Tocătoare legume și răzători

7 articole în total
Tocător manual de alimente MULTI negru, 0,9 l, WMF
Sticker
229 lei
WM1876786040
Tocător de alimente 5KFCB519EDG, gri închis mat, KitchenAid
Sticker
779 lei
KA5KFCB519EDG
Tocător electric de alimente KM 3866, argintiu/negru, Severin
Sticker
464 lei
SEVEKM3866
Tocător electric de alimente, alb, KitchenAid
Sticker
519 lei
KA5KFC3516EWH
Tocător electric de alimente KULT X, WMF
Sticker
359 lei
WM0416590011
Tocător manual de alimente 5 SECOND, 900 ml, Tefal
Sticker
130 lei
TEFK1320404
Tocător electric de alimente MULTI MOULINETTE MQ723138, alb, Tefal
Nou Sticker
TEF1510001394

Tocătoare și mărunțitoare de alimente - un dispozitiv rapid și eficient pentru a vă tăia alimentele

Ce este un tocător pentru alimente?

Un tocător de alimente este un aparat de bucătărie folosit pentru a toca și mărunți rapid și eficient alimentele. Acesta cuprinde, de obicei, un recipient echipat cu lame de tăiere și un capac. Atunci când utilizatorul plasează alimentele care urmează să fie tocate în recipient și pornește aparatul, alimentele sunt tăiate rapid în bucăți mai mici.

Tocătoarele de alimente pot fi folosite pentru a toca o gamă largă de ingrediente, cum ar fi fructe, legume, nuci și ierburi. Tocătoarele economisesc timp și efort în bucătărie și sunt deosebit de utile pentru pregătirea ingredientelor pentru feluri de mâncare precum salatele sau amestecurile.

Oferim o selecție largă de tocătoare și tocătoare de alimente la Kulina, de la producători bine-cunoscuți precum KitchenAid, Tefal, și WMF.

Care este diferența dintre un tocător de alimente și un robot de bucătăriebucătărie?

Tocătoarele și roboții de bucătărie sunt ambele echipamente de bucătărie folosite pentru a tăia, felia și măcina ingredientele. Cu toate acestea, cele două aparate diferă semnificativ în unele aspecte importante.

Un robot de bucătărie bucătărie este un dispozitiv mai complex decât un tocător de alimente. Tocătoarele de alimente sunt utilizate în mod obișnuit pentru sarcini rapide și precise, cum ar fi felierea nucilor, a cepei sau a usturoiului. De asemenea, aceștia ajută la prepararea unor cantități mici de sosuri pentru salată, pesto și salsa.

În comparație cu un tocător de alimente, un robot de bucătărie bucătărie este un dispozitiv mai mare și mai puternic. Acesta include un motor care acționează mai multe accesorii și lame, permițându-vă să efectuați o gamă mai largă de lucrări. Un robot de bucătărie bucătărie poate, de asemenea, să frământe aluatul și să taie, să felieze, să mărunțească, să facă piure și să amestece alimentele.

Ce legume sau alimente pot fi tocate cu un tocător electric?

Un tocător electric poate fi folosit pentru a tăia rapid și ușor o gamă largă de legume. Unele dintre legumele care pot fi tocate cu ajutorul unui tocător electric de alimente sunt ceapa, usturoiul, morcovii, țelina, ardeii verzi, broccoli, conopida, varza, dovleacul, cartofii, cartofii dulci, roșiile, ciupercile, fasolea verde, mazărea, porumbul, spanacul, varza kale, salata, ridichile etc.

Este esențial să țineți cont de faptul că unele legume pot necesita mai multă precauție atunci când sunt tocate într-un tocător electric de alimente , deoarece ar putea sfârși prin a fi tocate prea fin sau transformate într-un piure.

Nu uitați că legumele trebuie tăiate aproape de momentul în care le veți mânca, deoarece dacă le tăiați cu prea mult timp înainte veți pierde din valoarea nutritivă. Pe de altă parte, tăierea unor tipuri de legume, cum ar fi țelina, salata și păstârnacul, poate crește conținutul de polifenoli al acestora.

Dacă aveți nevoie de mai multe unelte pentru prelucrarea legumelor proaspete sau gătite, consultați oferta noastră de răzătoare și feliatoare de bucătărie, scânduri de tăiat, prese și storcătoare.