Supiere

2 articole în total
Bol pentru supă LIKID 450 ml, alb, REVOL
142 lei
RV646403
Bol pentru supă LIKID 450 ml, culoare neagră în interior, REVOL RV646408

Supa - un mod frumos de a servi supa

Ce este o supieră și la ce se folosește?

O supieră este un tip de vas de servit folosit pentru a servi mâncăruri precum supe și tocănițe. Supele sunt de obicei fabricate din materiale rezistente la căldură, cum ar fi porțelanul, faianța sau alte materiale, și sunt adesea decorate cu modele sau desene complicate.

De-a lungul timpului, supierele au căpătat o varietate de forme, inclusiv rotunde, dreptunghiulare și imaginative, cum ar fi cele de animale sau păsări sălbatice.

Ce pot pune într-o supieră?

Supa este cel mai adesea folosită pentru a servi supe și tocănițe, însă poate fi folosită și pentru a servi alte mâncăruri calde sau alimente reci, cum ar fi salate și fructe. Exemple de alimente pe care le puteți servi într-o supieră sunt următoarele:

  • Supă: Supa este adesea folosită pentru a servi supa. O supieră poate conține orice tip de supă, inclusiv supă de dovleac, roșii, ciuperci și supă de pui cu tăiței.
  • Tocană: Tăvițele sunt excelente pentru a prezenta tocănițe, inclusiv tocănițe de carne de vită, de legume și de miel.
  • Ardei iute: Un preparat obișnuit care poate fi servit și în supieră este ardeiul iute. Este consistentă, sățioasă și perfectă pentru vremea rece.
  • Curry: O supieră poate fi folosită și pentru a servi un curry fierbinte. Mâncărurile cu curry din pui, miel sau legume sunt toate alegeri excelente.
  • Paste: Mâncărurile cu paste, cum ar fi spaghete și chiftele, macaroane cu brânză sau lasagna, pot fi servite într-o supieră mare.
  • Salată: Deși supierele sunt folosite de obicei pentru a servi mâncare caldă, ele pot fi folosite și pentru a servi mâncare rece, cum ar fi o salată mare sau o salată de fructe.

Cum păstrezi o supă caldă într-o supieră?

Există câteva moduri în care puteți păstra supa caldă într-o supieră:

  • Preîncălziți supă cu apă fierbinte: Umpleți supă cu apă fierbinte și lăsați-o să stea câteva minute înainte de a turna supa. Acest lucru va împiedica supa să se răcească prea repede.
  • Folosiți un capac: Un capac bine fixat vă va ajuta să păstrați supa caldă mai mult timp.
  • Folosiți un încălzitor de ceainic sau lumânări de ceai: Dacă supiera dvs. are picioare înalte, puteți folosi lumânări de ceai pentru a o încălzi puțin (la fel cum faceți cu un ceainic).

Dacă sunteți în căutarea altor feluri de mâncare pentru a vă servi supa într-un mod elegant, consultați farfuriile pentru supă, lingurile pentru supă și lingurile de bucătărie.