COLE & MASON

Cole & Mason este un producător tradițional de râșnițe pentru sare și piper electrice și manuale de înaltă calitate, mortare și recipiente pentru ierburi și condimente. Este un specialist în bunul gust în bucătăria dumneavoastră!
13 articole în total
Râșniță electrică pentru sare și piper RICHMOND 21 cm, Cole & Mason CMH90180P
Recipiente pentru condimente cu un suport, 8 buc, Cole & Mason
359 lei
CMH121807
Râșniță pentru sare și piper 2 în 1, 21 cm, Cole & Mason
389 lei
CMH946820
Recipiente pentru condimente cu un suport, 20 buc, Cole & Mason
689 lei
CMH121809
Râșniță pentru sare și piper set DERWENT 19 cm, Cole & Mason CMH59408G
Râșniță de condimente suport, acrilic, Cole & Mason
50 lei
CMH306119
Râșniță pentru sare 14 cm, Cole & Mason
119 lei
CMH50502P
Râșniță pentru sare și piper set CRYSTAL 12,5 cm, Cole & Mason CMH37408P
Râșniță electrică pentru sare și piper BOBBI 18,5 cm, Cole & Mason CMH57273P
Râșniță pentru piper KESWICK 18 cm, Cole & Mason
249 lei
CMH12301G
Mortar și pistil 14 cm, granit, Cole & Mason
219 lei
CMH100279
Râșniță pentru piper 14 cm, Cole & Mason
109 lei
CMH50501P

Cole & Mason - pentru un gust mai bun în bucătăria dumneavoastră

Cole & Mason este un brand renumit în lumea instrumentelor și accesoriilor culinare. Înființată în Anglia în 1919, compania are o istorie bogată în ceea ce privește producția de produse inovatoare și de înaltă calitate, care au trecut testul timpului.

Fondatorii mărcii, Richard Wright și Neil Mason, au avut viziunea de a crea mori de sare și piper de calitate superioară, care să poată fi folosite atât în bucătăriile casnice, cât și în cele profesionale. Produsele lor au câștigat rapid o reputație pentru precizia și durabilitatea lor, iar în curând compania a început să își extindă linia de produse pentru a include și alte accesorii și gadgeturi de bucătărie.

Astăzi, Cole & Mason este cunoscută pentru gama sa extinsă de instrumente și accesorii de bucătărie, inclusiv mori de sare și piper, suporturi pentru ierburi și condimente, suporturi pentru ulei și oțet și multe altele. Produsele mărcii sunt disponibile în peste 60 de țări din întreaga lume și sunt folosite atât de bucătari profesioniști, cât și de bucătari casnici.

Ce este atât de special la Cole& Mason?

Unul dintre motivele pentru care Cole & Mason este atât de specială este angajamentul său față de calitate și inovație. Brandul folosește doar cele mai bune materiale pentru a-și confecționa produsele, inclusiv oțel inoxidabil de înaltă calitate, lemn natural și acrilic cristalin. Fiecare produs este proiectat cu gândul la utilizator, cu accent pe ergonomie și ușurință în utilizare.

Un alt lucru care diferențiază Cole & Mason este dedicarea sa față de sustenabilitate. Brandul se angajează să își reducă impactul asupra mediului și utilizează materiale și metode de producție ecologice ori de câte ori este posibil. De exemplu, produsele din lemn ale mărcii provin din păduri gestionate în mod durabil, iar ambalajele sunt fabricate din materiale reciclate.

Cole & Mason - produsele pe care oamenii le iubesc

Cele mai renumite produse Cole & Mason sunt, fără îndoială, mori de sare și piper. Aceste mori sunt cunoscute pentru mecanismele lor de măcinare de precizie, care asigură că sarea și piperul sunt măcinate la o consistență perfectă de fiecare dată. Morile sunt disponibile într-o varietate de stiluri și finisaje, de la modele acrilice și modele clasice din lemn la modele elegante și moderne din oțel inoxidabil. Morile din gama premium de mori de măcinat a mărcii - Derwent - oferă utilizatorului un control complet, cu 6 niveluri de măcinare prestabilite pentru piper și 3 niveluri de măcinare prestabilite pentru sare, pentru a oferi o ajustare precisă a măcinării de la fină la grosieră.

Pe lângă morile de sare și piper, Cole & Mason este renumit și pentru suporturile sale inovatoare pentru ierburi și condimente. Aceste rafturi au un design unic care permite utilizatorilor să depoziteze și să acceseze cu ușurință ierburile și condimentele, păstrându-le în același timp proaspete și aromate. Le puteți găsi și pe Kulina.

Cole & Mason și-a câștigat reputația pentru calitate și inovație de-a lungul unui secol. Datorită angajamentului său față de durabilitate, atenției la detalii și dedicării pentru satisfacția utilizatorilor, nu este de mirare că acest brand a devenit un nume cunoscut în bucătăriile din întreaga lume.