Pentru iubitorii de ceai
Accesorii pentru iubitorii de ceai - articole esențiale pentru fiecare cunoscător de ceai
Ceaiul este, fără îndoială, cea mai populară și mai comună băutură. Este una dintre cele mai vechi băuturi pe bază de plante disponibile și a fost mult timp preferata elitelor, inclusiv a familiilor regale, dar și a oamenilor obișnuiți.
Persoanele care beau ceai în mod regulat trebuie să fie familiarizate cu expresia "cunoscător de ceai" Un cunoscător de ceai este o persoană care are o dragoste și un entuziasm profund pentru ceai și este extraordinar de entuziasmat de acesta. Aceștia cunosc numeroasele soiuri de ceai, metodele de producție și complexitățile și, bineînțeles, le va face plăcere să bea ceai.
În calitate de cunoscător de ceai, care sunt lucrurile esențiale de care am nevoie?
Este o plăcere universală să bei o ceașcă de ceai, iar prepararea ceaiului este un ritual pe care oamenii din întreaga lume îl prețuiesc cu drag.
Pe Kulina oferim multe produse practice pentru pasionații de ceai (inclusiv cești, ceainice, infuzoare de ceai, căni și multe altele), amestecuri gustoase, dar și accesorii minunate enumerate mai jos. De asemenea, puteți consulta ghidul nostru de cumpărături pentru prepararea și servirea ceaiului, care vă va permite să preparați ceaiul ca un profesionist.
- Filtre de ceai și pungi deFiltre de ceai
Filtre de ceai sunt adesea făcute pentru a conține frunze de ceai în vrac, permițând în același timp apei să treacă prin ele și să infuzeze ceaiul. Pungile de ceai sunt recipiente mici, poroase, care pot conține anumite cantități de frunze de ceai.
Ambele sunt adesea confecționate din hârtie, pânză sau plasă rezistentă la căldură. Acestea sunt practice și simplu de utilizat, necesitând doar apă fierbinte pentru a înmuia și a prepara ceaiul.
- Măsurători de ceai și lingurițe
Lingurile și măsurile pentru ceai sunt echipamente utilizate pentru a măsura ceaiul vrac pentru preparare. Acestea sunt utilizate pentru a garanta o măsurare consecventă și precisă a frunzelor de ceai pentru preparare, ceea ce poate influența tăria și aroma băuturii rezultate.
- Recipiente pentru depozitarea ceaiului
Recipientele de depozitare a ceai ului sunt borcane care pot conține pliculețe de ceai, ceai vrac sau accesorii suplimentare, cum ar fi lingurițe și filtre. Acestea au rolul de a proteja ceaiul de factorii care i-ar putea afecta aroma și calitatea, cum ar fi aerul, lumina și umiditatea.
Recipientele de depozitare a ceaiului includ, de obicei, sigilii sau capace ermetice care păstrează ceaiul și îl împiedică să absoarbă mirosurile din mediul înconjurător.
- Încălzitoare de ceai
Încălzitoarele de ceai sunt echipamente care păstrează ceaiul cald și la temperatura potrivită pentru o perioadă lungă de timp. Acestea variază într-o varietate de dimensiuni și modele, dar de obicei au două componente principale: o sursă de încălzire, care este adesea o lumânare mică sau un încălzitor electric, și un recipient sau o farfurie pe care este așezat ceainic .
- Ceai cosies
Ceainicele sunt acoperitoare care sunt folosite pentru a menține temperatura unui ceainicși conținutul acestuia pentru o perioadă lungă de timp. Suporturile de ceai pot fi, de asemenea, decorative, deoarece oferă o notă unică la ora ceaiului.