Seletti

Seletti - Înființat în 1964, acest brand cu adevărat italian se străduiește să se îmbunătățească, să fie inovativ și original, oferind clienților săi produse de decorare a casei care nu numai că îi surprind, ci pur și simplu le taie respirația. Sunteți suficient de curajoși să îl invitați pe Seletti în casa și bucătăria dumneavoastră?
309 articole în total
Ceașcă de cafea cu farfurie HYBRID CHUCUITO, Seletti
206 lei
SLT09163
Rucsac în dungi TOILETPAPER REGIMENTAL SHIT, 43 cm, Seletti
1 225 lei
SLT02352
Vază HYBRID ADELMA, 32,5 cm, Seletti
799 lei
SLT09771
Farfurie adâncă KINTSUGI 3, 22 cm, alb, Seletti
399 lei
SLT09623
Ceașcă pentru ceai I-WARES, 11,5 cm, galben, Seletti
157 lei
SLT09855GIA
Rucsac TOILETPAPER SNAKES, 43 cm, negru, Seletti
1 225 lei
SLT02351
Figurină WUNDERKAMMER CROW UP 10,5 cm, argintiu, aluminiu, Seletti SLT10895
Ceașcă de cafea cu farfurie HYBRID TAMARA, Seletti
199 lei
SLT09743
Platou de servit KINTSUGI 42,5 cm, alb, Seletti
1 100 lei
SLT09655
Vază LOVE IN BLOOM 25 cm, alb, Seletti
435 lei
SLT09920
Ceașcă de cafea cu farfurie și lingura I-WARES, albastru deschis, Seletti SLT09859AZZ
Ceașcă pentru ceai cu farfurie și lingura I-WARES, fucsia, Seletti SLT09858FUC
Ceașcă de ceai KINTSUGI 1, alb, Seletti
229 lei
SLT09651
Lumina decor de perete WINDOW #1 90 x 57 cm, alb, lemn/acrilic, Seletti SLT24000
Lumina decor de perete WINDOW #3 90 x 57 cm, alb, lemn/acrilic, Seletti SLT24002
Sus
Produsele următoare

Seletti - un brand ca niciun altul

Înființată în 1964, marca Seletti, cu sediul în Cicognara, Mantova, face legătura între design, modă și artă pop. Lucrează sub sloganul "(R)Evoluția este singura soluție", Seletti a devenit sinonimă cu excelența și designul creativ italian, oferind decorațiuni pentru casă, lămpi, veselă și multe altele. Romano Seletti, care a înființat marca și căruia i s-au alăturat în anii 1980 fiii săi Miria și Stefano, a fost primul care a conferit companiei un caracter dinamic, inovator și creativ, care nu s-a pierdut niciodată de-a lungul istoriei mărcii. Proprietarii și designerii care lucrează pentru Seletti, împărtășesc aceleași caracteristici ca și clienții și fanii companiei - sunt curajoși și își doresc mai mult, atât din viața lor, cât și din casele lor.

Seletti misiune și viziune

Seletti oferă produse care îmbină designul, viața de zi cu zi, arta și simțul umorului, transmițând clienților săi o viziune a unui stil de viață unic, personal și amuzant. Seletti este o călătorie continuă în cadrul ideii de frumusețe, formă și funcție.

Încă de la înființarea mărcii, aceasta și-a urmărit misiunea de a valorifica la maximum cercetarea nesfârșită a produselor, de a se strădui să se îmbunătățească, de a inova și de a fi original, de a redefini și de a reînnoi mereu și mereu ideea de design.

Selettiși catalogul

Seletti produce toate tipurile de produse pentru casă, inclusiv obiecte personale și decorative, piese de mobilier (fotolii, canapele, mese, scaune și fotolii de exterior, scăunele, corpuri de depozitare și dulapuri), lenjerie de pat și textile de bucătărie, lămpi și corpuri de iluminat atât pentru spații interioare, cât și exterioare, sticlărie, tacâmuri și veselă pentru cele mai neobișnuite aranjamente de masă.

Seletti designul a fost prezent în numeroase restaurante, baruri, hoteluri, stațiuni și, evident, în case particulare, făcând viața oamenilor mai fericită, mai colorată și plină de idei neobisnuite.

Designerii din spatele brandului

În spatele brandului se află numeroși designeri și studiouri de design. Stefano și Miria Seletti, care conduc acum compania, lucrează cu o serie de tineri designeri italieni și internaționali, printre care Job Smeets și Nynke Tynagel de la Studio Job, Marcantonio Raimondi Malerba, Antonio Arico, Maxime Ansiau, Elena Cutolo sau Emanuele Magini.

Seletti a colaborat, de asemenea, cu multe mărci celebre și concepte de design, inclusiv cu revista lui Maurizio Cattelan & Pierpaolo Ferrari, care a dus la crearea Seletti Wears Toiletpaper - o colecție șocantă de farfurii, covoare și alte accesorii pentru casă. Colaborarea cu Diesel - o faimoasă companie italiană de modă - a avut ca rezultat o veselă cosmică și alte piese de decor pentru casă care sunt cu adevărat dintr-o altă lume.

În Kulina ne place Seletti. Wii ai fi destul de curajos să o inviți în casa ta?