21 articole în total
Ustensilă pentru Matcha BAMBOO, Viva Scandinavia
125 lei
VS83612
Borcan de depozitare a ceaiului de 1 l, Continenta
144 lei
CONT3913
Încălzitor ceainic JANG, negru, fontă, Bredemeijer
150 lei
BREDG005Z
Organizator pentru pliculețe de ceai, 6 compartimente, bambus, Bredemeijer BREDTBC06BN
Organizator pentru pliculețe de ceai, 6 compartimente, negru, Bredemeijer BRED184006
Filtre de ceai, 50 buc, Viva Scandinavia
39 lei
VS83101
Încălzitor pentru Ceainic HUNAN, negru, Bredemeijer
143 lei
BRED157003
Încălzitor de ceainic THEO 15 cm, bej, Stelton
221 lei
SNX6311
Încălzitor de ceainic THEO 15 cm, negru, Stelton
221 lei
SNX631
Încălzitor de ceainic CAST, 14 cm, negru, Nicolas Vahé
148 lei –21 %
116 lei
NV159480301
Încălzitor pentru ceainic MARCEL, 17 cm, argintiu, Philippi
399 lei
PHP135005
Capac ceainic MAGIC GARDEN BLOSSOM, Rosenthal
199 lei –44 %
110 lei
RS1445742631314232
Lingură pentru măsurarea ceaiului EXPRESS, 14 cm, Viva Scandinavia VS50400

Accesorii pentru iubitorii de ceai - articole esențiale pentru fiecare cunoscător de ceai

Ceaiul este, fără îndoială, cea mai populară și mai comună băutură. Este una dintre cele mai vechi băuturi pe bază de plante disponibile și a fost mult timp preferata elitelor, inclusiv a familiilor regale, dar și a oamenilor obișnuiți.

Persoanele care beau ceai în mod regulat trebuie să fie familiarizate cu expresia "cunoscător de ceai" Un cunoscător de ceai este o persoană care are o dragoste și un entuziasm profund pentru ceai și este extraordinar de entuziasmat de acesta. Aceștia cunosc numeroasele soiuri de ceai, metodele de producție și complexitățile și, bineînțeles, le va face plăcere să bea ceai.

În calitate de cunoscător de ceai, care sunt lucrurile esențiale de care am nevoie?

Este o plăcere universală să bei o ceașcă de ceai, iar prepararea ceaiului este un ritual pe care oamenii din întreaga lume îl prețuiesc cu drag.

Pe Kulina oferim multe produse practice pentru pasionații de ceai (inclusiv cești, ceainice, infuzoare de ceai, căni și multe altele), amestecuri gustoase, dar și accesorii minunate enumerate mai jos. De asemenea, puteți consulta ghidul nostru de cumpărături pentru prepararea și servirea ceaiului, care vă va permite să preparați ceaiul ca un profesionist.

  • Filtre de ceai și pungi deFiltre de ceai

Filtre de ceai sunt adesea făcute pentru a conține frunze de ceai în vrac, permițând în același timp apei să treacă prin ele și să infuzeze ceaiul. Pungile de ceai sunt recipiente mici, poroase, care pot conține anumite cantități de frunze de ceai.

Ambele sunt adesea confecționate din hârtie, pânză sau plasă rezistentă la căldură. Acestea sunt practice și simplu de utilizat, necesitând doar apă fierbinte pentru a înmuia și a prepara ceaiul.

  • Măsurători de ceai și lingurițe

Lingurile și măsurile pentru ceai sunt echipamente utilizate pentru a măsura ceaiul vrac pentru preparare. Acestea sunt utilizate pentru a garanta o măsurare consecventă și precisă a frunzelor de ceai pentru preparare, ceea ce poate influența tăria și aroma băuturii rezultate.

  • Recipiente pentru depozitarea ceaiului

Recipientele de depozitare a ceai ului sunt borcane care pot conține pliculețe de ceai, ceai vrac sau accesorii suplimentare, cum ar fi lingurițe și filtre. Acestea au rolul de a proteja ceaiul de factorii care i-ar putea afecta aroma și calitatea, cum ar fi aerul, lumina și umiditatea.

Recipientele de depozitare a ceaiului includ, de obicei, sigilii sau capace ermetice care păstrează ceaiul și îl împiedică să absoarbă mirosurile din mediul înconjurător.

  • Încălzitoare de ceai

Încălzitoarele de ceai sunt echipamente care păstrează ceaiul cald și la temperatura potrivită pentru o perioadă lungă de timp. Acestea variază într-o varietate de dimensiuni și modele, dar de obicei au două componente principale: o sursă de încălzire, care este adesea o lumânare mică sau un încălzitor electric, și un recipient sau o farfurie pe care este așezat ceainic .

  • Ceai cosies

Ceainicele sunt acoperitoare care sunt folosite pentru a menține temperatura unui ceainicși conținutul acestuia pentru o perioadă lungă de timp. Suporturile de ceai pot fi, de asemenea, decorative, deoarece oferă o notă unică la ora ceaiului.