Peugeot

Peugeot este producătorul francez de măcinătoare de condimente legendare și fiabile. În calitate de lider de piață, garantează cea mai bună aromă, soluții de înaltă calitate și de durată și un design renumit care va încânta privirea. Pentru cel mai bun gust în bucătăria dvs. și cel mai bun aspect al mesei dvs.
22 articole în total
Râșniță electrică pentru sare și piper ZELI, Peugeot
606 lei
PG228480
Răzătoare pentru semințe de in de 13 cm, lemn natural/inox, Peugeot PG34535
Râșniță electrică pentru sare ALASKA, Peugeot
286 lei
PG27674

Peugeot – pentru cel mai bun gust în bucătăria ta

Peugeot mașini de măcinat sare și piper, râșnițe de cafea și mori de condimente sunt îndrăgite atât de gurmanzi, cât și de marii bucătari. Ele au devenit simboluri pentru veselă și sunt o adevărată plăcere să le folosești. Acestea au un design elegant și modern, ușor de recunoscut, sunt renumite pentru calitatea și materialele indestructibile din care sunt fabricate, pentru gama de forme și culori și pentru garanția lor pe viață.

Povestea gustului - Istoria brandului Peugeot

Totul a început în 1810 când frații Peugeot - Jean Pierre și Jean Frédéric - au transformat râșnița moștenită de la strămoșii lor morari, într-o oțelărie. În 1840 au realizat prima râșniță de cafea (denumită ulterior "modelul obișnuit"), iar în 1850, pe lamele ei a apărut pentru prima dată Leul pe săgeată - simbolul pe care marca Peugeot îl are ca și logo. Acesta simbolizează calitățile ustensilelor Peugeot - rezistența dinților, flexibilitatea lamei și tăierea rapidă și eficientă, și a fost înregistrat oficial ca marcă comercială în 1858.

În 1874 primul model de râșniță de piper de masă Peugeot a fost produs - modelul Z care este cea mai populară și, prin urmare, încă se mai fabrică și astăzi! Inițial, a fost fabricată în porțelan alb simplu, mai târziu în metal argintat, în bachelită și în lemn. În 1879 a fost adăugat în catalog un model Y (primul care putea fi folosit cu capul în jos, cu mecanismul ascuns în partea de sus), iar în 1881 au urmat modelele X, A și C.

Auberge și Paris – clasice reale din colecția Peugeot

În 1956 a fost creat un adevărat clasci - modelul Auberge, care se află încă în colecția Peugeot, fiind probabil cel mai ușor de recunoscut design Peugeot care poate fi văzut în cele mai bune restaurante din întreaga lume. De fapt... există o râșniță de sare și piper care poate concura cu modelul Auberge când vine vorba de popularitate – și acesta este modelul Paris din 1987, unul dintre cele mai simbolice modele care sunt oferite în lemn nevopsit sau lăcuit. Realizat într-o gamă extinsă de culori și dimensiuni, acesta variază între 10 și 110 cm! Pur și simplu nu îl poți rata!

Dar cele două vedete din colecția Peugeot nu sunt singurele modele pentru care marca este renumită.În 1997 au fost oferite primele râșnițe electrice pentru piper și sare iar în 2004 Peugeot a brevetat un sistem u’Select pentru reglarea fineții măcinării care obținerea unui rezultat fin dorit (cu șase opțiuni pentru piper și trei pentru sare).

Peugeot – pentru o experiență culinară holistică

Peugeot are grijă nu numai de gustul mâncării pe care o serviți, ci și de aspectul mesei dumneavoastră. În 2006, renumitul designer de veselă Thomas Bastide a creat moara Java cu un design cu caneluri tăiate pentru o iluzie optică ingenioasă. În 2011, Peugeot a decis să îmbine tradiția sa cu noile tehnologii, creând mori electrice Elis Sense, care pot fi acționate printr-o simplă atingere a mâinii și sunt iluminate de un LED.

În afară de râșnițe de sare și de piper, Peugeot oferă modele pentru diferite tipuri de mirodenii și semințe (inclusiv fulgi de ardei iute, semințe de in și sare de mare umedă), râșnițe de cafea, accesorii pentru vin și chiar ustensile de copt.

Gust și calitate excelentă – Garanția Peugeot

Peugeot mecanismele manuale de măcinare au o garanție pe viață, iar râșnițele electrice au o garanție de 5 ani. Aceste garanții nu acoperă uzura normală, deteriorările accidentale sau orice utilizare a râșnițe care nu este conformă cu destinația acesteia.