Aparate de făcut clătite

2 articole în total
Aparat de făcut clătite LONO 33 cm, WMF
524 lei
WM0415120011
Aparat pentru clătite CM 2199, Severin
407 lei
SEVECM2199

Aparate pentru crepe - Un aparat perfect pentru a găti crepes și clătite delicios de subțiri

Ce este un aparat de crep electric?

Un aparat de făcut crepes electric este un instrument de bucătărie conceput pentru a face crepes subțiri, rotunde și delicioase rapid și fără efort. Acesta cuprinde o suprafață de gătit plată, circulară, care este încălzită de un element de încălzire electric și este adesea acoperită cu un material neaderent.

Anumite modele disponibile pe Kulina sunt, de asemenea, însoțite de accesorii suplimentare, cum ar fi un dispozitiv de întoarcere a crepelor sau un dispozitiv de împrăștiere a crepelor.

Aveți nevoie de un aparat de făcut crepe?

Dacă faci crepes doar din când în când, poți folosi tigaia obișnuită sau o tigaie pentru crepes, dar dacă tu sau familia ta sunteți iubitori de crepes și le pregătiți tot timpul, un întinzător de crepes va fi o alegere bună.

Aparatele de făcut crepes electrice sunt preferate atât de bucătarii începători, cât și de cei experți, deoarece sunt simplu de utilizat, eficiente și garantează rezultate perfecte. Aparatele noastre electrice de crep sunt selectate cu atenție de la producători renumiți, cum ar fi WMF și Severin.

Cum se utilizează un aparat de făcut crepes electric?

Pentru a face crepes cu un aparat electric de crepe? Este simplu!

  • Pregătiți aluatul și preîncălziți mașina.
  • Se toarnă o cantitate mică de aluat în centrul suprafeței de gătit și se întinde uniform cu ajutorul unui întinzător de crepes.
  • Apoi gătiți crepa timp de 30-60 de secunde, întoarceți-o, gătiți-o încă 30-40 de secunde, scoateți-o cu o spatulă și repetați procedura până când ați făcut toate crepele de care aveți nevoie.

În timpul manipulării dispozitivului, este esențial să urmați instrucțiunile producătorului și măsurile de siguranță și să purtați mănuși de bucătărie sau o altă mănușă rezistentă la căldură.

Ce puteți găti pe un aparat de gătit crepe electrice?

Un aparat de făcut crepes electric poate fi folosit pentru a găti o varietate de feluri de mâncare, altele decât crepes. Acestea sunt doar câteva dintre ele:

Clătite: Pentru a produce clătite delicioase se poate folosi o mașină electrică de clătite. Pur și simplu turnați aluatul de clătite pe plita încinsă, apoi întoarceți-l când apar bule.

Tortilla: Pregătiți propriile tortillas acasă, folosind un aparat electric de făcut crepes. Se amestecă făina, sarea, apa și uleiul pentru a obține un aluat. Se întinde subțire și se gătește pe o mașină de făcut crepes până când se rumenește ușor.

Sandvișuri cu brânză la grătar: Pentru a face un sandviș cu brânză la grătar, puneți pâinea și brânza pe grătar și gătiți până când brânza se topește și pâinea este crocantă.

Quesadillas: Un aparat de făcut crepes electric este perfect și pentru a face quesadillas crocante. Puneți umplutura preferată într-o tortilla, împăturiți-o pe jumătate și gătiți-o pe mașina de crepe până când devine crocantă și aurie.