Polarbox

Polarbox este un răcitor portabil elegant și convenabil în stil vintage! Împachetează-ți băuturile și sandvișurile și petrece-ți ziua pe plajă sau pe lac așa cum îți place ție. Cu băuturi reci și o gustare proaspătă, timpul petrecut cu cei dragi va avea un gust și mai bun.

Polarbox - răcitoare retro pentru iubitorii de distracție

Polarbox, un brand fondat în 2015 de un grup de entuziaști de activități în aer liber care căutau o ladă frigorifică care să fie nu doar funcțională, ci și elegantă, a devenit sinonimă cu răcitoarele de călătorie retro. Fondatorii companiei au vrut să creeze un produs care să fie perfect pentru aventurile în aer liber, călătoriile cu mașina și zilele de plajă. Au crezut că piața nu avea un răcitor de călătorie care să fie atât durabil, cât și atractiv, așa că au decis să creeze unul.

Polarbox răcitoarele sunt caracterizate de un stil retro și de un interior acoperit cu polistiren expandat - material caracterizat de o mare ușurință și de faptul că este un excelent izolator termic.

Motto-ul brandului este "Stay cool, stay retro", ceea ce rezumă perfect abordarea produselor sale. Compania consideră că o răcitoare nu ar trebui să fie doar un obiect funcțional, ci și un accesoriu care să reflecte personalitatea și stilul utilizatorului. Astfel, răcitoarele lor sunt perfecte pentru persoanele aventuroase care iubesc să exploreze aerul liber cu stil.

Polarbox stiluri și dimensiuni ale frigiderelor de călătorie

Polarbox răcitoarele sunt frumoase și ușoare și sunt disponibile în două mărimi (capacitate de 12 și 20 l, corespunzătoare la 15 și 30 de cutii de conserve) și două stiluri - Classic și Pop. Modelul Classic este echipat cu un mâner din piele în culoarea sa naturală, iar în cazul modelului Pop puteți alege culoarea mânerului. O curea din piele poate fi ajustată în trei poziții pentru a asigura versatilitatea, confortul și securitatea transportului.

Polarbox stilul și designul răcitoarelor

Una dintre caracteristicile deosebite ale produselor Polarbox este stilul și designul lor. Răcitoarele sunt inspirate de răcitoarele clasice din anii 1950 și 1960 și sunt disponibile într-o gamă de culori retro, inclusiv turcoaz, galben și roz. De asemenea, brandul a colaborat cu artiști pentru a crea modele în ediție limitată care sunt unice și atrag atenția.

În cele din urmă, persoanele tinere și aventuroase iubesc produsele Polarbox, deoarece acestea le reflectă personalitatea și stilul de viață. Modelele de inspirație retro ale mărcii sunt perfecte pentru cei care iubesc stilul vintage, în timp ce produsele în sine sunt construite pentru a rezista la rigorile aventurilor în aer liber. Polarbox răcitoarele sunt, de asemenea, un bun prilej de conversație, ceea ce le face să fie un accesoriu perfect pentru evenimente și întâlniri sociale.

Dacă sunteți în căutarea unor accesorii care să vă însoțească în timpul vacanțelor, picnicurilor și zilelor pe plajă, Polarbox este o alegere perfectă.