Puzzle-uri

9 articole în total
Puzzle WILDIFE PATTERNS ZEBRA, 500 buc, Printworks
99 lei –21 %
78 lei
PRPW00518
Puzzle NATURE'S WONDERS DOWN, 500 buc, Printworks
115 lei
PRPW00335
Puzzle NATURE'S WONDERS GLACIER, 500 buc, Printworks
115 lei
PRPW00442
Puzzle NATURE'S WONDERS TWILINGS, 500 buc, Printworks
115 lei
PRPW00334
Puzzle ARHIMEDES, set 14 piese, lemn, Printworks
261 lei
PRPW00565
Puzzle JAPANESE MACAQUE, 100 buc, Printworks
89 lei –17 %
73 lei
PRPW00532
Puzzle NATURE'S WONDERS WAVES, 500 buc, Printworks
115 lei
PRPW00499
Puzzle NATURE'S WONDERS STONES, 500 buc, Printworks
107 lei
PRPW00440
Puzzle BABOON, 100 buc, Printworks
89 lei –17 %
73 lei
PRPW00533

Puzzle-uri - o modalitate excelentă de a-ți petrece timpul liber

V-ați săturat să vă pierdeți timpul liber cu emisiuni TV sau navigând prin social media? De ce nu încercați să completați un puzzlede 1000 de piese?

Puzzle-urile nu sunt doar o modalitate excelentă de a trece timpul, ci pot fi și foarte satisfăcătoare atunci când pui ultima piesă laolaltă și te relaxezi.

În Kulina vă oferim o ofertă fantastică Printworks puzzle fantastice. Aceste puzzle-uri sunt disponibile într-o varietate de forme și au modele minunate inspirate de natură sau arhitectură.

Rezolvarea puzzle-urilor crește într-adevăr puterea creierului?

Da, mai multe moduri în care rezolvarea puzzle-urilor poate îmbunătăți puterea creierului. Ghicitorile sunt antrenamente mentale solicitante, care necesită păstrarea memoriei, abilități de rezolvare a problemelor și gândire strategică.

Iată câteva moduri în care rezolvarea puzzle-urilor poate stimula puterea creierului:

  • Îmbunătățirea memoriei: Rezolvarea puzzle-urilor cere jucătorilor să își amintească dimensiunile, nuanțele și modelele diferitelor piese sau modele, ceea ce poate îmbunătăți atât retenția memoriei pe termen scurt, cât și pe termen lung.
  • Dezvoltarea capacității de rezolvare a problemelor: Jucătorii trebuie să aplice logica, raționamentul spațial și gândirea critică pentru a rezolva puzzle-uri, ceea ce le poate dezvolta abilitățile analitice și de rezolvare a problemelor.
  • Atenție sporită la detalii: Puzzle-urile cer jucătorilor să se concentreze asupra unor elemente mici, cum ar fi modelele, culorile și formele, ceea ce ar putea ajuta jucătorii să acorde mai multă atenție acestor aspecte și să își mențină concentrarea.
  • Consolidarea creativității: Jucătorii pot experimenta cu diverse forme, culori și modele în timp ce rezolvă puzzle-uri, ceea ce poate spori creativitatea și expresia artistică.

Care sunt sfaturile pentru rezolvarea puzzle-urilor?

Următoarele sfaturi vă vor ajuta să profitați la maximum de experiența dumneavoastră de puzzle:

  • Începeți de la început: Dacă sunteți nou în domeniul puzzle-urilor, începeți cu puzzle-uri mai ușoare și treceți la cele mai dificile.
  • Lucrați într-un mediu bine luminat - Atunci când rezolvați puzzle-uri, o iluminare bună este esențială, deoarece poate fi dificil să identificați piesele identice în condiții de lumină slabă.
  • Sortați componentele - Pentru a facilita asamblarea, aranjați piesele în funcție de culoare sau model înainte de a începe.
  • Faceți pau ze - Deoarece rezolvarea puzzle-urilor poate fi dificilă, faceți pauze la nevoie pentru a preveni descurajarea sau epuizarea.

Pe lângă rezolvarea puzzle-urilor, vă puteți petrece timpul liber jucând jocuri, creând artă sau pur și simplu răsfoind albume foto pentru a vă aminti de trecut.