57 articole în total
Aparat de cafea cu presă franceză KULT, WMF
479 lei –14 %
410 lei
WM0630796030
Aparat de cafea cu presă franceză 350 ml, cupru, Leopold Vienna LV01529
Aparat de cafea espresso pentru aragaz 9090, 150 ml, mâner roșu, Alessi AL90903100
Aparat de cafea espresso pentru aragaz LA CONICA, 150 ml, mâner albastru, Alessi AL90002100
Aparat de cafea espresso pentru aragaz COLLAR 250 ml, negru, Stelton SN420
Aparat de cafea espresso pentru aragaz 9090, 300 ml, mâner maro, Alessi AL90906
Aparat de cafea KULT, WMF
Aparat de cafea KULT, WMF
În stoc (2 buc.)
731 lei
WM0631016030
Aparat de cafea cu filtru SENSE CM693110, alb, Tefal
Sticker
369 lei
TEFCM693110
Aparat de cafea espresso pe aragaz PULCINA 70 ml, negru, Alessi
339 lei
ALMDL021BB
Aparat de cafea espresso pentru aragaz LA CONICA, 300 ml, Alessi
1 490 lei
AL900026
Filtru de cafea LASZLO 1 l, argintiu, Philippi
769 lei
PHP135004
Aparat de cafea espresso pentru aragaz 9090, 150 ml, mâner maro, Alessi AL90903
Aparat de cafea espresso pe aragaz PULCINA 300 ml, negru, Alessi
479 lei
ALMDL026B
Aparat de cafea espresso pe aragaz MOKA 150 ml, Alessi
199 lei
ALDC063
Aparat de cafea espresso pentru aragaz LA CONICA, 150 ml, Alessi
1 390 lei
AL900023
Aparat de cafea espresso Stovepot PULCINA 150 ml, roșu, Alessi
369 lei
ALMDL023R
Sus
Produsele următoare

Aparate de cafea - o modalitate convenabilă de a vă face cafeaua acasă

Ce este un aparat de cafea?

Aparatele de cafea sunt dispozitive simple, fabricate special pentru a face cafea acasă. Există mai multe tipuri diferite de aparate de cafea, cum ar fi:

  • Picurare lentă: Aparatele de cafea cu picurare lentă, cunoscute și sub numele de aparate de cafea cu turnare, au devenit din ce în ce mai populare în rândul pasionaților de cafea în ultimii ani. Spre deosebire de aparatele tradiționale de cafea cu picurare, care se bazează pe un aparat pentru a distribui uniform apa peste zaț, aparatele de cafea cu picurare lentă necesită ca utilizatorul să toarne manual apa fierbinte peste zațul de cafea. Acest lucru permite un control mai mare asupra procesului de preparare și poate duce la o ceașcă de cafea mai aromată și mai nuanțată. Aparatele de cafea cu picurare lentă sunt disponibile într-o varietate de stiluri, de la simple carafe de sticlă până la aparate mai elaborate, cu mai multe camere și filtre. Acestea necesită un pic mai mult efort decât aparatele de cafea tradiționale, dar mulți iubitori de cafea consideră că procesul este meditativ și plăcut.
  • Presă franceză: Această tehnică simplă de preparare a cafelei include înmuierea cafelei măcinate în apă fierbinte și presarea amestecului printr-un filtru metalic. Cafeaua presată franțuzește este cunoscută pentru aroma sa bogată și corpul său plin, deoarece filtrul cu ochiuri de metal permite uleiurilor și aromelor să treacă, spre deosebire de filtrele de hârtie care le pot absorbi. Aparatele de cafea cu presare franceză sunt populare în rândul pasionaților de cafea care apreciază simplitatea și controlul pe care îl oferă în procesul de preparare a cafelei.
  • Aparate de cafea espresso pe aragaz: Aparatele de cafea espresso de la aragaz, cunoscute și sub numele de aparate de cafea Mokka, sunt o modalitate populară și accesibilă de a face acasă cafea de tip espresso. Cafeaua făcută cu acest tip de aparat este mai tare și mai bogată decât cafeaua obișnuită, cu o cremă groasă și catifelată deasupra. Aparatele de făcut espresso pe aragaz sunt disponibile în diferite dimensiuni și stiluri și reprezintă o alternativă excelentă la mașinile de espresso scumpe sau la metodele de preparare manuală.
  • Specializat: Unele aparate de cafea contemporane nu se încadrează cu adevărat în categoriile enumerate mai sus și, prin urmare, sunt clasificate ca aparate de cafea specializate.

Care sunt avantajele preparării cafelei acasă cu propriul aparat de cafea?

Prepararea cafelei acasă are multe avantaje, printre care:

  • Reducerea costurilor: Pregătirea cafelei acasă este, de obicei, mult mai ieftină decât cumpărarea ei de la o cafenea. Economiile se pot acumula cu adevărat în timp.
  • Comoditate: Pregătirea cafelei acasă înseamnă că vă puteți satisface pofta de cofeină fără să ieșiți din casă. Nu trebuie să vă deranjați să vă îmbrăcați și să ieșiți în oraș când puteți bea o cafea în pijamale.
  • Personalizare: În timp ce faceți cafeaua acasă, puteți decide exact ce gust să aibă, cât de tare trebuie să fie și cum să fie preparată.
  • Beneficii pentru sănătate: Cafeaua a fost asociată cu o varietate de avantaje, cum ar fi o incidență mai mică a diabetului de tip 2, a bolilor de ficat, precum și a mai multor tipuri de cancer. Puteți fi siguri că folosiți ingrediente proaspete, de calitate, lipsite de conservanți și alți aditivi atunci când preparați cafeaua acasă.
  • Sustenabilitate: Folosind filtre reutilizabile și evitând ceștile și ambalajele de unică folosință atunci când vă preparați cafeaua acasă, puteți contribui la reducerea la minimum a deșeurilor. De asemenea, puteți decide să folosiți boabe de cafea organice, provenite din comerțul echitabil, cultivate și colectate în mod durabil.

La Kulina, avem de asemenea și o selecție wie de mașini de cafea automate și semiautomate care sunt folosite pentru a face cafea, precum și râșnițe de cafea pentru măcinarea cafelei.