Miller Harris

Miller Harris
12 articole în total
Lumânare parfumată TABAC 220 g, Miller Harris
319 lei
MHRTAB001
Difuzor de aromă SANTAL 150 ml, Miller Harris
Outlet
388 lei –25 %
291 lei
MHRSAND001
Lumânare parfumată FIGUE 220 g, Miller Harris
329 lei –13 %
285 lei
MHRFIG001
Difuzor de aromă FIGUE 150 ml, Miller Harris
387 lei
MHRFIGD001
Difuzor de aromă TABAC 150 ml, Miller Harris
388 lei
MHRTABD001
Difuzor de aromă TEA 150 ml, Miller Harris
399 lei –11 %
352 lei
MHRTEAD001
Lumânare parfumată MANDARIN 220 g, Miller Harris
Outlet
320 lei –25 %
240 lei
MHRMAN001
Lumânare parfumată TEA 220 g, Miller Harris
Outlet
320 lei –25 %
240 lei
MHRTEA001
Difuzor de aromă MANDARIN 150 ml, Miller Harris
Outlet
387 lei –25 %
290 lei
MHRMAND001
Difuzor de aromă ROSE 150 ml, Miller Harris
Outlet
399 lei –33 %
264 lei
MHRROSED001
Lumânare parfumată ROSE 220 g, Miller Harris
329 lei –13 %
285 lei
MHRROSE001
Lumânare parfumată SANTAL 220 g, Miller Harris
319 lei
MHRSAN001

Miller Harris parfumuri de lux pentru tine și casa ta

Miller Harris este o casă de parfumuri britanică, fondată în anul 2000 de către inovatoarea parfumieră Lyn Harris. Brandul este cunoscut pentru parfumurile sale unice și luxoase și a devenit un favorit al cultului în rândul pasionaților de parfumuri din întreaga lume.

Manifestul brandului este de a dezvolta produse de lux iconice, unice și naturale, cu atracție globală - din inima Londrei.ADN-ul Miller Harris se concentrează în jurul ideii de a crea parfumuri care sunt atât inovatoare, cât și atemporale. Marca consideră că un parfum este o formă de artă și că fiecare parfum ar trebui să fie o expresie unică a creativității și a măiestriei. Miller Harris este dedicată utilizării celor mai bune ingrediente, iar fiecare parfum este meticulos lucrat pentru a se asigura că este de cea mai bună calitate.

Miller Harris - parfumuri pentru tine, corpul tău și casa ta

Gama de produse Miller Harris include o gamă largă de parfumuri atât pentru bărbați, cât și pentru femei, produse pentru baie și corp, precum și produse de parfumerie pentru casă, care vor schimba atmosfera din interiorul casei dumneavoastră. De la parfumuri elegante și sofisticate la parfumuri mai jucăușe și mai tinerești, marca are ceva pentru toată lumea. Unele dintre cele mai populare parfumuri de la Miller Harris includ clasicul L'Air de Rien, care este un parfum atemporal și elegant, și vibrantul și jucăușul La Fumée Alexandrie.

Miller Harris's difuzoare de casă și lumânări parfumate sunt fabricate în Marea Britanie și se caracterizează prin parfumuri unice și ambalaje minimaliste și elegante. Lumânările au borcane mari și grele, cu o capacitate de 220 g. Vasele sunt disponibile în culori delicate, cu desene elegante pe bază de inscripții și sunt concepute pentru a evoca un sentiment de stil subtil și calm în orice spațiu de locuit. Fiecare lumânare este turnată manual pentru a asigura o ardere uniformă, cu o durată de ardere de 50 de ore. Lumânările sunt realizate cu ceară naturală - un amestec perfect de soia și rapiță - și creează o ardere și o aruncare perfectă a parfumului.

Toate produsele Miller Harris sunt potrivite pentru vegani și nu conțin ftalați, coloranți artificiali, parabeni și formaldehidă. Marca utilizează un nivel ridicat de materii prime naturale și ambalaje certificate FSC și complet reciclabile, fără celofan.

Mai mult decât un parfum...

Ceea ce diferențiază Miller Harris de alte mărci de parfumuri este calitatea și complexitatea parfumurilor sale. Fiecare parfum este creat folosind doar cele mai bune ingrediente și este conceput pentru a fi unic și memorabil. De asemenea, brandul este angajat în favoarea sustenabilității și folosește în produsele sale numai ingrediente naturale și de origine etică.

Miller Harris parfumurile sunt perfecte pentru oricine apreciază calitatea și luxul. Fie că sunteți un pasionat de parfumuri sau pur și simplu sunteți în căutarea unui parfum unic și memorabil, Miller Harris are ceva de oferit. Parfumurile brandului sunt, de asemenea, excelente ca și cadouri, deoarece sunt elegante și atemporale.

În concluzie, Miller Harris este o casă britanică de parfumuri couture dedicată creării de parfumuri inovatoare și atemporale. Angajamentul mărcii față de calitate și durabilitate o diferențiază de alte mărci de parfumuri, iar gama sa largă de parfumuri oferă ceva pentru toată lumea. Fie că sunteți un pasionat de parfumuri sau pur și simplu sunteți în căutarea unui parfum luxos și memorabil, Miller Harris este un brand care merită explorat.