Etat Libre D'Orange

Etat Libre d'Orange, o parfumerie franceză care adoră să își surprindă fanii cu parfumuri pe care nu le-au mai simțit niciodată, compoziții surprinzătoare, precum și nume și ambalaje originale ale produselor care reflectă conținutul lor excentric. Sunteți suficient de curajoși să încercați una dintre lumânările lor parfumate?
7 articole în total
Lumânare parfumată RIEN 185 g, Etat Libre d'Orange
Outlet
250 lei –23 %
191 lei
ELDRIE200B
Lumânare parfumată I AM TRASH, Etat Libre d'Orange
250 lei
ELDLFD200B
Lumânare parfumată HERMANN, Etat Libre d'Orange
250 lei
ELDHER200B
Lumânare parfumată YOU OR SOMEONE LIKE YOU Etat Libre d'Orange
250 lei
ELDYOU200B
Lumânare parfumată REMARKABLE PEOPLE Etat Libre d'Orange
250 lei
ELDRMK200B

Etat Libre d'Orange - parfumerie franceză rebelă, plină de design și de idei nebunești

Etat Libre d'Orange este o parfumerie franceză unică și inovatoare, fondată în 2006 de Etienne de Swardt la Paris. Această marcă a devenit rapid populară printre pasionații de parfumuri pentru abordarea neconvențională a creării de parfumuri și pentru campaniile de marketing îndrăznețe.

Etienne de Swardt, fondatorul Etat Libre d'Orange, a fost inspirat de spiritul rebel al punk-ului și de libertatea artistică a mișcării suprarealiste. A vrut să creeze un brand care să sfideze noțiunile tradiționale de parfum și să împingă limitele a ceea ce este considerat acceptabil în lumea parfumeriei.

Lumânările pe care le oferă brandul și care sunt disponibile pe Kulina au fost create, de asemenea, cu ambiția de a depăși ceea ce este interzis și de a încălca regulile. Vrei să știi cum miroase acest tip de lumânare parfumată? Verificați lumânările parfumate și schimbați atmosfera interiorului dumneavoastră.

Etat Libre d'Orange - un brand fără egal

Una dintre caracteristicile mărcii Etat Libre d'Orange este reprezentată de campaniile de marketing provocatoare și adesea pline de umor. Parfumurile și lumânările lor au nume provocatoare, cum ar fi "Fat Electrician", "Remarkable people" și "I Am Trash" Această abordare jucăușă a brandingului a ajutat marca să iasă în evidență pe o piață aglomerată și i-a adus un public devotat de clienți care îi apreciază atitudinea ireverențioasă și îndrăzneață.

Pe lângă parfumurile sale inovatoare, Etat Libre d'Orange este cunoscut și pentru designul frapant al sticlei și pentru ambalajul său neobișnuit. Fiecare sticlă și lumânare este concepută pentru a reflecta personalitatea unică a parfumului pe care îl conține, iar marca a câștigat mai multe premii de design pentru ambalajele sale inovatoare.

Unul dintre lucrurile care diferențiază Etat Libre d'Orange de alte mărci de parfumuri este angajamentul său de a utiliza ingrediente de înaltă calitate. Lucrează cu unii dintre cei mai buni parfumieri din industrie pentru a crea parfumuri care sunt unice și de lungă durată. Multe dintre parfumurile lor sunt, de asemenea, fără cruzime și vegane, ceea ce le face o alegere populară în rândul consumatorilor care sunt conștienți de impactul pe care achizițiile lor îl au asupra mediului.

Etat Libre d'Orange și lumânările sale

Etaabordarea neconvențională a Libre d'Orange în ceea ce privește crearea de parfumuri și angajamentul său de a utiliza ingrediente de înaltă calitate au dus la crearea unei colecții de lumânări parfumate neobișnuite. Explorați necunoscutul, vedeți cum miroase, experimentați noua dispoziție a interiorului dvs. sau oferiți lumânarea Etat Libre d'Orange drept cadou unui prieten care adoră parfumurile. Ambalajul lumânării, precum și designul recipientului de sticlă vor face cadoul tău foarte special și memorabil.