Rafturi și etajere pentru duș

34 articole în total
Raft pentru duș MINDSET, 42 cm, alb, Brabantia
239 lei
BRAB303548
Raft pentru duș MINDSET 42 cm, gri mineral, Brabantia
239 lei
BRAB303524
Raft de duș NEXIO 34 cm, oțel inoxidabil mat, Blomus
601 lei –5 %
567 lei
BM68942
Etajeră de baie CARVO 66 cm, negru, oțel inoxidabil/glonț, Zack ZACK40506
Etajeră de baie SCALA 50 cm, sticlă, Zack
Outlet
621 lei –35 %
403 lei
ZACK40006
Raft pentru duș NEXIO 34 cm, alb, Blomus
627 lei
BM66333
Raft de duș MODO, 34 cm, oțel, negru
313 lei
BM66329
Raft de duș NEXIO, 25 cm, oțel inoxidabil mat, Blomus
550 lei –17 %
456 lei
BM68941
Raft de duș NEXIO 25 cm, alb, Blomus
559 lei
BM66332
Etajeră de baie LINEA 46 cm, lustruit, oțel inoxidabil/glonț, Zack ZACK40029
Suport de duș SURF M, alb, Koziol
42 lei
KOZ1407125
Tavă pentru depozitarea obiectelor mici MODO 20 cm, stejar, Blomus BM69208
Raft de duș LINEA 26 cm, mat, din oțel inoxidabil, Zack
633 lei –13 %
549 lei
ZACK40371
Sus
Produsele următoare

Rafturi și suporturi de duș - modul perfect de a vă organiza dușul

Care sunt tipurile de rafturi și suporturi de duș disponibile pe Kulina?

Ai considerat vreodată că dușul tău este o dezordine dezorganizată? Găsirea articolelor de toaletă potrivite la momentul potrivit poate fi o provocare, deoarece sticlele de șampon, săpunul și alte articole sunt împrăștiate peste tot. Suporturile de duș și rafturile pot ajuta în acest sens. Aceste organizatoare utile vă pot permite să vă păstrați dușul curat și ordonat, astfel încât să vă puteți concentra asupra curățeniei în loc să vă căutați lucrurile.

În timp ce există multe suporturi de duș și rafturi disponibile pe piețele generale, fiecare cu un beneficiu diferit, aici, la Kulina, oferim o selecție unică de suporturi de duș suspendate. Un suport de duș suspendat este o opțiune populară pentru depozitarea obiectelor esențiale pentru duș, deoarece ocupă foarte puțin spațiu și sunt ușor de instalat și de îndepărtat.

Kulina oferă căsuțe de duș suspendate de la producători renumiți precum Blomus, Brabantia, și Koziol și sunt disponibile într-o gamă largă de materiale, cum ar fi plasticul, titanul și oțelul. Puteți alege cu ușurință unul care să se potrivească în mod corespunzător cu dușul dvs., deoarece acestea vin într-o varietate de dimensiuni și forme.

Unde este cel mai bun loc pentru a pune un suport de duș?

Cel mai bun loc pentru plasarea unui suport de duș va depinde de dimensiunea și forma dușului și de preferințele dumneavoastră personale. Puteți agăța suport de duș sau un raft de duș:

  • Pe bara de duș sau pe supapă: Aceasta este o alegere minunată dacă aveți un duș mic. Agățând suportul pe bara de duș sau pe supapă, veți elibera spațiu pe podea și veți avea lucrurile la îndemână.
  • Pe perete: Dacă aveți un duș mai mare, puteți monta un suport de duș pe perete. Astfel, veți avea mai mult spațiu de depozitare, iar lucrurile dvs. vor rămâne organizate.
  • Într-un colț: Dacă aveți un duș de colț, puteți instala un caddie de duș de colț în colț. Astfel, veți economisi spațiu de depozitare și veți avea lucrurile la îndemână.
  • Pe podea: Dacă nu vă deranjează să ocupați puțin spațiu pe podea, unele dintre rafturile noastre pot fi așezate cu ușurință pe sol. Acest lucru vă va mări capacitatea de depozitare și vă va facilita accesul la toate bunurile dumneavoastră.

Trebuie să luați în considerare lucruri precum expunerea la apă, accesibilitatea și aspectul dușului atunci când alegeți cel mai bun loc pentru suport de duș.

Pentru alte necesități de baie, puteți verifica colecția noastră de accesorii pentru cosmetice, umerașe pentru prosoape, săpuniere etc.