Suporturi de prosoape

11 articole în total
Raft de prosoape vertical LINEA 80 cm, dublu, mat, din oțel inoxidabil, Zack ZACK40377
Scară pentru prosoape MODO 170 cm, neagră, Blomus
839 lei –6 %
783 lei
BM66262
Suport pentru prosoape Menoto 50 cm, oțel inoxidabil mat, Blomus BM68624
Suport pentru prosoape MENOTO 50 cm, oțel inoxidabil lustruit, Blomus BM68664
Raft de prosoape vertical LINEA 80 cm, dublu, negru, oțel inoxidabil, Zack ZACK40593
Raft de prosoape vertical MENOTO, 50 cm, Blomus
1 090 lei –10 %
979 lei
BM69150
Scară pentru prosoape MODO, 170 cm, albă, Blomus
839 lei
BM66272
Scară pentru prosoape FERA, 165 cm, neagră, Blomus
669 lei
BM69078

Suporturi pentru prosoape - un accesoriu elegant și practic pentru baia ta

Ce sunt suporturile pentru prosoape?

Suporturile pentru prosoape sunt bare orizontale sau tije care sunt folosite pentru a ține prosoapele în baie. Acestea sunt concepute pentru a păstra prosoapele organizate și la îndemână și sunt disponibile în diferite dimensiuni și stiluri.

Care sunt tipurile de suporturi pentru prosoape disponibile pe Kulina?

Suporturile pentru prosoape sunt disponibile într-o varietate de stiluri, inclusiv:

  • Suporturi pentru prosoape care stau singure: Suporturile de prosoape independente nu trebuie să fie instalate sau montate și pot fi puse cu ușurință oriunde în baie. Acestea sunt ideale pentru băile mai mari, cu mult spațiu pe podea.
  • Suporturi pentru prosoape în formă de scară: Suporturile de prosoape în formă de scară au forma unei scări și includ numeroase bare sau trepte pentru agățarea prosoapelor. Acestea sunt disponibile într-o varietate de lungimi și pot fi sprijinite de perete.

Este ușor să selectați unul care să se potrivească cu designul băii dvs. și cu cerințele dvs. individuale. Așadar, achiziționați un suport de prosoape decent și bucurați-vă de luxul de a avea prosoape calde, uscate și organizate în fiecare zi.

Unde pot amplasa un suport pentru prosoape?

Suporturile pentru prosoape pot fi plasate într-o varietate de poziții în baie, în funcție de gusturile și de aspectul băii. Puteți pune un suport pentru prosoape lângă duș sau baie pentru a facilita luarea unui prosop după baie sau duș. De asemenea, îl puteți așeza frumos lângă chiuvetă pentru a vă usca mâinile după ce le spălați.

Luați în considerare dimensiunea și stilul băii dvs., precum și propriile preferințe și nevoi, atunci când stabiliți unde să plasați suportul pentru prosoape. Cu toate acestea, ideea este de a vă păstra prosoapele sortate și ușor accesibile, oferind în același timp o notă de eleganță decorului din baie.

De ce să folosiți un suport de prosoape din oțel inoxidabil?

Oțelul inoxidabil este un material popular pentru suporturile de prosoape datorită durabilității, simplității întreținerii și aspectului său atractiv. Este rezistent la coroziune, rugină și pete, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru accesoriile de baie care sunt expuse la umezeală și apă.

De asemenea, are un aspect elegant și modern, care se poate potrivi cu o gamă largă de stiluri de decor pentru baie, de la contemporan la minimalist. Suporturile pentru prosoape din oțel inoxidabil sunt, de asemenea, făcute să dureze, având o durată de viață mai mare decât cea a altor materiale. Acestea sunt mai puțin predispuse la ciobire, crăpare sau rupere în timp și pot dura mulți ani. Blomus pune la dispoziția clienților săi o gamă frumoasă de suporturi pentru prosoape din oțel inoxidabil, care se vor potrivi cu interiorul tău modern.

Pentru alte articole de calitate superioară pentru a vă atârna prosoapele, puteți consulta colecția noastră de bare și cârlige pentru prosoape. Puteți, de asemenea, să verificați selecția noastră de accesorii cosmetice.