Grătare Raclette

2 articole în total
Grătar Raclette RG 2373, 1500 W, oțel inoxidabil, Severin
376 lei –7 %
348 lei
SEVERG2373
Grătar Raclette RG 2370, 600 W, Severin
172 lei
SEVERG2370

Grătare Raclette - perfecte pentru toate ocaziile

Ce sunt grătarele raclette?

Grătarele Raclette sunt grătare portabile de masă folosite pentru a topi brânza și a găti o serie de feluri de mâncare. Raclette este o mâncare tradițională elvețiană în care brânza se topește pe o piatră fierbinte sau pe o placă de metal și apoi se topește pe cartofi, legume și carne.

Puteți, de asemenea, să consultați colecția noastră de grătare și focare pentru a vă distra în grădină sau să răsfoiți ghidul nostru de cumpărături plin de sfaturi și produse care vor face ca petrecerea timpului afară cu prietenii și familia să fie și mai interesantă.

Ce alimente se prepară cel mai bine cu grătarele raclette?

Grătarele Raclette sunt versatile și pot fi folosite pentru a pregăti multe alimente delicioase, inclusiv:

  • Brânză Raclette: Brânza Raclette este o brânză semidură cu o aromă de nucă, oarecum dulce, care se topește ușor. Poate fi consumat singur sau cu alte ingrediente.
  • Legume: Grătarele Raclette sunt ideale pentru prăjirea legumelor, cum ar fi ardei, dovlecei, ciuperci și ceapă. Căldura de pe grătar ajută legumele să se caramelizeze, dându-le o aromă dulce și afumată.
  • Carnea: Grătarele Raclette pot fi folosite și pentru a găti pui, carne de vită și miel. Carnea tăiată subțire se rumenește rapid și poate fi acoperită cu brânză topită și legume.
  • Fructe de mare: Grătarele Raclette sunt, de asemenea, excelente pentru a găti fructe de mare, cum ar fi creveți, scoici și somon.
  • Cartofi: Cartofii sunt un element comun în bucătăria raclette. Acestea pot fi gătite sau prăjite, apoi acoperite cu brânză topită și ingrediente suplimentare, cum ar fi bacon, ceapă și ierburi aromatice.
  • Pâine: Puteți găti pâinea pe un grătar Raclette, fie singură, fie cu brânză și alte garnituri. Pâinea crocantă, cum ar fi bagheta sau aluatul acrișor, este ideală pentru grătar.

Pot fi folosite grătarele raclette la petreceri?

Da, grătarele raclette sunt un plus excelent pentru petreceri și adunări. Acestea sunt ideale pentru divertisment, deoarece permit vizitatorilor să pregătească și să ia masa împreună, ceea ce creează un mediu plin de viață și atractiv.

Grătarele noastre pentru raclette sunt produse de mărci renumite, cum ar fi Severin și sunt disponibile într-o varietate de culori, astfel încât să puteți alege unul potrivit pentru petrecerea dvs. De asemenea, sunt ușor de instalat și de utilizat, ceea ce le face ideale atât pentru întâlniri informale, cât și pentru cine mai formale.

Petrecerile cu raclette sunt deosebit de populare în timpul lunilor de iarnă, când vremea este răcoroasă. De asemenea, sunt ideale pentru a găzdui întâlniri improvizate, deoarece necesită puține pregătiri și pot fi montate rapid.