Seturi de ustensile de bucătărie

26 articole în total
Ustensile de bucătărie, set de 3 buc, din lemn, Brabantia
125 lei
BRAB260681
Set accesorii pentru copt, 4 buc, verde, Brabantia
190 lei
BRAB123207
Set ustensile de bucătărie DUO, 5 buc, multicolor, Joseph Joseph JS10534
Set ustensile pentru bucătărie DUO, 3 bucJoseph Joseph
132 lei
JS80039
Set ustensile pentru bucătărie PROFI PLUS, 7 buc, cu suport, WMF
593 lei –5 %
WM1876709990
Set ustensile de bucătărie PROFI PLUS, WMF
593 lei –9 %
538 lei
WM1871529990
Set ustensile pentru bucătărie DUO, 3 buc, Joseph Joseph
111 lei
JS80026
Set ustensile pentru bucătărie NEST 100 COLLECTION, Joseph Joseph JS95031
Ustensile de bucătărie set DUO, 5 buc, Joseph Joseph
277 lei –5 %
262 lei
JS80040
Set de ustensile de bucătărie ELEVATE, 5 buc Joseph Joseph
274 lei
JS10176
Sus
Produsele următoare

Set de ustensile de bucătărie - uneltele de bucătărie necesare într-un singur set

Ce ustensile de bucătărie sunt de obicei incluse în set?

Ustensilele de bucătărie incluse într-un set pot varia în funcție de producător și de forma setului pe care îl achiziționați. De obicei, un set de bază de ustensile de gătit include unelte de bucătărie precum o lingură de amestecat, o lingură cu fantă, o lingură de supă, un sucitor sau o spatulă.

La Kulina, avem o colecție mare de seturi de ustensile de bucătărie de la producători renumiți, cum ar fi Joseph Joseph, WMF, și Brabantia.

Cum să vă depozitați setul de ustensile de bucătărie?

Deși există mai multe moduri de a păstra setul de ustensile de bucătărie, modul ideal de păstrare a ta depinde de spațiul disponibil și de nevoile tale personale. Regula generală spune că ar trebui să păstrați ustensilele de bază pe partea dreaptă a aragazului (dacă sunteți dreptaci). Iată câteva strategii tipice pentru organizarea ustensilelor de bucătărie:

Organizator de ustensile de bucătărie: Aceasta este o opțiune obișnuită pentru a vă păstra setul de ustensile de bucătărie într-un singur loc. Puteți alege între organizatoare din ceramică, gresie, plastic sau lemn (unele rotative) în culori și modele interesante. Verificați organizatoarele de ustensile pe care le avem pentru dvs. în Kulina și vedeți alte soluții practice pe care le avem pentru dvs. în categoria organizatoare de bucătărie.

Suport pentru ustensile de bucătărie: Unele seturi de ustensile de bucătărie sunt prevăzute cu un suport rotativ cu cârlige pentru toate ustensilele incluse în set. Această metodă este practică, deoarece păstrează blatul curat și facilitează accesul la instrumentele de gătit.

Suport de agățat: Dacă aveți un spațiu limitat pe blatul de lucru din bucătărie, puteți lua în considerare utilizarea unui suport suspendat cu cârlige. Rafturile suspendate sunt disponibile într-o mare varietate de stiluri și pot fi fabricate din metal sau lemn, în funcție de stilul bucătăriei dumneavoastră.

Organizator de sertare: Păstrarea ustensilelor într-un organizator de sertare este o abordare alternativă. Organizatoarele de sertare sunt disponibile într-o gamă variată de forme și dimensiuni și sunt făcute pentru a ține diferite tipuri de ustensile. Această metodă vă păstrează ustensilele ascunse și este perfectă dacă nu aveți mult spațiu pe tejghea. Pentru ca ustensilele de bucătărie să fie mai ușor de accesat atunci când gătești, te poți gândi să le grupezi pe tipuri (de exemplu, linguri, spatule și clești).

Ustensilele de bucătărie sunt echipamente de bucătărie esențiale, iar dacă vrei să vezi care sunt alte accesorii de bucătărie în care merită să investești, consultă ghidul nostru de cumpărături pentru cele 10 lucruri esențiale de care are nevoie orice bucătărie.