Despre noi

O nás

Despre noi

Creăm cu voi povestea
casei voastre de vis

Cine este Kulina

Suntem o gașcă de entuziaști care ne-am aranjat (și încă ne mai aranjăm) casele, învățând să gătim bine și să ne bucurăm să petrecem timp cu familia și prietenii în confortul caselor noastre. Fiecare casă spune o poveste despre locuitorii săi. Iar noi toți cei de la Kulina ne scriem propria carte.

Că este ușor să găsiți echipamente frumoase și de calitate pentru casă?

Poate dacă sunteți Sherlock Holmes. Dacă durabilitatea, atemporalitatea și calitatea nu sunt doar cuvinte goale pentru dvs., veți vedea în curând că va trebui să căutați mult.

Nu vrem să acumulăm o mulțime de lucruri. Alegem piese care ne vor servi mulți ani și pe care ne va plăcea să le privim mereu.

Și pentru că noi am găsit ceea ce căutam, credem că vă putem ajuta și pe dumneavoastră. Pentru a vă scrie povestea propriei casei. De peste 10 ani, alegem ce este mai bun pentru dumneavoastră.

Image

Cum scriem povestea Kulinei?

2007
Otevření školy vaření

Deschiderea școlii de gătit

Echipa Chefparade: ce gătim, aia mâncăm! Deschidem o școală de gătit. Pentru pasionații de gătit, pentru companii. Pentru că știm din proprie experiență că o oală de tocăniță are un efect mai bun decât un teambuilding într-un centru de agrement. Chiar dacă sunteți pe cuțite cu colegii.

2009
Založení značky Kulina

Înființarea mărcii Kulina

În 2009 și în următorii 10 ani, Kulina și-a trăit propria viață, independent de școala noastră de gătit. În Republica Cehă, la acel moment un magazin online de excepție axat pe echipamente de bucătărie și dining room de cea mai bună calitate.

2019
Otevření školy vaření

Și a fost „nunta“

Unii spun că e din rațiune, dar noi știam că va fi din dragoste. Kulina și Chefparade, entuziaști pentru mâncare bună, vin, viață și dragoste de viață sunt sub un singur acoperiș (serios! magazinul nostru și școala de gătit împart același spațiu în piața Holešovice.

Am cumpărat marca Kulina în 2019, după ce aceasta a întâmpinat dificultăți financiare grave. Am pornit de la zero doar cu logo-ul original și, după un prim an greu, am salvat afacerea cu o nouă echipă și astăzi se bucură de sprijinul dumneavoastră în creștere.

2020
Na statku a v zahraničí

Înființarea mărcii Kulina

Totul este închis, dar noi nu suntem leneși! Reconstruim școala de gătit și showroom-ul din Holešovice și ferma Chefparade din Sukorady. Puteți veni într-un loc romantic de lângă Praga unde vă puteți face compoturi și murături, puteți coace o pâine într-un cuptor în aer liber sau puteți organiza o nuntă în aer liber.

Nu putem călători? Nu și în Kulina. Kulina crește și călătorește prin Europa. Nu mai suntem prezenți doar în Republica Cehă, ci și în Slovacia, Ungaria, Polonia, România și Bulgaria. Și adăugăm ace roșii pe harta Europei.

2022
Otevření školy vaření

În necunoscutul de dincolo de bucătărie

Suntem deja maeștri în alegerea produselor de calitate pentru bucătărie. Bucătarii noștri de la școala de bucătari examinează produsele selectate cu ochiul și atingerea unui profesionist. Și pentru că locuința nu se termină în bucătărie, ne extindem gama pentru a privi dincolo de bucătăria și sufrageria imaginară.

Cu toții căutăm pe internet și aducem lucruri interesante din călătoriile noastre și căutăm noi idei pentru o viață confortabilă. Cumpărătorii noștri verifică întotdeauna dacă marca îndeplinește criterii stricte de înaltă calitate și durabilitate. Pentru că la Kulina nu vindem mărci care sunt populare, ci produse de calitate. Noi nu suntem designeri dintr-o revistă de modă, noi creăm case pentru viața reală.

Ne ocupăm de e-shop-uri, școli de gătit și branduri interesante care ne încredințează distribuția lor.
Ca Made in Japan - un producător de ceramică tradițională din Japonia - și brandul nostru de dragoste.
Și, împreună, alegem ce este mai bun pentru dumneavoastră. Nu v-ar plăcea o muncă ca asta?

Kulina este diferită. SERIOS. Asta pentru că ne susținem unul pe celălalt?
Dacă nu credeți, citiți DE CE KULINA.
De ce KULINA