Ulei de măsline

10 articole în total
Ulei de măsline cu usturoi, 250 ml, Nicolas Vahé
65 lei
NV105790100
Ulei de măsline cu ierburi de Provence, 250 ml, Nicolas Vahé
65 lei
NV105790102
Oțet de mango, 200 ml, Nicolas Vahé
42 lei –7 %
39 lei
NV111040020
Ulei de susan DUKKAH 100 ml, Mill & Mortar
39 lei
MM14410
Ulei de măsline extravirgin 200 ml, busuioc, Lie Gourmet
67 lei
LIE106
Ulei de măsline extravirgin 200 ml, rozmarin, Lie Gourmet
67 lei
LIE107
Ulei de măsline extravirgin 200 ml, trufe, Lie Gourmet
71 lei
LIE163
Ulei de măsline extravirgin 200 ml, ardei iute, Lie Gourmet
67 lei
LIE162

Uleiurile de măsline - un ingredient special care face ca totul să aibă un gust mai bun!

Thomas Jefferson spunea că uleiul de măsline este, cu siguranță, cel mai bogat dar al Cerului. Bucătarii spun că un singur ulei de măsline nu este suficient, deoarece ar trebui să aveți la îndemână un ulei de măsline pentru gătit, un ulei de măsline pentru finisare și un ulei de măsline extra virgin, iar cu uleiul de măsline potrivit la îndemână puteți crea mâncăruri uimitoare din ingrediente simple. Aveți nevoie de o dovadă vie? Gătiți niște paste. Se amestecă uleiul de măsline, parmezanul, sucul și coaja de lămâie și se toarnă peste paste. Și ați terminat!

Pe Kulina vă oferim o gamă largă de uleiuri de măsline premium, aromatizate cu cele mai bune ingrediente, care vor adăuga arome uimitoare mâncărurilor dumneavoastră. Uleiurile noastre de măsline sunt infuzate cu usturoi, trufe, ardei iute, lămâie sau ierburi precum busuioc, oregano și rozmarin și pot transforma cu ușurință o salată obișnuită într-un fel de mâncare care ar putea fi servit în cel mai bun restaurant din oraș.

La ce folosești uleiul de măsline infuzat?

Puteți adăuga uleiuri de măsline infuzate la multe feluri de mâncare, cum ar fi:

  • paste și pizza,
  • salate și sosuri pentru salate,
  • cărnuri prăjite și legume la grătar,
  • supe,
  • ca parte a mesei de tapas pentru a însoți o baghetă prăjită sau pâine pita ca aperitiv ușor de însoțit cu paharul de vin preferat

Vestea bună este că uleiul de măsline nu este doar gustos, ci și foarte sănătos. Se știe că reduce inflamațiile, diabetul, Alzheimer, bolile de inimă, obezitatea și, datorită proprietăților sale antioxidante, și cancerul. De aceea, uneori este numită o grăsime sănătoasă și o poți folosi oricât de mult dorești!

Nicolas Vahe - un brand danez înființat de un bucătar - oferă uleiuri de măsline gourmet condimentate cu un design frumos, modern și minimalist. Optați pentru uleiurile de măsline aromatizate, condimentele și alte specialități Nicolas Vahe dacă doriți să vă surprindeți oaspeții cu un gust deosebit sau cu cadouri deosebite.