Accesorii telefoane

7 articole în total
Suport pentru telefon de birou TAMBO 7 cm, argintiu, Philippi
102 lei
PHP273033
Husă pentru laptop TOILETPAPER LIPSTICKS, 34,5 x 25 cm, albastru, Seletti SLT02561
Husă pentru laptop TOILETPAPER REVOLVER 34,5 x 25 cm, roșu, Seletti SLT02565
Husă pentru laptop TOILETPAPER LIPSTICKS, 34,5 x 25 cm negru, Seletti SLT02564
Husă pentru laptop TOILETPAPER SHIT 34,5 x 25 cm, portocaliu, Seletti SLT02560
Suport pentru smartphone GRIP Philippi 15 cm silver
144 lei
PHP180074
Husă pentru laptop TOILETPAPER LIPSTICKS 34,5 x 25 cm, roz, Seletti SLT02563

Accesorii pentru telefoane și computere - nu doar pentru tocilari

Ce sunt accesoriile pentru telefoane și calculatoare?

Accesoriile pentru telefoane și computere sunt gadgeturi suplimentare care pot îmbunătăți confortul, eficiența și securitatea utilizatorilor lor. Acestea sunt create pentru a îmbunătăți funcțiile telefonului sau ale laptopului, pentru a proteja dispozitivul sau pur și simplu pentru a-l face mai ușor de utilizat.

Pe piață există multe tipuri, dimensiuni și stiluri diferite de accesorii pentru telefoane și accesorii pentru computere/laptop, pentru a se potrivi nevoilor și gusturilor tuturor utilizatorilor. În Kulina veți găsi accesorii de designer și elegante de la mărci renumite precum Philippi sau Seletti.

Care sunt tipurile de accesorii disponibile pe Kulina?

  • Suporturi pentru smartphone și tabletă: Acestea sunt suporturi sau suporturi mobile care facilitează ridicarea telefonului pentru a facilita vizionarea filmelor, navigarea pe internet, gătitul după o rețetă online sau participarea la conferințe video.
  • Genți pentru laptop: Acestea sunt genți specializate pentru calculatoare, tablete și alte gadgeturi electronice. În timpul călătoriei, acestea oferă siguranță pentru gadgeturi și spațiu de depozitare suplimentar pentru periferice precum încărcătoare, cabluri și șoareci. De asemenea, acestea au modele unice.

Nu sunteți sigur că aveți nevoie de ele?

Suporturile pentru smartphone-uri schimbă regulile jocului atunci când vine vorba de confort. Nu numai că vă păstrează telefonul sau tableta ușor accesibile, dar oferă și o soluție hands-free pentru multitasking sau pentru a vă bucura de videoclipurile preferate. Fie că gătiți sau vă uitați la serialul preferat, un suport pentru smartphone vă poate îmbunătăți experiența și vă poate menține conectat cu ușurință.

De ce să folosiți o geantă pentru laptop?

Odată cu apariția smartphone-urilor, accesoriile pentru telefoane au devenit o parte vitală a vieții noastre de zi cu zi. Utilizarea husei pentru laptopuri are o serie de avantaje. Primul este protecția. Carcasele și husele oferă un strat suplimentar de apărare împotriva incidentelor precum căderile, zgârieturile și alte tipuri de deteriorări care ar putea afecta durata de viață și durabilitatea gadgetului. Husele pentru laptopuri permit proprietarilor să schimbe aspectul dispozitivelor lor, oferindu-le un aspect mai distinctiv și mai personalizat.

Apropo de accesorii, Kulina vinde, de asemenea, o varietate de accesorii personale, cum ar fi genți de cumpărături, caiete și agende sau sticle de apă.