Suporturi pentru hârtie igienică

29 articole în total
Suport pentru hârtie igienică RENEW, bej deschis, Brabantia
66 lei
BRAB223242
Suport pentru hârtie igienică, platină, Brabantia
Outlet
220 lei –25 %
165 lei
BRAB483363
Suport pentru hârtie igienică, negru, Brabantia
208 lei
BRAB483400
Suport pentru hârtie igienică, oțel mat, Brabantia
Outlet
229 lei –25 %
171 lei
BRAB427626
Suport pentru hârtie igienică MINDSET, cu raft, gri mineral, Brabantia BRAB303128
Suport pentru hârtie igienică MINDSET, alb mineral, Brabantia
115 lei
BRAB303104
Suport pentru hârtie igienică MINDSET, gri mineral, Brabantia
145 lei
BRAB303081
Suport pentru hârtie igienică MIAOU 12,7 cm, bej, Koziol
99 lei –28 %
71 lei
KOZ7231121
Suport pentru hârtie igienică, oțel lucios, Brabantia
221 lei
BRAB427602
Suport pentru hârtie igienică LINEA 15 cm, mat, din oțel inoxidabil, Zack ZACK40386
Suport pentru hârtie igienică CLASSIC, oțel lucios, Brabantia BRAB414589
Suport pentru hârtie igienică LINEA 15 cm, negru, oțel inoxidabil, Zack ZACK40576
Suport pentru hârtie igienică, platină, Brabantia
66 lei
BRAB477300
Suport pentru hârtie igienică MODO, gri deschis, Blomus
198 lei
BM66368
Suport pentru hârtie igienică MODO, gri închis, Blomus
198 lei
BM66363
Suport pentru hârtie igienică MODO, gri, Blomus
198 lei
BM66358
Suport pentru hârtie igienică, oțel mat, Brabantia
64 lei
BRAB385322
Suport pentru hârtie igienică MODO, alb, Blomus
198 lei
BM66267
Suport pentru hârtie igienică MODO, negru, Blomus
199 lei
BM69083
Sus
Produsele următoare

Suporturi pentru hârtie igienică - ajungeți ușor și la îndemână la hârtii

Ce sunt suporturile de hârtie igienică?

Suporturile pentru hârtie igienică sunt articole pentru baie care păstrează și distribuie hârtie igienică. Scopul principal al unui suport pentru hârtie igienică hârtie igienică este de a oferi un loc la îndemână și accesibil pentru a păstra hârtia igienică, făcându-o disponibilă oricând este nevoie.

Pentru a se potrivi diferitelor teme de decor pentru baie, suporturile noastre de hârtie igienică sunt disponibile în mai multe forme, de la cele elegante și moderne la cele rustice și tradiționale. În Kulina, puteți obține cele mai bune suporturi de hârtie igienică de la producători renumiți precum Blomus, Brabantia sau Koziol. De asemenea, puteți obține un suport pentru hârtie igienică ca parte a unui set dintr-o colecție mai mare de baie care permite un aspect mai consistent al spațiului dvs. de baie.

De asemenea, puteți face cumpărături pentru alte necesități suplimentare pentru baie, cum ar fi suporturi pentru periuțe de dinți, suporturi pentru hârtie igienică și distribuitoare de săpun pe site-ul nostru.

Ar trebui să aleg un suport pentru hârtie igienicăde hârtie suport pentru hârtie igienică sau un suport pentru hârtie igienicăică?

Decizia de a alege între un suport pentru hârtie igienică sau un suport de suport pentru hârtie igienică se reduce, în cele din urmă, la preferințele personale și la amenajarea băii dvs.

Un suport pentru hârtie igienică ică este de obicei atașat la peretele de lângă toaletă și poate conține una sau mai multe role de hârtie igienică. Este o opțiune de economisire a spațiului, care păstrează hârtia igienică ușor accesibilă și la distanță. Cu toate acestea, instalarea unui suport pentru hârtie igienică necesită găurirea peretelui și este posibil să nu fie posibilă sau practică în toate băile.

Pe de altă parte, un suport pentru hârtie igienicăică este o unitate independentă care ține rolele de hârtie igienică. Poate fi amplasat oriunde în baie, ceea ce îl face o opțiune mai flexibilă care nu necesită instalare. Unele dintre modelele pe care le oferim pe site-ul nostru sunt prevăzute și cu alte caracteristici, cum ar fi un coș de depozitare pentru rolele de rezervă sau un mic raft pentru lucrurile personale. Cu toate acestea, un suport pentru hârtie suport pentru hârtie igienică poate ocupa mai mult spațiu pe podea decât un suport pentru hârtie igienicăică, ceea ce poate fi un aspect important în băile mai mici.

În concluzie, dacă aveți spațiu pe perete și preferați o opțiune mai permanentă și care să economisească spațiu, un suport pentru hârtie igienică poate fi cea mai bună alegere. Cu toate acestea, dacă preferați o opțiune mai flexibilă care nu necesită instalare sau dacă aveți un spațiu limitat pe perete, un suport pentru hârtie igienică poate fi soluția potrivită.

Cum de a alege un suport pentru hârtie igienică? Cum se potrivește suportul de hârtie cu stilul băii tale?

Asortarea unui suport de hârtie la stilul băii dvs. vă poate ajuta să creați un aspect coerent și atrăgător din punct de vedere vizual. Iată câteva sfaturi pe care trebuie să le luați în considerare:

  • Luați în considerare stilul general al băii dumneavoastră: Începeți prin a lua în considerare stilul general al băii dumneavoastră. Este modern, tradițional, rustic sau altceva? Căutați un suport de hârtie care să se potrivească cu stilul băii dumneavoastră.

  • Luați în considerare finisajul instalațiilor sanitare: Uitați-vă la finisajul instalațiilor de baie, cum ar fi robinetele, barele de prosoape și corpurile de iluminat. Alegeți un suport de hârtie cu un finisaj care să se potrivească sau să completeze celelalte corpuri de iluminat din baie. De exemplu, dacă instalațiile de baie au un finisaj de nichel periat, căutați un suport de hârtie cu un finisaj similar.

  • Luați în considerare materialul: Luați în considerare materialul instalațiilor sanitare și alegeți un suport de hârtie din material similar. De exemplu, dacă instalațiile de baie sunt din crom, căutați un suport de hârtie din crom sau dintr-un alt metal cu aspect similar.

  • Căutați un design care să se potrivească cu baia dumneavoastră: Luați în considerare designul băii dvs. și alegeți un suport de hârtie care să se potrivească spațiului. De exemplu, dacă aveți o baie mică, alegeți un suport de hârtie compact, care să nu ocupe prea mult spațiu.

  • Luați în considerare aspectul practic: Alegeți un suport de hârtie care să fie practic și funcțional. De exemplu, dacă aveți copii mici în casă, alegeți un suport de hârtie care să fie ușor de folosit de aceștia.

Luând în considerare acești factori, puteți alege un suport de hârtie care să se potrivească cu stilul băii dvs. și să completeze instalațiile și decorul existent.