Zone

Zone Denmark este o marcă daneză dedicată creării de produse frumoase, funcționale și de înaltă calitate pentru casă, cu accent pe designul minimalist și pe atenția la detalii. Fie că sunteți în căutarea unui accesoriu pentru baie, a unor gadgeturi pentru barul de acasă, a unor sticlării frumoase sau a unui produs de lifestyle, Zone Denmark are ceva de oferit care cu siguranță va fi pe placul dvs.
101 articole în total
Coș pentru rufe UME 60 l, alb, plastic, Zona Danemarca
507 lei –7 %
471 lei
ZO26525
Coș pentru rufe UME 60 l, negru, plastic, Zone Denmark
507 lei –7 %
471 lei
ZO26523
Set de spălat vase SINGLES, 4 buc, negru, Zona Danemarca
238 lei –10 %
214 lei
ZO330446
Set de spălat vase 4 buc, taupe, Zone Denmark
238 lei –10 %
214 lei
ZO28078
Coș pentru rufe UME 60 l, gri deschis, plastic, Zone Denmark
492 lei
ZO26527
Raft pentru vinuri ROCKS 51 cm, negru, metal, Zona Danemarca
453 lei
ZO26657
Sus
Produsele următoare

Zone Denmark - design minimalist, pur și funcțional din Danemarca

Zone Denmark este un brand care este sinonim cu designul minimalist, pur și funcțional. Marca are o istorie bogată, care datează din 1997, când a fost fondată în Danemarca. Filozofia Zone Denmark este de a proiecta produse care sunt atât frumoase, cât și funcționale, punând accentul pe calitate și măiestrie.

Zone Denmark, design care sfidează convențiile

Zone Denmark interpretează tendințele moderne în dialog strâns cu designerii danezi inovatori. Cea mai mare sursă de inspirație sunt iubitorii de design din întreaga lume, care îi împărtășesc pasiunea pentru simplitate și pozitivitate. Rezultatul este un design de casă funcțional care provoacă convențiile, stimulează curiozitatea și înfrumusețează viața de zi cu zi. Expresia este onestă și minimalistă, materialele sunt atractive, iar produsele sunt inovatoare. Acesta este motivul pentru care Zone Denmark câștigă în mod regulat premii internaționale de design și este un brand

Zone Denmark - produse funcționale pentru baie și casă

Una dintre cele mai notabile game de produse ale Zone Denmark este colecția de baie, care cuprinde o mare varietate de accesorii pentru baie, inclusiv distribuitoare de săpun, suporturi pentru periuțe de dinți și perii de toaletă. Designul minimalist al colecției este o completare perfectă pentru orice baie modernă, cu linii curate și forme elegante care creează un sentiment de seninătate și calm.

Cu toate acestea, gama de produse Zone Denmark se extinde cu mult dincolo de colecția sa de baie. Aceștia oferă o mare varietate de accesorii pentru baruri, sticlărie și produse pentru casă, toate acestea împărtășind același angajament față de calitate, funcționalitate și design. Semnătura estetică a brandului este elegantă, minimalistă și modernă, punând accentul pe linii curate, culori naturale și mute și forme simple, organice.

Produse premiate pentru fanii designului funcțional

Marca a primit numeroase premii de design, printre care German Design Award, if Design Award, Red Dot Design Award. Cele mai premiate produse și colecții sunt produsele din seriile Peili și Ume (cu distribuitorul său cu senzor), colecția Singles, seria INU și pubelele circulare.

Aceste premii sunt o dovadă a angajamentului Zonei Danemarca față de excelență și inovație în materie de design. Produsele mărcii sunt recunoscute pentru designul lor unic și funcțional, materialele de înaltă calitate și atenția acordată detaliilor.

În concluzie, Zone Denmark este un brand dedicat creării de produse frumoase, funcționale și de înaltă calitate pentru casă. Cu accent pe un design minimalist, materiale de calitate și atenție la detalii. Fie că sunteți în căutarea unui accesoriu pentru baie, a unui gadget pentru bucătărie sau pentru barul de acasă, sau a unui set de frumos de pahare, Zone Denmark are ceva de oferit care vă va mulțumi cu siguranță.