Prese și storcătoare
Prese și storcătoare - ajutoare la îndemână în bucătărie
Cum să vă faceți munca în bucătărie mai eficientă?
Folosirea diferitelor tipuri de prese și storcătoare de bucătărie poate face ca gătitul să fie mai ușor și mai rapid . Dacă vă întrebați dacă o presă de cartofi, un spărgător de nuci sau un storcător de fructe manual merită banii, răspunsul este da. Folosirea mâinilor pentru a stoarce citricele sau folosirea unei linguri pentru a face piureul de cartofi este întotdeauna o opțiune, dar dacă procesați aceste ingrediente des, ar trebui să vă gândiți să vă eficientizați munca în bucătărie. Dacă faceți o anumită sarcină culinară destul de des, să vă cumpărați un accesoriu de bucătărie adecvat care să vă ușureze sarcina merită cu siguranță.
Prese și storcătoare disponibile în Kulina
Pe Kulina vă oferim diverse accesorii de bucătărie, iar printre presele noastre, veți găsi:
- prescuri de usturoi
- storcătoare și storcătoare manuale de fructe
- prese de cartofi
- biscuiți cu nuci
- prese pentru hamburger
Cum pot avea grijă de presele și storcătoarele mele de bucătărie?
Presele și storcătoarele de bucătărie sunt echipamente esențiale pentru prepararea unei serii de mâncăruri, inclusiv piure de cartofi, sosuri, paste și sucuri. Durabilitatea acestor unelte poate fi prelungită prin îngrijire și întreținere corespunzătoare. Iată câteva sfaturi pentru curățarea preselor și storcătoarelor din bucătărie:
Se curăță după fiecare utilizare: Asigurați-vă că vă curățați temeinic presa sau storcătorul imediat după utilizare pentru a scăpa de orice resturi de mâncare. Îndepărtați orice resturi cu o perie delicată și apă caldă cu săpun.
Se usucă bine: Aveți grijă să vă uscați complet presa sau storcătorul după ce l-ați curățat. Înainte de a-l pune deoparte, îndepărtați orice umezeală cu o cârpă curată și asigurați-vă că fiecare componentă este curată și complet uscată.
Depozitați în mod corespunzător: Păstrați presa sau storcătorul uscat și în siguranță în sertarele din bucătărie sau în organizatoarele de ustensile. Asigurați-vă că vă organizați ustensilele în așa fel încât cele folosite cel mai des să fie mereu la îndemână.