Blocuri

Blocuri de construcție - nu numai pentru copii!

Designul este ceva mai mult decât mobilier, iluminat și decorațiuni interioare. Cărțile, puzzle-urile, jocurile și blocurile pot face, de asemenea, parte din designul casei dumneavoastră, deoarece fac parte din viața și stilul dumneavoastră de viață. Blocuri de construcție nu sunt doar pentru copii; ele pot fi folosite și ca obiecte decorative în casă. Folosindu-vă creativitatea, există posibilități nesfârșite de a încorpora blocurile în decorul casei dvs. în moduri unice și interesante.

Care sunt beneficiile jocului cu blocuri?

Jocul cu blocuri de construcție oferă o gamă largă de beneficii, printre care:

  • Dezvoltarea abilităților motorii

  • Îmbunătățirea creativității și a imaginației

  • Îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor

  • Promovarea dezvoltării limbajului

  • Dezvoltarea abilităților sociale

  • Stimularea dezvoltării cognitive

  • Oferirea unui sentiment de realizare

În general, blocuri de construcție pot oferi copiilor o modalitate distractivă și captivantă de a învăța și de a dezvolta diverse abilități importante.

Blocuri Jenga

Căutați un joc care să vă testeze răbdarea, mâna fermă și capacitatea de a rezista la batjocurile prietenului dumneavoastră? Atunci gândiți-vă să jucați Jenga. Unul dintre jocurile populare folosește blocuri și un joc care îmbină în egală măsură îndemânarea și șansa, adăugând în același timp presiunea creată de posibilitatea ca o singură greșeală să prăbușească întregul turn.

Care sunt regulile jocului Jenga?

Jenga se joacă folosind un set de blocuri de lemn care sunt aranjate sub forma unui turn. Turnul este alcătuit din 54 de blocuri dispuse în formă dreptunghiulară, cu trei blocuri unul lângă altul, în sens alternativ.

Fiecare rând de blocuri este perpendicular pe rândul de dedesubt, iar blocurile sunt organizate în rânduri de trei rânduri. Turnul este ridicat când începe jocul.

Cu excepția blocurilor din vârf, fiecare jucător scoate pe rând câte un bloc de la orice nivel al turnului și îl pune înapoi în vârf. Obiectivul jocului este de a îndepărta un bloc fără a declanșa prăbușirea turnului.

Care sunt sfaturile pentru a juca Jenga?

Jenga poate părea un joc dificil, dar există mai multe tactici pe care le puteți folosi pentru a vă crește șansele de succes, printre care:

Încearcă să îndepărtezi blocurile din centrul turnului atunci când începi să joci. Stabilitatea turnului va fi menținută, iar probabilitatea ca acesta să se prăbușească va fi redusă ca urmare.

Fiți selectivi în timp ce vă alegeți blocurile și luați în considerare stabilitatea turnului înainte de a elimina vreunul. Căutați blocuri libere sau instabile și încercați să le îndepărtați mai întâi.

Nu vă grăbiți: Când joci Jenga, nu te grăbi. Fiecare cărămidă trebuie îndepărtată cu grijă și apoi pusă în vârful turnului. Acest lucru va reduce probabilitatea ca blocul turn să se prăbușească.

Păstrați-vă calmul: Jenga necesită atât o mână fermă, cât și o atingere delicată. Evitați mișcările abrupte sau bruște care pot provoca căderea turnului, încercând să mențineți un mers constant și liniștit.

Puteți să vă măriți șansele de câștig și să vă distrați mai bine jucând acest joc dacă țineți cont de aceste sugestii.