UBRD

UBRD combină minimalismul și profesionalismul cu dragostea pentru lemn și gătit. Vedeți plăcile lor de tăiat și alte accesorii de bucătărie care vor dura zeci de ani și vedeți cum preparea mâncării poate deveni plăcută!
10 articole în total
Tocător FLAG M, 35 cm, nuc american, UBRD
643 lei –22 %
500 lei
UBRD114MAO
Tocător VLAJKA L 40 cm, stejar, UBRD
742 lei –23 %
568 lei
UBRD114LDU
Deschizător de sticle VOTVÍRÁK, stejar, oțel lucios, UBRD
315 lei –20 %
249 lei
UBRD95DULESK
Deschizător de sticle VOTVÍRÁK, stejar, oțel mat, UBRD
315 lei –20 %
249 lei
UBRD95DUMAT
Tocător VLAJKA M, 35 cm, stejar, UBRD
643 lei –24 %
486 lei
UBRD114MDU
Stand magnetic pentru cuțite, 28 x 18 cm, stejar, UBRD
1 257 lei –27 %
910 lei
UBRD69DU
Tocător VLAJKA L, 40 cm, nuc american, UBRD
742 lei –23 %
566 lei
UBRD114LAO

UBRD - o celebrare a meșteșugului ceh și a designului durabil

UBRDistoria și filozofia lui

UBRD este o marcă de ustensile de bucătărie din lemn care și-a făcut un nume în lumea designului prin calitatea sa excepțională și designul inovator. Înființată în Republica Cehă în 2014 de doi prieteni, Jiří și Vojtěch. L-au rugat pe renumitul designer Petr Novague să lucreze pentru ei și, în scurt timp, compania a avut succes și a câștigat premiul internațional iF DESIGN AWARD, urmat imediat de Red Dot Design Award. UBRD Bevel - set de bucătărie practic, format dintr-o placă de tăiat și un stand de cuțit magnetic - a câștigat European Product Design Award și alte premii pentru designul său funcțional. Aceste premii i-au ajutat să se facă remarcați de clienții care iubesc produsele UBRD - tăblițe de tăiat, blocuri de cuțite, deschizătoare de sticle, tăvi și alte accesorii de bucătărie realizate din lemn de cea mai bună calitate.

Fondatorii UBRD au fost inspirați de bogata tradiție a prelucrării lemnului din Republica Cehă. Aceștia au dorit să creeze un brand care să combine această tradiție cu principii moderne de design și un angajament față de sustenabilitate. Astăzi, UBRD este cunoscut pentru produsele sale inovatoare și funcționale, realizate din materiale durabile, cum ar fi lemnul de fag, stejarul și nucul. Aceste lemne provin din păduri locale și sunt atent selecționate pentru frumusețea și durabilitatea lor.

De ce iubesc utilizatorii produsele UBRD?

UBRD sunt cunoscute pentru calitatea lor excepțională, funcționalitatea și atractivitatea estetică. Acestea sunt proiectate cu grijă pentru a face sarcinile zilnice din bucătărie mai ușoare și mai plăcute. Clienții apreciază atenția acordată detaliilor și utilizarea de materiale durabile, care se aliniază cu valorile lor de responsabilitate față de mediu. Durabilitatea produselor este, de asemenea, un avantaj imens al acestora. Unul dintre fondatori, Vojtěch Hrach, spune:

"Nu este nevoie să cumpărați o placă de tăiat la fiecare cinci ani. Dacă ai grijă de ea, o ai pe viață."

Iar la Kulina credem cu tărie că ar trebui să cumpărăm produse de calitate premium care să dureze o veșnicie, în loc să cumpărăm accesorii de bucătărie care nu rezistă în timp și care trebuie înlocuite la fiecare câțiva ani sau luni.

UBRD sunt utilizate de o gamă largă de persoane, de la bucătari casnici la bucătari profesioniști. Acestea sunt perfecte pentru oricine dorește să adauge o notă de stil și funcționalitate bucătăriei sale, fiind în același timp atent la impactul asupra mediului. UBRD sunt, de asemenea, populare în rândul celor care apreciază măiestria și tradiția unică a prelucrării lemnului din Cehia.

Ce este atât de special la plăcile de tăiat UBRD's?

Scândurile de tocat cu logo-ul UBRD se caracterizează prin materiale excelente și caracteristici practice. Confecționate din lemn de esență tare, acestea oferă o aderență confortabilă și, datorită grosimii materialului folosit pentru producție, pot fi așezate vertical pe blatul de bucătărie pentru o mai bună depozitare. Aspectul frumos al plăcilor de tăiat și al blocurilor de cuțite de la UBRD le face un cadou minunat pentru toți iubitorii de design.