Pahare șampanie

45 articole în total
Pahare de șampanie NOBLESSE, set de 4, 150 ml, transparente, Nachtmann NM104248
Pahar pentru șampanie SOMMELIERS 170 ml, Riedel
439 lei –10 %
391 lei
RD440008
Pahar pentru șampanie PALAIS, set de 6 buc, Nachtmann
342 lei
NM92953
Pahar pentru șampanie VINUM CUVÉE PRESTIGE 230 ml, Riedel
259 lei –7 %
239 lei
RD641648
Pahar pentru șampanie VINUM CHAMPAGNE 160 ml, Riedel
256 lei
RD641608
Pahar pentru șampanie VERITAS, 2 buc Riedel
309 lei –24 %
232 lei
RD644928
Pahar pentru șampanie FUUM set de 4 buc, 300 ml, sticlă fumurie, Blomus BM63933
Pahar pentru șampanie FUUM, set de 4 buc club, pahar maro, Blomus BM63945
Pahar pentru șampanie CABERNET, set de 6 buc, 290 ml, Holmegaard HMG4303391
Pahare de șampanie ARABESQUE, set de 2, 300 ml, transparente, Spiegelau SP4192269
Pahar pentru șampanie REGINA, 250 ml, Holmegaard
419 lei –11 %
372 lei
HMG4302700
Pahare pentru șampanie vintage Sommeliers Black Tie Riedel
469 lei –5 %
445 lei
RD410028
Sus
Produsele următoare

Pahare de șampanie - un pahar elegant pentru o sărbătoare elegantă

Care sunt diferitele tipuri de pahare de șampanie?

Există numeroase pahare de șampanie disponibile, fiecare dintre ele fiind menit să îmbunătățească experiența consumului de vin spumant. Cele mai comune pahare de șampanie includ următoarele:

  • Flautul: Flautul este cel mai popular Pahar pentru șampanie datorită bolului său înalt și îngust, care păstrează carbonatarea vinului și îi concentrează aromele.
  • Laleaua: Paharul lalea are un bol mai larg și marginea conică pentru a scoate în evidență aromele și aromele vinului, păstrând în același timp bulele.
  • Coupe: Paharul coupe este un pahar lat, puțin adânc, cu o margine largă, care a fost popular la începutul secolului XX. Chiar dacă este mai puțin frecventă în zilele noastre, băuturile de șampanie încă o folosesc adesea.
  • Trompetă: Un pahar de trompetă este similar cu un pahar de flaut, cu excepția faptului că are un bol mai mare și o tulpină mai scurtă. Scopul său este de a menține carbonatarea vinului, evidențiind în același timp aromele și gusturile acestuia.

Fiecare Pahar pentru șampanie este unic prin forma și designul său, ceea ce poate avea un efect asupra gustului, aromei și plăcerii generale a vinului.

În magazinele Kulina, puteți cumpăra multe pahare de șampanie de la producători renumiți, cum ar fi Blomus, care vă oferă o varietate de stiluri și modele din care puteți alege. Asigurați-vă că serviți șampania rece și, pentru a face acest lucru, alegeți o șampanie elegantă răcitor pentru șampanie și umpleți-o cu cuburi de gheață!


Cum beau francezii șampania?

Șampania este un vin spumant care este adesea consumat în Franța la ocazii speciale și este asociat cu bogăția și sărbătoarea. Șampania este deseori savurată ca aperitiv, alături de mâncăruri precum crustaceele, carnea de pasăre sau brânza, precum și la desert. În timpul toasturilor de la evenimente majore, cum ar fi nunțile și sărbătorile de Anul Nou, șampania este, de asemenea, folosită în mod obișnuit.

Francezilor le place să amestece șampania cu alte ingrediente pentru a crea cocktailuri precum Mimosa sau Kir Royale, pe lângă faptul că o pot bea ca atare.

Pot să beau prosecco dintr-un pahar pentru șampanie?

Absolut, puteți servi Prosecco într-un pahar pentru șampanie. În timp ce paharele de șampanie și cele de Prosecco diferă într-o oarecare măsură în ceea ce privește dimensiunea și forma, ele sunt suficient de asemănătoare pentru a le putea schimba pur și simplu pe una cu cealaltă.

Cu toate acestea, pentru a obține cea mai mare aromă și efervescență din Prosecco, se sugerează în mod normal să îl serviți într-un pahar de Prosecco, care este conceput special pentru a face acest lucru.

Nu uitați să verificați celelalte pahare de băut, inclusiv paharele de vin, paharele de cocktail și paharele de băut lungi, care sunt făcute special pentru băuturi speciale.