Școala de gătit Chefparade

Škola vaření Chefparade

Școala de gătit Chefparade în Praga, Bratislava și Budapesta

Creeațivă alături de noi povestea casei voastre de vis!
Împreună cu Kulina și... Chefparade!

Stars

Din 2007

Tradiție îndelungată

în piețele sale

Users

Mai mult de

250 000 de participanți

la cursuri de gătit

fork-knife

Au fost organizate mai mult de

50 000 cursuri de gătit

și alte evenimente

thumb-up

Mai mult de

12 000 de recenzii pozitive

pe Staffino.cz printre altele

Aruncați o privire la ceea ce am pregătit pentru voi!

La Chefparade voi sunteți cel mai important ingredient, așa că, chiar dacă sunteți doar voi, cursul va avea loc. Gătitul este un lucru bun de savurat în grup sau cu prietenii, iar mâncarea are cel mai bun gust atunci când o puteți împărți cu altcineva, dar și un curs individual cu bucătarul nostru va fi o aventură plină de gust, ce spuneți?

De aceea, pe noi, cei de la Kulina, nu ne interesează doar scena, ci și povestea care are loc în ea. Casa voastră, bucătăria voastră și dacă vreți ca ea să fie plină de gusturi, mirosuri minunate și viațășcoala de gătit Chefparade este alegerea potrivită pentru a vă stârni inspirația într-unul din multe evenimente culinare disponibile, fie că este vorba de un curs de gătit, un team-building al companiei, o nuntă sau o petrecere privată.

Image
Image
Friends

Cursuri de gătit pentru începători
precum și bucătari mai experimentați

Boy

Cursuri de gătit
pentru copii

Puzzle

Pentru companii organizăm
team-building în cadrul companiei

Glass

petreceri private
pentru turiști și pentru oricine altcineva

De ce să vă înscrieți la un curs de gătit cu Chefparade?

  • Toată lumea poate găti! Iar la școala de gătit Chefparade, chiar credem asta. Pentru că gătitul nu înseamnă doar pregătirea mâncării și stăpânirea abilităților. Este mult mai mult decât atât! Este despre distracție, despre a descoperi noi arome și gusturi, despre a fi împreună, a experimenta, a încerca ceva nou, uneori râzând și alteori... privind cu încântare la ceea ce ați reușit să realizați în farfurie, chiar dacă nu ați mai gătit niciodată!
  • Puneți-vă șorțurile pe voi, pentru că în timpul cursurilor noastre de gătit, voi sunteți cei care veți găti - veți felia, veți da pe răzătoare, veți prăji, veți coace sau veți fierbe. De asemenea, veți servi mâncarea și o veți gusta până la ultima îmbucătură delicioasă. Asta numim noi cursuri practice, dar așteptați! Ei bine, noi facem un lucru... Noi curățăm toată mizeria!
  • Oferim peste 50 de cursuri din care puteți alege, cu mâncăruri din întreaga lume. Credem că toată lumea poate găti și de aceea cursurile noastre se adresează începătorilor, pasionaților de gătit și bucătarilor experimentați.
  • Cursurile au loc în locațiile noastre profesionale, complet echipate - la studioul de gătit din Praga sau la o fermă de la țară, în Bratislava, Košice și Budapesta. Ferma de la țară este ideală pentru team-building la companii sau pentru o nuntă cu tematică rustică.
  • Participanții noștri (peste 100.000 în ultimii 15 ani) spun că au avut o experiență de 5 stele cu noi și de aceea se întorc adesea (vă rugăm să vedeți opiniile și să verificați evaluările online!) Acest lucru se datorează faptului că nu doar vă învățăm cum să gătiți. Vă arătăm că a găti înseamnă să descoperi noi arome și să te distrezi.
  • Vă punem la dispoziție toate ingredientele, instrumentele și băuturile, iar după cursuri vă trimitem toate rețetele pentru a vă putea mândri cu ceea ce ați învățat acasă. În plus, facem curățenie în bucătărie pentru voi!
  • Chefii noștri experimentați fac gătitul ușor și distractiv. Aceștia sunt maeștri ai bucătăriei europene și asiatice și experți în sushi, carne și dulciuri. Ei își împărtășesc cunoștințele într-un mod accesibil, astfel încât să puteți reconstrui întotdeauna acasă meniul pe care l-ați gătit în studio.
Image
Dacă vizitați Praga, Bratislava, Košice sau Budapesta, încercați unul dintre cursurile noastre.
Înscrieți-vă la un curs de gătit