Suporturi pentru sticle de vin

19 articole în total
Raft de perete pentru vinuri NORDIC KITCHEN, Eva Solo
293 lei –12 %
257 lei
ES520419
Raft de vinuri de blat SET-UP, bumbac alb, Koziol
219 lei –22 %
169 lei
KOZ3596525
Raft de vinuri de blat BOA, bumbac alb, Koziol
219 lei –22 %
169 lei
KOZ3598525
Raft de vinuri de blat, negru, Leopold Vienna
183 lei –20 %
145 lei
LV211000
Raft de vinuri de blat SET-UP, gri organic, Koziol
218 lei
KOZ3596670
Sticlă de vin suport STAND Philippi 27 cm argint
Outlet
257 lei –25 %
192 lei
PHP164027
Raft de vinuri de blat SET-UP, negru cosmic, Koziol
219 lei –18 %
178 lei
KOZ3596526
Suport pentru sticle de vin WIRES, oțel inoxidabil cromat, Blomus BM68484
Vin rack CUBO Philippi 28 cm negru
391 lei
PHP236005
Raft pentru vin ROCKS 51 cm, gri, metal, Zone Danemarca
443 lei
ZO26669
Raft pentru vin ROCKS 51 cm, negru, metal, Zone Danemarca
456 lei –14 %
388 lei
ZO26657
Suport sticle CUBO Philippi 32 cm negru
226 lei
PHP119004

Rafturi pentru vinuri - pentru o expunere atractivă a vinului dvs

Ce sunt rafturile de vin și unde le pot păstra?

Rafturile pentru vinuri sunt sisteme de rafturi realizate special pentru a depozita și aranja sticlele de vin. Acestea sunt disponibile într-o varietate de forme, dimensiuni, materiale și modele. Rafturile pentru vinuri sunt utilizate în mod obișnuit în locurile în care vinul este adesea depozitat și servit acasă, în restaurante și în crame.

Există mai multe locații în care pot fi păstrate rafturile pentru vinuri, inclusiv bucătăria, sufrageria, cămara, subsolul sau chiar o pivniță de vinuri separată. Poziția va depinde de alegerile dvs., de spațiul de care dispuneți și de numărul de sticle de vin pe care intenționați să le păstrați.

suport pentru vinuri trebuie ținut departe de lumina directă a soarelui și într-un loc răcoros și întunecat, cu temperaturi și niveluri de umiditate constante.

Care sunt tipurile de rafturi de vin disponibile pe Kulina?

Kulina oferă o varietate de rafturi pentru vinuri, de la producători renumiți, cum ar fi Blomus, Eva Solo, Koziol, și Philippi. Tipurile de rafturi de vin disponibile includ:

  • Rafturi de vinuri de sine stătătoare: Acestea sunt rafturi de vin independente care pot găzdui multe sticle de vin. Acestea sunt perfecte atât pentru colecțiile de vinuri mari, cât și pentru cele mici, deoarece sunt disponibile într-o varietate de modele și dimensiuni.
  • Rafturi de vin montate pe perete: Aceste rafturi pentru vinuri sunt instalate de obicei pe un perete, ceea ce le face perfecte pentru cei cu spațiu limitat. Acestea sunt disponibile într-o varietate de stiluri și pot găzdui mai multe sticle de vin.
  • Blaturi rafturi de vin: Aceste suporturi de vin sunt făcute pentru a se potrivi pe un blat și sunt ideale pentru oricine dorește să arate câteva sticle de vin. Acestea sunt disponibile într-o varietate de modele și materiale.
  • Rafturi modulare pentru vinuri: Acest tip de rafturi pentru vinuri pot fi stivuite sau conectate între ele pentru a crea o soluție unică de depozitare a vinului. Acestea sunt ideale pentru oricine dorește să își mărească treptat colecția de vinuri.

De asemenea, puteți verifica selecția noastră de decantoare de vin dacă sunteți în căutarea unui recipient pentru a vă aerisi vinul.

Este un suport pentru vinuri o idee bună de cadou?

Da. Un suport pentru vinuri poate fi un cadou minunat pentru cineva care iubește vinul și căruia îi place să-l bea. Ar putea fi un accesoriu util și la modă pentru casa lor, care le va păstra vinul bine organizat și accesibil. Nu uitați să țineți cont de preferințele și de stilul lor atunci când alegeți un suport pentru vinuri ca și cadou.

Și dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru un cunoscător de vinuri, verificați accesoriile noastre de bar, inclusiv tirbușoane elegante care vin adesea într-un set elegant de accesorii pentru vin, dozatoare și dopuri de vin.