Zilele cafelei

Zilele cafelei

☕ Bucurați-vă la maximum de fiecare înghițitură din băutura dvs. preferată.

Ce aparat de cafea este potrivit pentru tine?

Mașină de cafea cu picurare

Cunoaștem cafetiera cu picurare din toate filmele americane. Oala fără fund este o parte esențială a unui restaurant ca lumea și poate rezolva orice, de la crimă la suferință.

De ce să ai unul? Pentru a face cafea în cantități mari!

Pentru birou, atunci când nu vrei să stai la coadă în timp ce toată lumea "face clic" pe paharul său. Acasă, atunci când aveți nevoie de o dozare continuă la biroul de acasă sau pur și simplu sunteți o familie de cafea. Și pentru gustul subtil, dar plin de corp, al cafelei de filtru cu infuzie naturală.

Icoanele americane sunt decantoarele mărcii KitchenAid, aparatul de cafea vă va decora dulapurile din bucătărie WMF iar vedeta tehnologică a momentului este gama Filka a mărcii germane Severin.

Aparate de cafea cu filtru

Mașină de cafea cu pârghie

Vă place să descoperiți cafeaua și diversele sale arome și vă place să experimentați? Simpla apăsare a unui buton este plictisitoare pentru tine? Un aparat de cafea cu pârghie vă oferă spațiul pentru auto-realizare.

De ce să ai unul? Pentru o cafea ca la o cafenea!

Pregătirea cafelei într-un aparat de cafea cu pârghie este un ritual. Implică măcinarea, spumarea, selectarea temperaturii apei. Asimți aroma boabelor proaspăt măcinate și satisfacția unui barista de casă. Datorită preparării sub presiune și a timpului scurt de extracție, rezultatul este un espresso puternic, adevărat. Mașinile de cafea de calitate pot menține o presiune stabilă pe tot parcursul procesului de extracție și împiedică scăderea temperaturii apei. Mașinile de cafea de top sunt din gama KitchenAid sau Bugatti.

Espressoare semiautomate

Severin Filka

Tavă de picurare complet automată cu măcinător integrat.

Inovație tehnologică cu un design deosebit

Aparate de cafea Filka

Moară integrată

Cafea proaspăt măcinată, fără a fi nevoie să fiți prezent. 15 minute după măcinare, până la 60% din aroma cafelei va dispărea. Pentru picurătoarele fără măcinător integrat, cafeaua trebuie măcinată separat. Pentru prospețime, se recomandă să se macine chiar înainte de preparare. În momentul sincronizării, aparatul preia cafeaua măcinată anterior din buncăr.

Vrei să te trezești cu mirosul unei cafele foarte proaspete? La aparatul de cafea Filka, râșnița integrată macină ea însăși cafeaua înainte de a o prepara și depinde de tine să te trezești. Măcinarea este, de asemenea, excepțional de silențioasă.

Pentru o ceașcă și un ceainic

Oala de cafea Filka poate conține 10 cești de espresso, alegeți dintre 2 tipuri - de sticlă, pe care le puteți păstra în aparatul de cafea în modul de menținere a temperaturii, sau o oală termo, pe care o puteți lua la birou.

Cu toate acestea, puteți prepara cu ușurință chiar și doar o ceașcă mică în cafetieră sau cafea la pachet într-o cană termo. Aparatul de cafea este flexibil pentru orice dimensiune de recipient.

Filtru reutilizabil

Aparatul de cafea este dotat cu un filtru ecologic, reutilizabil, rezistent la mașina de spălat vase, de culoare aurie. De asemenea, puteți utiliza filtre convenționale din hârtie.

 

Sticlă sau porțelan

Espresso numai din porțelan

Ce spun experții? Un espresso sau un lungo clasic aparține în mod corespunzător doar porțelanului. În cazul cappuccino, este o chestiune de alegere dacă îl savurați mai mult dintr-o ceașcă sau dintr-un pahar. Și nu trebuie să vă limitați la tradiționalul alb. Căni Revol trebuiau să fie răspunsul la mizerabila cafea din pahar de plastic. O recesiune amuzantă a devenit un element de bază și un cadou popular.

Căni pentru cafea

Latte în sticlă

Flat white sau latte se savurează cel mai bine din sticlă. Straturile vizibil separate de cafea și lapte sunt măiestria barista și fac parte din plăcerea de a savura cafeaua. Seria Barista de la sticlăria germană Nachtmann este o combinație între meșteșugul sticlei de primă clasă și tendințele moderne ale maeștrilor cafelei.

Pahare pentru cafea

 

Moka konvička
Moka konvička

Mașini de cafea moca elegante

Mașina moka funcționează în mod similar cu oala sub presiune. Acesta prepară rapid și cu furie o ceașcă care nu este la fel de tare ca un espresso, dar este mai tare decât cafeaua picurată. Extracția se face rapid și cu apă clocotită, dezavantajul fiind gustul de "ars" întâlnit la majoritatea aparatelor mai ieftine. Însă, în cazul ceainicelor Alessi, producătorii s-au gândit nu doar la design, ci și la funcționalitate. Ceainicele sale moka opresc automat filtrarea cafelei la momentul potrivit, ajutând la eliminarea gustului amar și la păstrarea aromei pline și rotunde.

Espressoare Moka

kávovar
kávovar

French press - cafea pentru sănătate

Cel mai simplu aparat de cafea este și cel mai blând cu cafeaua. Asta dacă respectați cele 3 reguli de bază - măcinarea grosieră, turnarea de apă fierbinte, dar nu clocotită, și turnarea întregii cafele dintr-o dată pentru a opri extracția. Atunci vă puteți bucura de aroma bogată a cafelei în care uleiurile valoroase și antioxidanții nu sunt distruși..

Cafetiere franțuzești

Moka konvička
Moka konvička

Pentru adevărații puriști

Chiar vorbești serios despre puritatea cafelei? Pentru toți hipsterii și iubitorii de joie de vivre "hygge", există aparate de cafea cu picurare puriste. Pur și simplu turnați cafeaua prin filtru și o lăsați să stea timp de 5 minute. Pentru o cafea perfectă, cea mai delicată ceașcă de cafea.

Picurătoare

kávovar
kávovar

Râșnițe de cafea

Știați că boabele de cafea conțin până la 800 de arome și gusturi volatile diferite? Și că, la 15 minute după măcinare, până la 60% din arome dispar? Dacă doriți cu adevărat să vă bucurați de cafea, este important să o preparați din boabe proaspăt măcinate. Da, în spiritul de a fi conștient și de a ne bucura de fiecare clipă, ar trebui să angajăm tracțiunea manuală și să măcinăm cafeaua într-o râșniță manuală tradițională. Sau să ne delectăm ochii cu priveliștea unei frumuseți elegante care este fericită să o facă pentru noi.

Râșnițe de cafea

272 articole în total
Pahar pentru espresso NERO, set de 2 buc, 80 ml, cu pereți dubli, Blomus BM63652
Spumant pentru lapte SPUMA 700, Severin
659 lei –15 %
560 lei
SEVESM3586
Spumant pentru lapte SM 3584, Severin
289 lei –15 %
244 lei
SEVESM3584
Cutie pentru cafea KULT, WMF
309 lei –5 %
Cutie pentru cafea KULT, WMF
În stoc (20 buc.)
292 lei
WM0630976030
Aparat de cafea cu presă franceză KULT, WMF
479 lei –14 %
410 lei
WM0630796030
Aparat de cafea cu filtru 1 l, sticlă, Eva Solo
399 lei –22 %
308 lei
ES502710
Aparat de cafea cu filtru KA 5762 CAPRICE, argintiu, Severin
769 lei –5 %
728 lei
SEVEKA5762
Ceașcă pentru ceai, set de 4 buc, neagră, Bitz
209 lei –11 %
185 lei
BITZ821232
Pahar Latte macchiato BARISTA, set de 2 buc, cu pereți dubli, WMF WM951722040
Aparat de cafea semiautomat ARTISAN 5KES6503EMS, gri-argintiu, KitchenAid KA5KES6503EMS
Mașină de cafea semiautomată ARTISAN 5KES6503EER, roșu regal, KitchenAid KA5KES6503EER
Mașină de cafea semiautomată ARTISAN 5KES6503EBK , fontă neagră, KitchenAid KA5KES6503EBK
Râșniță de cafea ARTISAN 5KCG8433EMS , gri-argintiu, KitchenAid
1 390 lei
KA5KCG8433EMS
Râșniță de cafea 5KCG8433EAC, migdale, KitchenAid
1 390 lei
KA5KCG8433EAC
Râșniță de cafea 5KCG8433EOB, negru, KitchenAid
1 390 lei
KA5KCG8433EOB
Aparat de cafea cu filtru 5KCM1209, negru, KitchenAid
929 lei
KA5KCM1209EOB
Ceașcă espresso, set de 6 buc, 100 ml, Bitz
189 lei –7 %
175 lei
BITZ821244
Aparat de cafea semiautomat ARTISAN 5KES6503ESX, din oțel inoxidabil, KitchenAid KA5KES6503ESX
Râșniță de cafea KM 3879, Severin
169 lei –34 %
111 lei
SEVEKM3879
Pahar Latte macchiato KINEO, set de 2 buc, cu pereți dubli, WMF
113 lei –5 %
107 lei
WM951732000
Sus
Produsele următoare