Rosendahl

Rosendahl - esența eleganței și a designului danez atemporal. Produse de calitate superioară, linii simple și clare, designeri scandinavi renumiți. Filozofia brandului este "de a face fiecare zi frumoasă cu produse concepute pentru a sărbători atât marile ocazii speciale ale vieții, cât și momentele magice de zi cu zi". Haideți să o facem!
125 articole în total
Carafă de apă NOUVEAU 1 l, fum, Rosendahl
213 lei
RSD25376
Pahar de apă NOUVEAU, set de 4, 260 ml, fum, Rosendahl
225 lei
RSD25375
Pivniță sare și piper 6,5 cm, alb/negru, Rosendahl
185 lei
RSD20495
Lingură de amestecare GRAND CRU 31 cm, argintiu, Rosendahl
100 lei
RSD18732
Ghiveci de flori RECYCLED 19 cm, nisip, Rosendahl
129 lei –13 %
111 lei
RSD20632
Suport pentru uscarea vaselor RO 19 cm, gri, Rosendahl
249 lei –9 %
226 lei
RSD18011
Ghiveci de flori RECYCLED 19 cm, verde închis, Rosendahl
128 lei
RSD20622
Carafă de apă GRAND CRU 900 ml, limpede, Rosendahl
133 lei
RSD25043
Carafă termos GRAND CRU 1 l, verde măsline, Rosendahl
349 lei –8 %
321 lei
RSD27122
Pivniță de sare RO 11,5 cm, neagră, Rosendahl
128 lei
RSD20496
Skaker de cocktail GRAND CRU 20 cm, Rosendahl
269 lei –11 %
239 lei
RSD18730
Ghiveci de flori RECYCLED 12 cm, verde închis, Rosendahl
62 lei
RSD20620
Alimentator pentru păsări RECYCLED 17,5 cm, suspendat, verde, Rosendahl RSD20671
Pahar pentru apă PREMIUM, set de 2 buc, 520 ml, transparent, Rosendahl RSD29603
Lampă de masă portabilă SOFT SPOT 25 cm, LED, verde măsline, Rosendahl RSD26311
Sus
Produsele următoare

Rosendahl - unul dintre simbolurile designului danez

Înființată în 1993 de către avangardistul Erik Rosendahl, Rosendahl a devenit una dintre cele mai cunoscute case de design din Danemarca. Rosendahleste înrădăcinată în convingerea că designul de calitate ar trebui să fie accesibil tuturor. Această viziune a dus la concentrarea pe proiectarea de produse care îmbunătățesc viața de zi cu zi a oamenilor.

Încă de la început, Rosendahl a avut o abordare comercială, creând o tradiție mândră a designului danez cunoscut pentru simplitatea și funcționalitatea sa. Aceste modele urmăresc să înfrumusețeze și să simplifice rutina zilnică, rămânând în același timp suficient de durabile pentru a rezista la o utilizare frecventă.

Rosendahlvalorile, stilul și gama de produse ale companiei

Brandul pune preț pe durabilitate și responsabilitate și se străduiește să folosească materiale circulare și reciclabile în produsele sale. Rosendahl's echilibrează estetica și funcționalitatea și sunt create pentru a rezista la utilizarea zilnică. Marca consideră că un design bun ar trebui să fie independent de orice moment sau tendință și că ar trebui să reziste an de an. Rosendahl colaborează cu diferiți designeri pentru a crea modele de înaltă calitate care să placă majorității oamenilor și rămâne întotdeauna fidelă valorilor și filozofiei sale.

Detaliile rafinate și caracteristicile practice ale modelelor Rosendahl au făcut din ele o alegere populară pentru clienții care apreciază eleganța și calitatea atemporală. De-a lungul anilor, Rosendahl a colaborat cu designeri de renume pentru a crea o gamă largă de produse, inclusiv articole de bucătărie, veselă și accesorii pentru casă și grădină. În prezent, Rosendahl este cunoscut pentru designul său simplu și funcțional, care îmbină frumusețea și caracterul practic, ceea ce îl face o alegere populară în rândul consumatorilor din întreaga lume, preocupați de design.

Rosendahl's și bestseller-uri

În centrul succesului Rosendahl se află designerii săi talentați și experimentați, care au dat viață multor clasici de pe Rosendahl.

Colecția de sticlărie și veselă Grand Cru a lui Erik Bagger pentru Rosendahl este un exemplu uimitor de design danez în cea mai bună formă. Colecția prezintă linii curate și o estetică minimalistă, care este atât elegantă, cât și funcțională. Colecția originală a constat dintr-o gamă de sticlărie, cum ar fi pahare de băut, pahare de vin, pahare de apă, boluri, farfurii de servire, farfurii, carafe de apă și de vin, toate realizate din materiale de înaltă calitate - sticlă de calitate superioară și porțelan rezistent, care se poate spăla în mașina de spălat vase și în cuptorul cu microunde.

Ceea ce diferențiază colecția Grand Cru este versatilitatea și designul său cu caneluri caracteristice. Designul său simplu și atemporal îl face potrivit atât pentru ocazii casual, cât și formale. Fie că sunteți gazda unei petreceri sau vă bucurați de o masă simplă acasă, colecția Grand Cru oferă atât frumusețe, cât și funcționalitate. Nu este de mirare că această colecție a câștigat numeroase premii de design, inclusiv prestigiosul premiu Red Dot Design Award și a fost reproiectată pentru a se potrivi cu casele și interioarele moderne.

Un alt produs cel mai bine vândut este premiatul Rosendahl's carafă termos, care este o dovadă a angajamentului mărcii de a crea produse care sunt atât funcționale, cât și frumoase. carafă termos este conceput pentru a menține băuturile calde sau reci timp de ore întregi, fiind perfect pentru a fi folosit acasă, la birou sau în deplasare. Ceea ce diferențiază acest carafă termos este designul său elegant, minimalist și gama largă de culori elegante în care este disponibil. Ulciorul a primit numeroase premii de design, inclusiv Red Dot Design Award, pentru designul și funcționalitatea sa inovatoare. Fie că preferați un termos clasic alb sau negru sau doriți să adăugați o notă de culoare bucătăriei sau spațiului dvs. de lucru, carafă termos Rosendahl oferă atât stil, cât și performanță într-un pachet frumos.