Mixere și accesorii

17 articole în total
Borcan pentru blender de înlocuire K400 1,6 l, plastic, KitchenAid
Sticker
KA5KSB2056JPA
Râșnița electrică SLICESY, gri deschis, Bamix
Sticker
536 lei
BX1500001
Borcan pentru blender de înlocuire pentru 5KSB5553, KitchenAid
Sticker
289 lei
KA5KSBCJ
Disc de pulbere pentru Bamix mixer de mână, Bamix
Sticker
79 lei
BX3001021
Recipient pentru măsurare, 1000 ml, cu capac, Bamix
Sticker
97 lei
BX3002002
Accelerator piston pentru blender K400, KitchenAid
Sticker
169 lei
KAKSB4048TPR
Suport pentru mixer de mână DELUXE, alb, Bamix
Sticker
77 lei
BX3004002
Atașament mixer, Bamix
Sticker
Atașament mixer, Bamix
În stoc (3 buc.)
69 lei
BX3000003
Recipient depozitare alimente pentru blenderul K400, 200 ml, KitchenAid
Sticker
KAKSB2042BBA
Disc de bătut pentru mixerul manual, Bamix
Sticker
62 lei
BX3000002
Tocător carne lamă S, Bamix
Sticker
75 lei
BX3000004

Accesorii pentru malaxoare - adăugarea de versatilitate la malaxorul dvs

Ce sunt accesoriile pentru mixere?

Accesoriile pentru malaxoare sunt piese de schimb sau accesorii care pot fi combinate cu un malaxor pentru a-i spori versatilitatea și gama funcțională. Avem mai multe aparate în categoria de mixere. mixere și mașini de tocat de pe Kulina, care include mixere de mână, răzătoare, aparate de făcut smoothie, mixere de mână, mixere cu stativ, tocătoare și mașini de tocat carne.

Vă puteți modifica mixerul pentru a vă satisface cerințele și gusturile unice prin utilizarea accesoriilor pentru mixer, iar pe site-ul nostru web vă oferim o varietate de accesorii de la producători renumiți precum Bamix și KitchenAid.

Care sunt principalele accesorii pentru mixere pe Kulina?

Utilitatea și adaptabilitatea mixerului dvs. pot fi consolidate prin utilizarea unei varietăți de accesorii pentru mixer.

  • Boluri de amestec de schimb: Majoritatea mixerelor au un bol de amestecare, care este folosit pentru a amesteca conținutul. Dimensiunea bolului variază în funcție de mărimea mixerului și de cantitatea de ingrediente pe care doriți să le amestecați. Pe Kulina veți găsi boluri de înlocuire pentru mixere și mixere fabricate de producători de aparate de bucătărie premium, cum ar fi KitchanAid.
  • Standuri pentru atașamente: Unele mărci oferă suporturi pentru accesoriile mixerului, care pot fi așezate pe un blat de lucru sau montate pe perete. Acestea ajută la depozitarea accesoriilor într-un mod sigur și organizat.
  • Atașament de măcinare: Un accesoriu de măcinat pentru blenderele de mână vă permite să măcinați brânza tare, pâinea uscată și toate tipurile de nuci, cereale și semințe cu ajutorul blenderului.
  • Bidoane/recipiente personale: O carafă suplimentară pentru smoothie sau un recipient vă va ajuta să depozitați și să transportați smoothie-urile, supele etc. pe care le preparați cu standul sau cu mixerul de mână

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante accesorii pentru mixere pe care le oferim. Verifică-le acum!

Cum pot îngriji accesoriile mixerului?

Depozitarea adecvată, uscarea completă și curățarea regulată a accesoriilor mixerului sunt tot ceea ce trebuie să faceți pentru a le îngriji. După fiecare utilizare, spălați accesoriile în apă caldă cu săpun și apoi uscați-le bine pentru a evita acumularea de umiditate.

Evitați să folosiți detergenți abrazivi care pot afecta suprafața și păstrați-le depozitate într-un mediu uscat. Este esențial să verificați în mod regulat gradul de uzură și orice element deteriorat trebuie schimbat cât mai curând posibil.

Acești pași simpli vă vor ajuta să păstrați accesoriile mixerului dumneavoastră în stare bună de funcționare pentru mulți ani de acum încolo.