96 articole în total
Raft de prosoape vertical LINEA 80 cm, dublu, mat, din oțel inoxidabil, Zack ZACK40377
Suport pentru prosoape MINDSET, 56 cm, alb mineral, Brabantia
229 lei
BRAB303586
Scară pentru prosoape MODO 170 cm, neagră, Blomus
839 lei –6 %
783 lei
BM66262
Suport pentru prosoape Menoto 50 cm, oțel inoxidabil mat, Blomus BM68624
Suport pentru prosoape suspendat NEXIO 47 cm, oțel lustruit, Blomus BM68954
Suport pentru prosoape MENOTO 50 cm, oțel inoxidabil lustruit, Blomus BM68664
Cârlig pentru prosoape, set de 2 buc, gri, Brabantia
99 lei
BRAB280320
Cârlig pentru prosoape MINDSET, set de 2 buc, alb mineral, Brabantia BRAB303425
Suport pentru prosoape MINDSET 56 cm, gri mineral, Brabantia
229 lei
BRAB303562
Raft de prosoape vertical LINEA 80 cm, dublu, negru, oțel inoxidabil, Zack ZACK40593
Suport pentru prosoape suspendat NEXIO, oțel inoxidabil mat, Blomus BM68940
Cârlig pentru prosoape MINDSET, set de 2 buc, gri mineral, Brabantia BRAB303401
Suport pentru prosoape LINEA 40 cm, negru, oțel inoxidabil, Zack ZACK40598
Cârlig pentru prosoape RIM 11 cm, dublu, negru, aluminiu, Zona Danemarca ZO14654
Sus
Produsele următoare

Umerașe pentru prosoape - o modalitate convenabilă și elegantă de a vă organiza prosoapele

Ce sunt umerașele pentru prosoape?

Organizarea prosoapelor ar putea fi o sarcină obositoare, mai ales în familiile cu mai mulți membri ai familiei. De asemenea, ar putea fi dificil să găsiți un loc unde să vă atârnați prosopul atunci când faceți duș sau vă îmbrăcați dimineața. Din fericire, umerașele pentru prosoape oferă o soluție ușoară și atractivă la această problemă.

Un umeraș pentru prosoape este un element utilizat pentru a agăța în siguranță prosoapele în baie sau în orice altă zonă. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri și materiale, inclusiv oțel inoxidabil, plastic, fier și chiar aluminiu, și sunt clasificate în trei categorii: cârlige, șine și rafturi.

Umerașele de prosoape din Kulina sunt fabricate de producători bine-cunoscuți, cum ar fi Blomus, Brabantia, și Hübsch și pot fi atârnate pe perete, deasupra unei uși sau chiar să stea singure.

Care sunt tipurile de umerașe pentru prosoape disponibile pe Kulina?

Umerașe de prosoape și suporturi de prosoape independente: Aceste umerașe sunt autonome și nu necesită montare sau instalare. De obicei, acestea sunt concepute pentru a conține numeroase prosoape deodată. Umerașele pentru prosoape care stau singure sunt potrivite pentru băile cu spațiu limitat pe pereți sau pentru cei care preferă să nu facă găuri în pereți.

Suporturi pentru prosoape montate pe perete: Cel mai popular tip de cuier pentru prosoape este cel montat pe perete. Acestea sunt disponibile într-o varietate de stiluri și dimensiuni și sunt concepute pentru a fi agățate pe perete cu șuruburi sau bandă adezivă. Acestea sunt ideale pentru a economisi spațiu pe podea și pentru a păstra prosoapele la îndemână.

Scară pentru prosoape: O scară pentru prosoape este un cuier de prosoape independent care seamănă cu o scară. Acestea sunt foarte elegante și sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și pot conține mai multe prosoape deodată. Scările de prosoape sunt un accesoriu elegant și practic pentru orice baie și, deoarece sunt adesea construite din oțel inoxidabil sau lemn, se potrivesc perfect cu interioarele scandinave, rustice sau industriale.

Umerașe pentru prosoape peste ușă: Aceste umerașe pentru prosoape sunt concepute pentru a fi atârnate deasupra ușii, astfel încât nu este nevoie de găurire sau instalare. Sunt ideale pentru băile mici sau pentru cei care nu doresc să facă găuri în pereți. De asemenea, sunt portabile, ceea ce le face o alegere excelentă pentru cei care se mută sau călătoresc frecvent. Le puteți agăța deasupra ușii de duș, a ușii de la baie sau a ușii de la dulap.

Umerașele pentru prosoape vă mențin baia mai ordonată, mai inteligentă și mai atractivă în orice moment. Verificați rafturile de duș și cadourile noastre, suporturile de hârtie, distribuitoare de săpun, și alte accesorii pentru baie pentru a aduce un plus de frumusețe zonei de baie.