Recipiente pentru depozitarea alimentelor

150 articole în total
Dozator de ulei DE LUXE, WMF
Dozator de ulei DE LUXE, WMF
În stoc (>5 buc.)
162 lei
WM0667906030
Set de etanșare în vid FRESH & SAVE, 7 buc, Zwilling
486 lei
ZW368070070
Recipient pentru depozitarea alimentelor GUSTO 1,3 l, Zwilling
155 lei –57 %
66 lei
ZW39506004
Recipient pentru sare și piper set, cu bază de lemn de salcâm, WMF WM0634546040
Set aspirator alimentar FRESH & SAVE, set de 7, alb, sticla, Zwilling
Nou
ZW1002503
Recipiente pentru condimente DEPOT, set de 4 bucWMF
229 lei –8 %
210 lei
WM0661586040
Dozator de ulei și oțet BASIC, 120 ml, WMF
136 lei
WM650586030
Borcan de depozitare pentru bucătărie DEPOT 1 l, WMF
141 lei
WM0661616040
Solnițe de sare și piper Wagenfeld WMF
239 lei –15 %
202 lei
WM0660079990
Borcan depozitare pentru bucătărie, set de 4 buc, capace gri, Brabantia BRAB122422
Recipiente pentru condimente cu un suport, 20 buc, Cole & Mason
671 lei
CMH121809
Set condimente 5070 19 cm, oțel inoxidabil și sticlă, Alessi
762 lei
AL5070
Sus
Produsele următoare

Recipiente pentru depozitarea alimentelor - pentru o organizare perfectă a bucătăriei

În zilele noastre, presiunile zilnice și neîncetate ale muncii și menținerea angajamentelor personale acasă abia dacă mai lasă loc pentru a găti zilnic mese. În loc să comande mereu mâncare la pachet, mulți oameni aleg să pregătească mesele în avans și să stocheze alimente care să le ajungă pentru câteva zile.

Chiar dacă alegeți să nu pregătiți mesele în avans, există întotdeauna resturi de la o masă anterioară pe care ați putea dori să le păstrați pentru a doua zi. Alternativ, ați putea dori să depozitați cerealele, grâul și orezul în borcane convenabil sigilate. Recipientele de depozitare sunt de departe cea mai bună alegere pentru toate aceste scopuri. La Kulina, avem o gamă largă din care puteți alege. Așadar, alegeți recipientele de depozitare a alimentelor care nu numai că vă plac cel mai mult, dar îndeplinesc și funcția pe care o aveți în minte.

Recipientele pentru alimente uscate sunt, de asemenea, esențiale atunci când vine vorba de organizarea perfectă a spațiului din bucătărie. Acestea vă permit să organizați cămara și dulapurile de bucătărie într-un mod care să fie confortabil, la îndemână și practic. Recipientele transparente pentru alimente permit să se vadă cu ușurință ce se află înăuntru, ce trebuie cumpărat etc. Asigurați-vă că recipientele pentru hrana uscată au capace sigilate, astfel încât mâncarea să nu absoarbă umezeala din aer și să rămână proaspătă mai mult timp.

Care sunt cele mai bune mărci pentru recipientele de depozitare a alimentelor?

Recipientele pentru depozitarea alimentelor sunt pur și simplu indispensabile. Kulina are recipiente de depozitare a alimentelor pentru orice situație și mărci precum Brabantia, Eva Solo, WMF, Tefal și Koziol se află în fruntea listei atunci când vine vorba de recipiente pentru depozitarea alimentelor. De la păstrarea resturilor pentru micul dejun, prânzul sau cina de a doua zi, până la depozitarea meselor pre-preparate pentru săptămâna aglomerată pe care o aveți în față. Recipientele noastre pentru depozitarea alimentelor și cutii pentru prânz sunt prevăzute cu capace etanșe care asigură că niciun agent extern nu poate pătrunde în recipient și vă poate contamina alimentele.

Recipientele pentru depozitarea alimentelor care dispun de cele mai recente inovații și tehnologii asigură, de asemenea, că alimentele rămân proaspete și fără bacterii. Cu astfel de beneficii, puteți fi siguri că mâncarea pe care o serviți va fi sănătoasă pentru dvs. și familie.

Ce materiale sunt folosite pentru recipientele de depozitare a alimentelor?

  • Ceramică - o opțiune igienică și sigură pentru depozitarea alimentelor
  • Sticlă - o alegere foarte bună și elegantă pentru fiecare bucătărie
  • Plastic - foarte popular, ușor

Este mai bine să păstrați alimentele în recipiente de sticlă sau de plastic?

Depinde de ceea ce doriți să stocați. Dacă sunteți în căutarea unor recipiente de depozitare pentru alimente uscate, puteți alege cu ușurință un recipient din plastic, sticlă sau ceramică. Toate materialele sunt excelente pentru aceasta. Dar dacă sunteți în căutarea unui recipient pentru mesele pregătite sau pentru resturile de mâncare care vor fi păstrate în frigider, cel mai bine este să alegeți recipiente din sticlă în acest sens. Deși recipientele din plastic sunt mai ușoare în greutate și extrem de practice, acestea pot elibera substanțe chimice atunci când sunt păstrate în frigider, la fel cum pot face atunci când sunt încălzite.