Aparate de făcut iaurt

3 articole în total
Aparat de făcut iaurt JG 3520, cu 14 borcane, Severin
203 lei
SEVEJG3520
Set mașină de făcut iaurt JG 3521, 7 pahare, Severin
310 lei
SEVEJG3521

Producători de iaurt - bucurați-vă de rețete de iaurt natural de casă

Ce este un mașină de făcut iaurt?

O mașină de făcut iaurt făcut iaurt este un aparat din bucătărie special conceput pentru a face iaurt acasă. Acesta oferă o atmosferă reglementată pentru procedura de fermentare, permițându-vă să preparați cu ușurință iaurt proaspăt și delicios.

Iogurtierele noastre de la Kulina sunt făcute pentru a vă permite să creați acasă cel mai natural iaurt, bogat în probiotice. Produsul final este un iaurt care nu conține zahăr, aditivi sau conservanți - practic, un iaurt adevărat!

Cum funcționează o mașină de făcut iaurt?

Iaurtul se obține în mod obișnuit prin încălzirea laptelui la o anumită temperatură, prin adăugarea de bacterii producătoare de acid lactic și apoi prin răcirea amestecului înainte de aromatizare sau ambalare.

Laptele este amestecat cu un starter de cultură bacteriană care conține cel puțin o lingură de iaurt simplu, cumpărat de la magazin, înainte de a fi plasat în vasul mașină de făcut iaurt , care menține temperatura amestecului în intervalul corespunzător timp de opt până la douăsprezece ore, pe măsură ce acesta fermentează.

Procesul de fermentare se poate încheia adesea peste noapte; totuși, acest lucru poate varia în funcție de tipul de mașină de făcut iaurt . Iaurtul devine adesea mai tare cu cât fermentează mai mult timp.

Iaurtul trebuie păstrat la frigider timp de cel puțin trei ore după fermentare înainte de a fi consumat.

Ce altceva se mai poate face cu o mașină de făcut iaurt?

O mașină de făcut iaurt făcut iaurt poate avea și alte scopuri în afară de prepararea iaurtului acasă, cum ar fi chefirul fermentat, smântână sau lapte bătut.

În plus, mediul de temperatură reglementată al mașină de făcut iaurtîl face potrivit pentru a face aluatul să se dovedească, accelerând procesul de activare a drojdiei și de creștere a aluatului. De asemenea, se pot crea și alte brânzeturi de casă, cum ar fi ricotta și paneer. Chiar și băuturile bogate în probiotice, cum ar fi kombucha, pot fi preparate folosind capacitățile sau suplimentele unor producători de iaurt.

Pentru a vă asigura că tipul de mașină de făcut iaurt pe care îl adăugați în coșul de cumpărături este adecvat pentru aceste scopuri suplimentare, este esențial să analizați caracteristicile și capacitățile sale individuale.

Dacă sunteți genul căruia îi place să prepare mâncarea în interior, puteți verifica și alte mașini de bucătărie, cum ar fi mașinile de făcut pâine, mașinile de făcut înghețată și mașinile de făcut hotdog.