lei
VS71400
Cana cu infuzor MINIMA EVA 400 ml, maro pudra, Viva Scandinavia
125 lei
VS82762
Ceainic infuzor SAGA 800 ml, mentă, fontă, Viva Scandinavia
382 lei
VS82146
Strecurătoare de ceai cu capac, Viva Scandinavia
49 lei
VS81011
Sus
Produsele următoare

Viva Scandinavia - hai să bem o ceașcă de ceai!

Viva Scandinavia este o marcă axată pe ceai, care și-a câștigat reputația de a produce produse de înaltă calitate, minimaliste și funcționale pentru prepararea și servirea ceaiului și a cafelei. Istoria brandului își are rădăcinile într-o apreciere profundă a stilului de viață scandinav, care pune accentul pe simplitate, funcționalitate și sustenabilitate.

Brandul a fost fondat în Danemarca în 2010 de către Peng Lin, un iubitor de ceai care deținea anterior o companie de software. I-a fost greu să găsească articole de ceai plăcute din punct de vedere estetic pentru a completa ceaiul fin de care era fan. A început prin a conduce o fabrică de articole de uz casnic de succes și, în curând, a încheiat un parteneriat cu un grup de designeri de produse de top din Danemarca, creând piese frumos lucrate care sunt foarte apreciate de iubitorii de ceai din întreaga lume. În prezent, VIVA are sediul central în centrul orașului Toronto și filiale europene în Belgia și China.

Viva Scandinavia's mission

Ceaiul a fost o tradiție pentru majoritatea culturilor în ultimii 5000 de ani. Însoțește toate ocaziile și momentele de interacțiune socială și sărbătorile umane, este băutura care ajută la relaxare și la trăirea momentului. VIVA onorează și apreciază importanța tradițiilor de preparare a ceaiului și se străduiește să modernizeze aceste tradiții pentru ca generațiile actuale și viitoare să le mențină.

Misiunea brandului este de a inspira lumea să se relaxeze și să se simtă mai bine cu o ceașcă de ceai perfectă, de fiecare dată. Pentru a realiza acest lucru, Viva Scandinavia oferă cele mai bune produse necesare pentru ritualul de preparare a ceai ului și pentru prepararea ceaiului în frunze libere în cel mai convenabil mod posibil.

Cele mai populare produse pentru prepararea ceaiului

Unul dintre cele mai populare produse de la Viva Scandinavia este ceainicul Infusion Tea Pot, care a devenit un produs de bază în multe case și birouri și care a câștigat premiul reddot design în 2013. Oala este proiectată cu un infuzor detașabil din oțel inoxidabil, care permite utilizatorilor să prepare cu ușurință ceaiul din frunze libere, în timp ce materialul din sticlă borosilicată asigură că ceaiul rămâne cald pentru mai mult timp. Printre celelalte produse ale mărcii legate de ceai se numără cești de ceai, căni și ceainice, toate acestea fiind concepute cu aceeași abordare minimalistă și funcțională. Dacă vă place ceaiul, nu uitați să consultați ghidul nostru de cumpărături pentru prepararea ceaiului, unde veți vedea o mulțime de produse Viva Scandinavia și veți învăța cum să le folosiți.

Viva Scandinavia oferă, de asemenea, o gamă de produse legate de cafea, inclusiv aparate de cafea, cești și căni. Aparatele de cafea ale brandului sunt proiectate cu un gura de scurgere unică "fără picurare" care asigură o experiență de preparare a cafelei fără mizerie, în timp ce ceștile și cănile sunt fabricate din sticlă cu pereți dubli care păstrează cafeaua fierbinte fără a vă arde mâinile.

De ce le place oamenilor să-și pregătească ceaiul cu produsele Viva Scandinavia?

Unul dintre motivele cheie pentru care oamenii apreciază Viva Scandinavia este angajamentul mărcii față de sustenabilitate. Produsele brandului sunt realizate din materiale ecologice, precum sticla borosilicată și bambusul, iar ambalajele sunt realizate din materiale reciclate. În plus, brandul colaborează cu organizații care promovează practicile durabile, cum ar fi Rainforest Alliance, pentru a contribui la protejarea mediului înconjurător.

Un alt motiv pentru care oamenii iubesc Viva Scandinavia este designul minimalist și funcțional al mărcii. Produsele sunt concepute cu gândul la simplitate, având linii curate, culori discrete și caracteristici funcționale care le fac ușor de utilizat și ușor de privit. Această abordare a designului a făcut ca produsele Viva Scandinavia să fie populare printre cei care apreciază frumusețea simplității.

Fie că sunteți un iubitor de ceai sau de cafea, fie că apreciați pur și simplu frumusețea unui design simplu, Viva Scandinavia are ceva pentru fiecare.