Rosendahl

Rosendahl - esența eleganței și a designului danez atemporal. Produse de calitate superioară, linii simple și clare, designeri scandinavi renumiți. Filozofia brandului este "de a face fiecare zi frumoasă cu produse concepute pentru a sărbători atât marile ocazii speciale ale vieții, cât și momentele magice de zi cu zi". Haideți să o facem!
118 articole în total
Ghiveci pentru flori RECYCLED, 30 cm, nisip, Rosendahl
214 lei –5 %
203 lei
RSD20634
Lampă de masă portabilă SOFT SPOT 34 cm, LED, verde măsline, Rosendahl RSD26312
Lampă de masă portabilă SOFT SPOT 18,5 cm, LED, negru, Rosendahl RSD26300
Ghiveci de flori RECYCLED 30 cm, verde închis, Rosendahl
230 lei
RSD20624
Pahar pentru apă NOUVEAU, set de 4 buc, 260 ml, fum, Rosendahl
211 lei
RSD25375
Frapieră Grand Cru, 16 cm, oțel inoxidabil, Rosendahl
335 lei
RSD18744
Farfurie pentru supă GRAND CRU SOFT 21,5 cm, Rosendahl
377 lei
RSD20527
Ghiveci pentru flori RECYCLED, 12 cm, nisip, Rosendahl
63 lei
RSD20630
Solniță RO, 11,5 cm, Rosendahl
137 lei
RSD20494
Ghiveci de flori RECYCLED 19 cm, visiniu, Rosendahl
130 lei
RSD20642
Storcător citrice GRAND CRU, 250 ml, negru, Rosendahl
132 lei
RSD16084
Șervețel de masă CORKI, 43 x 30 cm, gri închis, Rosendahl
56 lei
RSD607555
Lampă portabilă de masă SOFT SPOT, 25 cm, LED, negru, Rosendahl RSD26301
Lampă portabilă de masă SOFT SPOT, 25 cm, LED, verde măsline, Rosendahl RSD26311
Ghiveci de flori RECYCLED 19 cm, nisip, Rosendahl
127 lei
RSD20632
Recipient pentru marinat cu pensulă GRAND CRU Rosendahl 250 ml negru RSD16097
Lampă de masă portabilă SOFT SPOT 24,5 cm, LED, fum, Rosendahl RSD26202
Suport pentru chiuvetă RO 19 cm, argintiu, Rosendahl
246 lei
RSD18010
Ghiveci pentru flori RECYCLED, 15 cm, verde închis, Rosendahl
95 lei
RSD20621
Râșniță RÅ Rosendahl 20 cm maro
286 lei
RSD23100
Sticlă termos GRAND CRU, 500 ml, gri, Rosendahl
171 lei
RSD37103
Ghiveci de flori RECYCLED, 19 cm, verde închis, Rosendahl
127 lei
RSD20622
Sus
Produsele următoare

Rosendahl - unul dintre simbolurile designului danez

Înființată în 1993 de către avangardistul Erik Rosendahl, Rosendahl a devenit una dintre cele mai cunoscute case de design din Danemarca. Rosendahleste înrădăcinată în convingerea că designul de calitate ar trebui să fie accesibil tuturor. Această viziune a dus la concentrarea pe proiectarea de produse care îmbunătățesc viața de zi cu zi a oamenilor.

Încă de la început, Rosendahl a avut o abordare comercială, creând o tradiție mândră a designului danez cunoscut pentru simplitatea și funcționalitatea sa. Aceste modele urmăresc să înfrumusețeze și să simplifice rutina zilnică, rămânând în același timp suficient de durabile pentru a rezista la o utilizare frecventă.

Rosendahlvalorile, stilul și gama de produse ale companiei

Brandul pune preț pe durabilitate și responsabilitate și se străduiește să folosească materiale circulare și reciclabile în produsele sale. Rosendahl's echilibrează estetica și funcționalitatea și sunt create pentru a rezista la utilizarea zilnică. Marca consideră că un design bun ar trebui să fie independent de orice moment sau tendință și că ar trebui să reziste an de an. Rosendahl colaborează cu diferiți designeri pentru a crea modele de înaltă calitate care să placă majorității oamenilor și rămâne întotdeauna fidelă valorilor și filozofiei sale.

Detaliile rafinate și caracteristicile practice ale modelelor Rosendahl au făcut din ele o alegere populară pentru clienții care apreciază eleganța și calitatea atemporală. De-a lungul anilor, Rosendahl a colaborat cu designeri de renume pentru a crea o gamă largă de produse, inclusiv articole de bucătărie, veselă și accesorii pentru casă și grădină. În prezent, Rosendahl este cunoscut pentru designul său simplu și funcțional, care îmbină frumusețea și caracterul practic, ceea ce îl face o alegere populară în rândul consumatorilor din întreaga lume, preocupați de design.

Rosendahl's și bestseller-uri

În centrul succesului Rosendahl se află designerii săi talentați și experimentați, care au dat viață multor clasici de pe Rosendahl.

Colecția de sticlărie și veselă Grand Cru a lui Erik Bagger pentru Rosendahl este un exemplu uimitor de design danez în cea mai bună formă. Colecția prezintă linii curate și o estetică minimalistă, care este atât elegantă, cât și funcțională. Colecția originală a constat dintr-o gamă de sticlărie, cum ar fi pahare de băut, pahare de vin, pahare de apă, boluri, farfurii de servire, farfurii, carafe de apă și de vin, toate realizate din materiale de înaltă calitate - sticlă de calitate superioară și porțelan rezistent, care se poate spăla în mașina de spălat vase și în cuptorul cu microunde.

Ceea ce diferențiază colecția Grand Cru este versatilitatea și designul său cu caneluri caracteristice. Designul său simplu și atemporal îl face potrivit atât pentru ocazii casual, cât și formale. Fie că sunteți gazda unei petreceri sau vă bucurați de o masă simplă acasă, colecția Grand Cru oferă atât frumusețe, cât și funcționalitate. Nu este de mirare că această colecție a câștigat numeroase premii de design, inclusiv prestigiosul premiu Red Dot Design Award și a fost reproiectată pentru a se potrivi cu casele și interioarele moderne.

Un alt produs cel mai bine vândut este premiatul Rosendahl's carafă termos, care este o dovadă a angajamentului mărcii de a crea produse care sunt atât funcționale, cât și frumoase. carafă termos este conceput pentru a menține băuturile calde sau reci timp de ore întregi, fiind perfect pentru a fi folosit acasă, la birou sau în deplasare. Ceea ce diferențiază acest carafă termos este designul său elegant, minimalist și gama largă de culori elegante în care este disponibil. Ulciorul a primit numeroase premii de design, inclusiv Red Dot Design Award, pentru designul și funcționalitatea sa inovatoare. Fie că preferați un termos clasic alb sau negru sau doriți să adăugați o notă de culoare bucătăriei sau spațiului dvs. de lucru, carafă termos Rosendahl oferă atât stil, cât și performanță într-un pachet frumos.