Leopold Vienna

Leopold Vienna este un brand olandez pentru fanii cafelei preparate în mod tradițional, cocktail-uri gustoase și vin. Oferă aparate de cafea French Press, agitatoare și răcitoare pentru un gust mai bun al vieții!
23 articole în total
Frapieră pentru sticle de vin, Leopold Vienna
293 lei –13 %
254 lei
LV213000
Tirbușon cu pârghie MINI OCTOPUS , Leopold Vienna
217 lei –6 %
202 lei
LV01623
Frapieră cu un suport, Leopold Vienna
493 lei
LV223003
Aparat de cafea cu presă franceză de 350 ml, Leopold Vienna
101 lei
LV01534
Aparat de cafea cu presă franceză 800 ml, cupru, Leopold Vienna LV01519
Aparat de cafea cu presă franceză 350 ml, cupru, Leopold Vienna
157 lei
LV01529
Raft de vinuri de blat, negru, Leopold Vienna
147 lei
LV211000
Aparat de cafea cu presă franceză de 1 l, Leopold Vienna
150 lei –6 %
141 lei
LV01533
Răcitor pentru sticle de vin, cu pereți dubli, negru, Leopold Vienna LV213007
Aparat de cafea espresso pe aragaz TIVOLI 310 ml, negru, Leopold Vienna LV113008
Agitator de cocktail 700 ml, 3 buc, Leopold Vienna
182 lei –15 %
153 lei
LV233013
Shaker 500 ml, Leopold Vienna
82 lei
LV00803
Shaker pentru cocktail 700 ml, din oțel inoxidabil mat, Leopold Vienna LV00801

Leopold Vienna - stăpânirea cocteilurilor și a cafelei

Marca Leopold Vienna funcționează de aproximativ 25 de ani și face parte din Bredemeijer Group din 2012. Acesta oferă o gamă largă de accesorii practice și moderne pentru cunoscători - atât amatori, cât și profesioniști.

Înființată din pasiune pentru cele mai bune cocktailuri și cafea, este mereu în căutare de instrumente noi și inovatoare pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. De-a lungul anilor, Leopold Vienna și-a extins linia de produse pentru a include o gamă largă de unelte de bar, sticlărie și accesorii de bar, toate concepute pentru a satisface nevoile barmanilor și ale pasionaților de baruri de acasă deopotrivă. În prezent, marca este cunoscută pentru agitatoarele de cocktailuri, răcitoarele de sticle, dar și pentru aparatele de cafea french press, aparatele de espresso și alte accesorii pentru cafea lentă.

Leopold Vienna - produse pentru barul de acasă și cafeneaua de acasă

Leopold Vienna oferă o gamă largă de articole de bar, iar colecția sa Bar Collection include agitatoare, strecurătoare, jiggere, turnători, răcitoare de sticle și găleți de gheață. Toate produsele lor sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a rezista în timp, asigurându-se că pot fi folosite și apreciate în anii următori. Unul dintre cele mai populare produse ale brandului este oțelul său inoxidabil agitator de cocktail, care are un design elegant și modern și este disponibil într-o varietate de dimensiuni.

Cafetierele cu presă Freench oferite în catalogul mărcii sunt disponibile în toate dimensiunile și materialele. Puteți opta pentru un ulcior simplu din sticlă cu bază din oțel inoxidabil sau puteți alege un ulcior cu bază din cupru sau negru. În mod similar, aparatele sale de cafea espresso pentru aragaz sunt disponibile într-un stil italian foarte tradițional, precum și în variante mai moderne. Iar dacă sunteți un fan al cafelei lente, veți găsi aici și câteva produse care vă vor satisface cele mai înalte cerințe.

Brandul Leopold Vienna crede că accesoriile potrivite și ingredientele de înaltă calitate pot face ca băuturile și mesele pregătite și consumate acasă să aibă același gust ca în cel mai bun restaurant, bar sau cafenea, iar noi nu putem fi mai de acord cu acest lucru pe Kulina. Vă rugăm să rețineți că toate seturile de coctail și accesoriile pentru vin de la Leopold Vienna sunt cadouri excelente pentru toate tipurile de ocazii.

Leopold Vienna - parte a grupului Bredemeijer din 2012

Marca olandeză Bredemeijer are mai mult de un secol. Produsele sale au apărut pentru prima dată la vânzare în 1914. De-a lungul deceniilor, marca a devenit un simbol al calității și al expertizei în materie de accesorii specializate pentru ceai. Ca o extensie naturală a gamei, în 2012, marca Leopold Vienna - specializată în accesorii pentru prepararea cafelei și pentru baruri - a fost adăugată în portofoliul de mărci al grupului.