Recipiente pentru depozitarea alimentelor

169 articole în total
Recipiente pentru condimente DEPOT, set de 4 bucWMF
217 lei –5 %
204 lei
WM0661586040
Borcan de depozitare pentru bucătărie DEPOT 1 l, WMF
136 lei
WM0661616040
Dozator de ulei și oțet BASIC, 120 ml, WMF
146 lei
WM650586030
Borcan de depozitare pentru bucătărie DEPOT 1,5 l, WMF
138 lei
WM661626040
Set oliviere DE LUXE, WMF
Set oliviere DE LUXE, WMF
În stoc (1 buc.)
942 lei
WM0667866030
Recipient depozitare pentru bucătărie POP GOOD GRIPS 5,7 l, plastic, OXO OXO11241400
Borcan de bucatarie CIRCUS, 1,5 l, transparent, Alessi
239 lei
ALMW30150
Recipiente pentru condimente cu un suport, 8 buc, Cole & Mason
359 lei
CMH121807
Clipsuri pentru pungi, set de 8 buc, de Buyer
45 lei –13 %
39 lei
DB433600
Set de recipiente pentru sare și piper TWO ÎN UNU, WMF
113 lei
WM0661056030
Recipiente pentru condimente cu un suport, 20 buc, Cole & Mason
668 lei
CMH121809
Borcan de depozitare pentru bucătărie DEPOT 2 l, WMF
150 lei
WM0661636040
Agitator pentru sare și piper set WAGENFELD, WMF
230 lei
WM0660079990
Borcan de bucatarie CIRCUS, 500 ml, transparent, Alessi
199 lei
ALMW3050
Borcan de depozitare pentru bucătărie CUPBOARDSTORE, 5 bucJoseph Joseph JS81113
Sus
Produsele următoare

Recipiente pentru depozitarea alimentelor - pentru o organizare perfectă a bucătăriei

În zilele noastre, presiunile zilnice și neîncetate ale muncii și menținerea angajamentelor personale acasă abia dacă mai lasă loc pentru a găti zilnic mese. În loc să comande mereu mâncare la pachet, mulți oameni aleg să pregătească mesele în avans și să stocheze alimente care să le ajungă pentru câteva zile.

Chiar dacă alegeți să nu pregătiți mesele în avans, există întotdeauna resturi de la o masă anterioară pe care ați putea dori să le păstrați pentru a doua zi. Alternativ, ați putea dori să depozitați cerealele, grâul și orezul în borcane convenabil sigilate. Recipientele de depozitare sunt de departe cea mai bună alegere pentru toate aceste scopuri. La Kulina, avem o gamă largă din care puteți alege. Așadar, alegeți recipientele de depozitare a alimentelor care nu numai că vă plac cel mai mult, dar îndeplinesc și funcția pe care o aveți în minte.

Recipientele pentru alimente uscate sunt, de asemenea, esențiale atunci când vine vorba de organizarea perfectă a spațiului din bucătărie. Acestea vă permit să organizați cămara și dulapurile de bucătărie într-un mod care să fie confortabil, la îndemână și practic. Recipientele transparente pentru alimente permit să se vadă cu ușurință ce se află înăuntru, ce trebuie cumpărat etc. Asigurați-vă că recipientele pentru hrana uscată au capace sigilate, astfel încât mâncarea să nu absoarbă umezeala din aer și să rămână proaspătă mai mult timp.

Care sunt cele mai bune mărci pentru recipientele de depozitare a alimentelor?

Recipientele pentru depozitarea alimentelor sunt pur și simplu indispensabile. Kulina are recipiente de depozitare a alimentelor pentru orice situație și mărci precum Brabantia, Eva Solo, WMF, Tefal și Koziol se află în fruntea listei atunci când vine vorba de recipiente pentru depozitarea alimentelor. De la păstrarea resturilor pentru micul dejun, prânzul sau cina de a doua zi, până la depozitarea meselor pre-preparate pentru săptămâna aglomerată pe care o aveți în față. Recipientele noastre pentru depozitarea alimentelor și cutii pentru prânz sunt prevăzute cu capace etanșe care asigură că niciun agent extern nu poate pătrunde în recipient și vă poate contamina alimentele.

Recipientele pentru depozitarea alimentelor care dispun de cele mai recente inovații și tehnologii asigură, de asemenea, că alimentele rămân proaspete și fără bacterii. Cu astfel de beneficii, puteți fi siguri că mâncarea pe care o serviți va fi sănătoasă pentru dvs. și familie.

Ce materiale sunt folosite pentru recipientele de depozitare a alimentelor?

  • Ceramică - o opțiune igienică și sigură pentru depozitarea alimentelor
  • Sticlă - o alegere foarte bună și elegantă pentru fiecare bucătărie
  • Plastic - foarte popular, ușor

Este mai bine să păstrați alimentele în recipiente de sticlă sau de plastic?

Depinde de ceea ce doriți să stocați. Dacă sunteți în căutarea unor recipiente de depozitare pentru alimente uscate, puteți alege cu ușurință un recipient din plastic, sticlă sau ceramică. Toate materialele sunt excelente pentru aceasta. Dar dacă sunteți în căutarea unui recipient pentru mesele pregătite sau pentru resturile de mâncare care vor fi păstrate în frigider, cel mai bine este să alegeți recipiente din sticlă în acest sens. Deși recipientele din plastic sunt mai ușoare în greutate și extrem de practice, acestea pot elibera substanțe chimice atunci când sunt păstrate în frigider, la fel cum pot face atunci când sunt încălzite.