Ceainice din plastic

11 articole în total
Ceainic electric THE LOFT 1,7 l, alb, Tefal
Sticker
209 lei
TEFKO250130
Ceainic electric THE LOFT 1,7 l, albastru, Tefal
Sticker
209 lei
TEFKO251430
Ceainic electric 1,5 l, negru, Eva Solo
Sticker
546 lei
ES502921
Ceainic electric PLISSE 1,7 l, alb, Alessi
Sticker
509 lei
ALMDL06W
Ceainic electric THE LOFT 1,7 l, negru, Tefal
Sticker
209 lei
TEFKO250830
Ceainic electric PLISSE 1 l, alb, Alessi
Sticker
450 lei
ALMDL061W
Ceainic electric 1,5 l, alb, Eva Solo
Sticker
556 lei
ES502920
Ceainic electric PLISSÉ, 1,7 l, verde, Alessi
Sticker
487 lei
ALMDL06GR
Ceainic electric PLISSÉ, 1 l, verde, Alessi
Sticker
437 lei
ALMDL061GR
Ceainic electric EM77 1,5 l, negru, Stelton
Sticker
437 lei
SN890

Ceainic din plastic - un mod elegant de a fierbe apa

Un ceainic electric este un tip de dispozitiv electric care încălzește singur apa și se oprește singur atunci când apa atinge punctul de fierbere sau o temperatură predeterminată sub 100 °C. Un ceainic din plastic este un tip de ceainic cu un corp din plastic. Există și alte tipuri de ceainice electrice, cum ar fi cele din sticlă și cele din oțel inoxidabil.

Unul dintre cele mai fundamentale accesorii de bucătărie și, fără îndoială, o necesitate în orice bucătărie este ceainicul. Aici, la Kulina, avem o mare selecție de fierbătoare de plastic de la producători bine-cunoscuți precum Alessi, Stelton, și Eva Solo într-o varietate de stiluri și culori. Unele dintre ele sunt chiar icoane de design și toate sunt foarte elegante și vor fi niște decorațiuni grozave pentru blatul tău de bucătărie. De asemenea, puteți verifica oferta producătorului pentru a vedea dacă există și alte aparate de bucătărie asortate, cum ar fi un prăjitor de pâine sau o râșniță de cafea, pentru un aspect mai unitar al bucătăriei dumneavoastră.

Cât de des ar trebui să spăl ceainicul de plastic?

Totul depinde de frecvența cu care folosiți ceainicul și de duritatea apei. Carbonatul de calciu se acumulează sub formă de calcar în locurile cu apă dură. Zonele din jurul robinetelor și din interiorul echipamentelor, cum ar fi ceainicele, sunt adesea acoperite de depuneri de calcar.

Pentru a ușura sarcina, curățați imediat fundul dacă observați o acumulare de calcar. În cazul în care apa este deosebit de dură, este posibil să fie nevoie să faceți acest lucru o dată pe săptămână.

După ce vă curățați și întrețineți în mod corespunzător ceainicul, vă veți bucura de ceaiul dumneavoastră și îl veți servi în ceainicul preferat în cana preferată.

Care sunt principalele caracteristici ale ceainicului din plastic?

Fiecare dintre fierbătoarele noastre de plastic a fost proiectat cu atenție pentru a fi la modă, eficient și funcțional. Cel mai mare avantaj al fierbătoarelor din plastic este prețul accesibil, dar acestea sunt, de asemenea, ușoare, disponibile în multe culori și au forme atractive.

Pentru a preveni contactul plasticului cu lichidul pe care încercați să îl fierbeți, unele dintre fierbătoarele noastre din plastic includ interioare din oțel inoxidabil. Asigurați-vă întotdeauna că fierbătorul de plastic provine de la un producător de încredere și că este fabricat din materiale de înaltă calitate și din plastic care nu conține BPA și nu eliberează substanțe nocive atunci când intră în contact cu apa fierbinte.

Căutați alte articole esențiale de bucătărie sau mai multe accesorii pentru ceai? Citiți ghidul nostru de cumpărături cu privire la cele mai bune 10 articole esențiale de bucătărie în care merită să investiți sau ghidul nostru de cumpărături pentru prepararea și servirea ceai ului pentru toți iubitorii de ceai.