Nachtmann

Nachtmann reprezintă sticla de cristal elegantă și luxoasă, care va deveni un decor al mesei dumneavoastră - atât în fiecare zi, cât și la ocazii speciale. Pahare, decantoare, castroane, pahare de vin și whisky, vaze - alege clasice atemporale.
124 articole în total
Pahar de băut HIGHLAND, set de 4 buc, 345 ml, Nachtmann
128 lei –23 %
98 lei
NM95906
Pahare de șampanie NOBLESSE, set de 4, 150 ml, transparente, Nachtmann NM104248
Pahar pentru whisky SHU FA 330 ml, set de 4 bucNachtmann
138 lei –5 %
131 lei
NM98063
Pahare NOBLESSE, set de 18, transparente, Nachtmann
499 lei
NM101764
Frapieră NOBLESSE, Nachtmann
322 lei –9 %
293 lei
NM102385
Set de servire BOSSA NOVA, 4 buc, Nachtmann
214 lei
NM97633
Vază 20 cm BOSSA NOVA, Nachtmann
128 lei –18 %
104 lei
NM82088
Pahare de whisky NOBLESSE COLORS, set de 2, 295 ml, mentă, Nachtmann NM104241
Suport pentru tort BOSSA NOVA 32 cm, Nachtmann
395 lei –21 %
312 lei
NM77809
Vază MINERVA PLATINUM 32 cm, transparent, Nachtmann
Outlet
1 542 lei –25 %
1 156 lei
NM104161
Pahare BOSSA NOVA, set de 18, transparente, Nachtmann
549 lei –14 %
470 lei
NM103000
Pahar de vin TRAUBE 230 ml, albastru cobalt, Nachtmann
940 lei –26 %
695 lei
NM35951
Pahar pentru bere NOBLESSE 600 ml, Nachtmann
107 lei
NM95635
Pahare de whisky NOBLESSE COLORS, set de 2, 295 ml, aqua, Nachtmann NM104239
Pahar de vin TRAUBE 230 ml, verde smarald, Nachtmann
940 lei –26 %
694 lei
NM35954
Sus
Produsele următoare

Nachtmann - cel mai bun cristal bavarez

Nachtmann este o marcă bine cunoscută în lumea sticlăriei de cristal, renumită pentru calitatea sa excepțională și pentru modelele sale unice. Brandul produce produse de cristal fin de mai bine de 180 de ani și este cunoscut pentru precizia meșteșugului său și pentru atenția acordată detaliilor.

Istoria mărcii Nachtmann

Marca Nachtmann își are rădăcinile în pădurea bavareză din Germania, unde a fost fondată în 1834. N stilizat din logo-ul NACHTMANN reprezintă inițiala din numele fondatorului, Joh. Michael Nachtmann. Marca a devenit rapid faimoasă pentru produsele sale de cristal de înaltă calitate și în curând și-a extins aria de acoperire pe piețele internaționale.

În 2004, marca Nachtmann a fost achiziționată de Riedel, o renumită companie austriacă de sticlărie de cristal. Această fuziune a permis Nachtmann să își extindă gama de produse și să își îmbunătățească și mai mult reputația de calitate excepțională.

Materiale utilizate în producție

Nachtmann utilizează doar cele mai bune materii prime pentru producția de articole din sticlă de cristal. Sticla brandului este realizată dintr-un tip special de cristal, renumit pentru claritatea și strălucirea sa. Acest cristal este, de asemenea, extrem de durabil, asigurând că produsele Nachtmann se pot bucura de ele mulți ani de acum încolo.

Nachtmanngama de produse

Nachtmann oferă o gamă largă de produse din sticlă de cristal, inclusiv diferite tipuri de pahare - pahare de vin, pahare de bere, flaute de șampanie și pahare de whisky, dar și boluri, boluri de servire a gustărilor și farfurii pentru prăjituri. Fiecare produs este conceput pentru a îmbunătăți experiența de consum și pentru a îmbunătăți prezentarea băuturii.

Ce este atât de special la Nachtmann's whisky glasses and a Punk series

Nachtmann's whisky glasses sunt deosebit de remarcabile pentru designul lor îndrăzneț. Designerii mărcii au creat o gamă de pahare de whisky care nu sunt doar funcționale, ci și plăcute din punct de vedere estetic. Aceste pahare sunt concepute pentru a accentua aroma și gustul whisky-ului, creând o experiență de băut cu adevărat excepțională.

Seria Nachtmann Punk este o colecție de sticlărie de cristal cu un design unic și izbitor. Colecția include un pahar de whisky, un pahar de băutură lungă și o cană de bere, fiecare dintre acestea având un model îndrăzneț, inspirat de punk, gravat în cristal. Designul este modern și incisiv, ceea ce face din seria Punk o alegere populară pentru cei care doresc să adauge o notă de personalitate colecției lor de băuturi. În ciuda designului său neconvențional, seria Punk este realizată cu aceeași precizie și atenție la detalii ca toate produsele Nachtmann, asigurând că fiecare pahar este de cea mai înaltă calitate.

German Design Award pentru Nachtmann's SPHERE seria de sticlă

În 2016, Nachtmann seria de sticlă SPHERE a primit prestigiosul premiu German Design Award (seria a fost premiată în cadrul categoriei "Mențiune specială"). Înainte de aceasta, a primit un premiu Red Dot Design Award în 2015 și Bayerischer Staatspreis în 2014, pentru designul său excelent. Această serie cuprinde o gamă de produse din sticlă frumos lucrate, inclusiv pahare de whisky, flaute de șampanie și pahare de vin. Fiecare produs din această serie este caracterizat de forma sa sferică unică, care este atât uimitoare din punct de vedere vizual, cât și funcțională.

De ce apreciază oamenii designul Nachtmann?

Oamenii apreciază designul Nachtmann pentru că este atât elegant, cât și funcțional. Sticlăria de cristal a mărcii este concepută pentru a îmbunătăți experiența de consum și pentru a ridica nivelul de prezentare a băuturii. În plus, produsele Nachtmann sunt renumite pentru calitatea și durabilitatea lor excepțională, ceea ce le face o investiție înțeleaptă pentru cei care apreciază sticlăria de cristal fin.

În concluzie, Nachtmann este un brand care produce produse excepționale din sticlă de cristal de mai bine de 180 de ani. Folosirea de către marcă a materialelor de înaltă calitate, a meșteșugului de precizie și a designului îndrăzneț au făcut-o favorită printre pasionații de sticlărie de cristal din întreaga lume. Fie că sunteți în căutarea unor pahare de vin, pahare de bere, flaute de șampanie sau pahare de whisky, Nachtmann are un produs care vă va îmbunătăți experiența de băut și va ridica nivelul de prezentare a băuturii dumneavoastră.