Nordic Ware

Nordic Ware este un producător de frunte american de vase iconice, de înaltă calitate și inovatoare. Prin proiectarea produselor de design și calitate superioare, acestea adaugă comoditate și plăcere pregătirii prăjiturii dumneavoastră - nu numai în timpul Crăciunului sau a Paștelui, ci și în fiecare zi pentru a vă satisface pofta de dulce.
24 articole în total
Tigaie Bundt ELEGANT PARTY, aur, Nordic Ware
254 lei
NW58677
Tigaia Bundt HERITAGE S, aur, Nordic Ware
428 lei
NW90077
Formă pentru tort QUARTET BUNDT, auriu, Nordic Ware
303 lei
NW91377
Tigaie pentru clătite SMILEY FACE , Nordic Ware
302 lei –10 %
271 lei
NW01920
Formă pentru tort TEA CAKES ȘI CANDIES, 30 matrițe, Nordic Ware NW59448
Tigaie Bundt ANNIVERSARY BUNDT, aur, Nordic Ware
279 lei
NW50077
Tigaia Bundt BAVARIA CUBE, auriu Nordic Ware
273 lei –15 %
230 lei
NW80577
Tigaie Bundt PINE FOREST, argintie, Nordic Ware
255 lei –14 %
217 lei
NW89737
Tigaie Bundt VINTAGE STAR, SILVER, Nordic Ware
259 lei –15 %
220 lei
NW53137
Tigaie Bundt BAVARIA BUNDT, argintie, Nordic Ware
255 lei –13 %
220 lei
NW53624
Bund pan CHIFFON BUNDT , aur, Nordic Ware
272 lei –8 %
250 lei
NW87477
Formă pentru tort HONEYCOMB, aur, Nordic Ware
289 lei –11 %
257 lei
NW85477
Tigaia Bundt, în formă de trandafir, cupru, Nordic Ware
255 lei –14 %
217 lei
NW54148
Tigaia Bundt GINGERBREAD HOUSE, argintiu, Nordic Ware
253 lei
NW83948
Tigaie Bundt HARVEST LEAVES, bronz, Nordic Ware
255 lei –14 %
217 lei
NW85948
Formă pentru tort TRAIN, 9 forme, aur, Nordic Ware
286 lei
NW91977

Nordic Ware - pentru prăjituri bundt perfecte și multe altele

Nordic Ware este un brand care oferă vase de gătit de înaltă calitate de peste 70 de ani. Fondată în 1946 de Dave și Dotty Dalquist, Nordic Ware este o afacere de familie, cunoscută pentru produsele sale inovatoare și durabile. Dave și Dotty Dalquist căutau o modalitate de a-și câștiga existența în timp ce locuiau în Midwest. Inspirați de tradițiile scandinave de coacere, au început să producă și să vândă produse de bucătărie specializate. În 1950, au introdus primul lor produs, modelul Tigaia Bundt, care a devenit rapid produsul vedetă al companiei.

De-a lungul anilor, Nordic Ware și-a extins gama de produse pentru a include o varietate de articole de copt și de gătit care sunt cunoscute pentru durabilitatea, fiabilitatea și calitatea înaltă a execuției.

Nordic Ware misiunea și produsele

Misiunea Nordic Ware este de a oferi produse de gătit inovatoare și de înaltă calitate, care fac gătitul și coacerea ușoară și plăcută. Pentru a realiza acest lucru, Nordic Ware oferă o gamă largă de vase de gătit și produse de copt, inclusiv:

  • vase de copt - tigăi Bundt, tigăi pentru prăjituri, foi de copt și forme pentru brioșe
  • ustensile de gătit - oale, tigăi și grătare
  • ustensile de gătit pentru cuptorul cu microunde, inclusiv vase de gătit orez și tăvi pentru șuncă
  • ustensile de gătit în aer liber, inclusiv tigăi pentru grătar și grătare de prăjit
  • articole de specialitate, inclusiv oale de fiert ouă, tigăi pentru popover și tigăi pentru pâine de porumb

Celebrele tigăi Bundt și alte forme de tort

Tigaia Bundt este probabil cel mai faimos produs din linia de produse Nordic Ware. Această formă pentru tort iconică din aluminiu turnat a fost folosită de milioane de bucătari și brutari de-a lungul anilor pentru a crea prăjituri frumoase și delicioase. Tigaia Bundt originală avea un design simplu, cu laturi canelate și un tub în centru. Astăzi, Nordic Ware oferă o mare varietate de Tigaia Bundtde diferite forme și dimensiuni, inclusiv popularul model Heritage Tigaia Bundtși eleganta tavă Crown Tigaia Bundt.

Nordic Ware sunt cunoscute pentru durabilitatea și calitatea înaltă a manoperei lor. Compania folosește doar cele mai bune materiale - aluminiu turnat cu înveliș antiaderent, pentru a crea produsele sale de gătit și de coacere, asigurându-se că acestea vor dura mulți ani. Nordic Ware sunt, de asemenea, cunoscute pentru designul lor inovator și pentru atenția acordată detaliilor, ceea ce contribuie la asigurarea unei performanțe excepționale.

Nordic Ware a câștigat numeroase premii pentru produsele sale de gătit inovatoare și de înaltă calitate. În 2018, compania a primit sigiliul Good Housekeeping Seal pentru linia sa Naturals Bakeware, care include o varietate de foi de copt, tăvi pentru prăjituri și forme pentru brioșe. Sigiliul Good Housekeeping este un simbol foarte respectat al calității și excelenței în industrie, iar Nordic Ware a fost mândru să primească această onoare.

De ce oamenii iubesc produsele Nordic Ware?

Oamenii iubesc formele de tort Nordic Ware pentru că sunt ușor de folosit, durabile și produc prăjituri frumoase de fiecare dată. Fie că sunteți un brutar începător sau un bucătar experimentat, formele de tort Nordic Ware sunt o alegere excelentă. Acestea sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt proiectate să dureze mulți ani, ceea ce le face o investiție excelentă pentru orice bucătărie.

Pe lângă durabilitatea lor, formele de tort Nordic Ware sunt cunoscute și pentru designul lor inovator. Compania oferă o mare varietate de tăvi pentru prăjituri de diferite forme și dimensiuni, permițându-vă să creați prăjituri cu adevărat unice. Fie că doriți să faceți o prăjitură Bundt simplă sau o prăjitură mai elaborată, Nordic Ware are o formă pentru tort care vă va satisface nevoile. Verifică cutiile de tort oferite pe Kulina și surprinde-ți oaspeții și familia cu bunătăți dulci - nu doar pentru ocazii speciale!