Spatule de întins clătite

3 articole în total
Întinzător de clătite B BOIS, de Buyer
33 lei –21 %
26 lei
DB487301
Întinzător de clătite PROFI PLUS, WMF
89 lei –13 %
77 lei
WM1872426030
Întinzător pentru clătite INGENIO WOOD K2306014, 17 cm, Tefal TEFK2306014

Răspândite pentru crepe - pentru a oferi crepului tău o întindere uniformă

Ce este un întinzător de crep?

Un întinzător de crepe este un instrument culinar folosit pentru a întinde uniform aluatul de crepe pe suprafața unei tigaie pentru crepe. Întinzătoarele de crepe sau clătite sunt unelte în formă de T, cu un mâner lung și un tub îngust la capăt care amintește de un ac de rulat.

Pentru a folosi un întinzător de crepe, mai întâi turnați o cantitate mică de aluat pentru crepe în centrul tigaiei sau al plitei pentru crepe. Apoi, cu ajutorul marginii rotunjite a spărgătorului, întindeți aluatul uniform, cu o mișcare circulară, din centrul formei spre marginile acesteia.

Ideea este de a întinde aluatul uniform și subțire, astfel încât să se gătească rapid. Un întinzător de crepes este un instrument util pentru oricine căruia îi place să creeze crepes acasă, deoarece se asigură că crepesul tău este perfect!

Care este cea mai bună dimensiune pentru un întinzător de crepe?

Întinzătoarele de crepes sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, iar cea mai bună dimensiune a întinzătorului de crepes depinde de mărimea crepeselor pe care doriți să le faceți și de ustensilele de gătit.

Un întinzător mai mic pentru crepes este perfect dacă doriți să faceți crepes mai mici și dacă folosiți o tigaie mică, în timp ce un întinzător mai mare va fi mai potrivit dacă doriți crepes mai mari, folosiți o tigaie mare sau un aparat de făcut crepes electric.

Este necesar un întinzător de crep?

Un întinzător de crepes este un instrument de bucătărie foarte util dacă pregătiți multe crepes pentru familia dvs. sau dacă folosiți un aparat de făcut crepes. Poate fi utilă pentru o serie de motive, cum ar fi:

  • Distribuție uniformă: O crepă va avea o grosime și o textură uniformă dacă aluatul este distribuit uniform pe suprafața tăvii, ceea ce se poate realiza folosind un distribuitor de crepe.
  • Viteză: Întinderea aluatului cu un întinzător de crepe este mai rapidă și mai simplă decât folosirea unei linguri sau a unei spatule, ceea ce ajută la grăbirea procesului de preparare a crepelor.
  • Consecvență: Dacă creați un lot mare de crepes, utilizarea unui întinzător de crepes poate garanta că toate crepes sunt identice ca mărime și formă.

Și dacă aveți nevoie de un strungar pentru a întoarce crepes, clătite sau alte alimente (prăjite sau la grătar), consultați strungurile noastre de bucătărie.