Racletă pentru sticla din duș

12 articole în total
Racleta de duș VIPO, gri închis, Blomus
219 lei
BM68982
Racleta de dus RIM 30 cm, montata pe perete, alba, metal, Zone Denmark ZO14897
Racleta de dus RIM 30 cm, neagra, metal, Zone Denmark
293 lei
ZO14895
Racleta pentru duș RENEW, bej deschis, Brabantia
121 lei
BRAB223303
Racletă pentru duș, gri închis, Brabantia
143 lei –15 %
121 lei
BRAB280160
Racleta de duș Modo, negru, Blomus
229 lei
BM68845
Racletă pentru duș, alb, Brabantia
124 lei
BRAB280184
Racleta de duș VIPO, gri deschis, Blomus
219 lei –6 %
205 lei
BM69202
Racleta de duș LAVEA, Blomus
229 lei –14 %
195 lei
BM68846
Racleta de dus RIM 22 cm, alb, metal, Zone Denmark
271 lei
ZO14894
Racletă pentru duș, negru, Eva Solo
155 lei –21 %
121 lei
ES537765

Ștergătoarele de duș - cheia pentru un duș curat și strălucitor

La ce se folosesc racletele?

Ștergătoarele sunt lame netede și flexibile, de obicei din cauciuc, care sunt atașate la mânere și sunt folosite pentru a trage apa pe suprafețe plane, cel mai adesea pentru a îndepărta apa murdară după ce se curăță ferestrele sau pereții de sticlă ai dușurilor.

Ștergătoare de la producători renumiți precum Blomus, Brabantia, și Eva Solo sunt disponibile pe site-ul Kulina într-o gamă largă de dimensiuni, forme, materiale și mărimi. De exemplu, racletele utilizate pentru curățarea ferestrelor sunt adesea fabricate din cauciuc sau plastic și au o lamă lungă și flexibilă, dar racletele utilizate pentru a curăța rosturile sunt, în general, fabricate din silicon și au o lamă scurtă și dură.

La ce altceva pot folosi o racleta de duș ?

Ștergătoarele sunt un instrument rapid și eficient pentru curățarea geamurilor și a ferestrelor. Acestea vă ajută să scăpați de tot excesul de apă după curățare, rezultând o sticlă fără urme și pete și care strălucește ca nouă. Cu toate acestea, racletele sunt mai mult decât un simplu dispozitiv eficient de curățare a ferestrelor. De asemenea, acestea facilitează lustruirea tuturor suprafețelor umede din casă, inclusiv a gresiei, oglinzilor și a cabinei de duș, până la obținerea unui luciu strălucitor. Șervețelele nu sunt doar un echipament de curățare eficient, ci și foarte distractive.

Dacă încerci să cumperi un storcător de casă, de ce nu ai face-o? Atunci, vă aflați în locul potrivit. La Kulina, puteți obține o mare varietate de raclete ideale pentru ferestre, băi, bucătării și multe altele.

Cum se utilizează o racletă?

Ștergătoarele sunt plăcute de utilizat și fac din curățarea suprafețelor umede o joacă de copii. După ce spălați o suprafață cu apă cu săpun sau cu un reactiv de curățare, apăsați ferm racleta pe partea superioară a suprafeței cât timp aceasta este încă umedă. Trageți racleta în jos în mișcări lungi, constante și neîntrerupte pentru a aduna și elimina tot lichidul de pe suprafață. Când ajungeți la partea de jos a suprafeței, trageți lichidul în recipientul pe care l-ați pregătit mai jos pentru a-l păstra. Asigurați-vă că geamul este fără dungi și fără pete, iar dacă este așa, repetați procesul de 3-5 ori.

Unele raclete sunt unice și folosesc alte materiale în locul lamelor de cauciuc, cum ar fi racletele cu tampoane din microfibre.

Pentru alte necesități de baie, puteți verifica colecția noastră de accesorii pentru cosmetice, umerașe pentru prosoape, săpuniere etc.