Răcitoare de voiaj

9 articole în total
Cutie de răcire CLASSIC 12 l, albastru închis, Polarbox
Nou
293 lei
PLBXPLB12AZCLASS
Cutie frigorifică KX50, 50 l, măsline, Petromax
1 690 lei –15 %
1 421 lei
PET790373
Cutie frigorifică POP 12 l, roz vechi, Polarbox
293 lei –52 %
140 lei
PLBXPLB12NVPOP
Cutie frigorifică POP 12 l, albastru, Polarbox
293 lei –52 %
140 lei
PLBXPLB12CRPOP
Cutie frigorifică CLASSIC, 12 l, violet, Polarbox
293 lei
PLBXPLB12MCLASS
Cutie frigorifică KX50, 50 l, nisip, Petromax
1 651 lei –13 %
1 421 lei
PET790397
Cutie frigorifică KX25, 25 l, măsline, Petromax
1 190 lei –15 %
1 005 lei
PET790366
Coș pentru cutie frigorifică KX50, Petromax
100 lei
PET790281

Răcitoare de călătorie - un companion perfect pentru vacanța dumneavoastră

Răcitoare de călătorie - cei mai buni prieteni ai zilelor fierbinți de vară

O ladă frigorifică de călătorie va menține temperatura ideală a alimentelor și băuturilor în timp ce vă aflați într-o călătorie cu mașina. Fie că doriți un model economic pentru a vă păstra prânzul la rece sau un răcitor suficient de mare pentru a da startul petrecerii, avem un produs pentru dumneavoastră.

De ce să achiziționați un răcitor de călătorie?

Principalul avantaj al achiziționării unui răcitor de călătorie este că vă poate păstra mâncarea rece și, prin urmare, o puteți consuma în siguranță în timp ce vă aflați pe drum, dar există și alte multe alte motive minunate pentru a vă gândi să aveți unul:

  • Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la transportarea a numeroase pungi cu mâncare și băuturi - veți împacheta tot ce aveți nevoie într-un singur recipient robust.
  • Puteți să vă faceți singuri cuburile de gheață cu ajutorul matrițelor de gheață și să le luați cu dvs. pentru a nu mai fi nevoit să le cumpărați niciodată.
  • Având o ladă frigorifică mare de călătorie, veți economisi bani și veți mânca mai sănătos, deoarece veți putea lua cu dumneavoastră o mulțime de mâncare de casă, indiferent dacă mergeți la plajă sau la lac. Este foarte util dacă dumneavoastră sau copiii dumneavoastră aveți restricții alimentare sau alergii alimentare sau dacă vă monitorizați caloriile.
  • Având o ladă frigorifică de călătorie înseamnă că niciuna dintre alimentele dumneavoastră (salate, sandvișuri etc.) nu este zdrobită când ajungeți la destinație
  • Răcitorul de călătorie poate fi folosit și pentru a păstra medicamentele la rece, asigurându-vă că insulina sau alte medicamente sensibile la temperatură nu se vor strica în timpul călătoriei.

Cum de a alege cel mai bun răcitor de călătorie?

  • Capacitate

Numărul de cutii sau sticle de băutură și gheața suplimentară necesară pentru a le menține la rece este utilizat frecvent pentru a descrie capacitatea unui răcitor. Cu excepția cazului în care aveți puțin spațiu în mașină, capacitatea interioară este, în multe privințe, mult mai importantă decât dimensiunile exterioare.

  • Materiale și durabilitate

Răcitoarele de călătorie construite din plastic protejează alimentele din interior împotriva strivirii și sunt ușoare, rezistente la rupere, impermeabile, ușor de spălat și rezistente la scurgeri.

Cu o selecție largă de dimensiuni, culori și capacități care să se potrivească nevoilor dvs. precise pentru următoarea vacanță, Kulina oferă răcitoare de călătorie de la mărci precum Polarbox și Petromax.

Răcitoarele de călătorie elegante de la Polarbox nu numai că au un design retro foarte atractiv, disponibil într-o gamă largă de culori pastelate, dar pot pluti pe apă, ceea ce poate fi grozav dacă vă petreceți vacanța la piscină. Imaginează-ți soarele, piscina și tu întins pe o saltea de piscină... Întinzi mâna și iei un pepene roșu rece și băuturi dintr-un răcitor de călătorie elegant. Da, cu siguranță merită!

De asemenea, puteți verifica selecția noastră de cutii de prânz, sticle de apă și forme pentru cuburi de gheață pentru o experiență și mai răcoroasă în aer liber.