Cafea

3 articole în total
Sirop de alune, 250 ml, Nicolas Vahé
51 lei
NV104981099
Sirop Yuzu Nicolas Vahé 200 ml
68 lei
NV111040121
Sirop 200 ml, smântână irlandeză, Lie Gourmet
44 lei
LIE223

Amestecuri de cafea care vă vor permite să vă bucurați de o cafea în stil Barista la domiciliu

Care sunt tipurile de bază de cafea?

În general, există patru tipuri de bază de boabe de cafea: Arabica, Robusta, Excelsa și Liberica. Acestea au profiluri gustative diferite, Arabica și Robusta fiind cele mai populare dintre ele.

Care sunt cele mai populare băuturi de cafea?

Când vine vorba de tipuri de băuturi de cafea, există câteva clasice pe care fiecare barista de acasă ar trebui să le cunoască și să le poată prepara. Printre acestea se numără espresso (normal, espresso doppio și espresso cortado), lungo, negru, americano, flat white, cappuccino, café late și latte macchiato.

Cum să alegi cafeaua potrivită pentru tine?

Atunci când alegeți amestecul sau boabele de cafea potrivite, trebuie să luați în considerare tipul de aparat de cafea pe care îl dețineți, metoda de preparare pe care o utilizați, tipul de băuturi pe care le preparați cel mai des și, evident, preferințele dumneavoastră personale.

Dacă doriți să vă bucurați de o cafea în stil Barista acasă, trebuie să vă asigurați că folosiți un amestec de cafea de calitate superioară, boabe proaspăt măcinate, apă filtrată și un aparat de cafea sau o mașină de cafea care vă va permite să preparați cafeaua ca un profesionist. Vedeți aici selecția noastră de aparate de cafea legendare cu pârghie sau automate sau optați pentru ceva mai mic pentru o cafea în stil lent - o presă franceză sau un aparat de cafea pe aragaz.

Pe Kulina vă oferim diferite tipuri de amestecuri de cafea (toate de înaltă calitate), precum și siropuri de cafea care vor adăuga dulceață băuturilor de cafea albă. Cele mai populare arome de cafea sunt:

  • vanilie
  • caramel
  • alune de pădure
  • scorțișoară și condimente de dovleac (mai ales în timpul iernii)
  • moca

Alegeți gustul care vă place cel mai mult și savurați-vă ceașca de cafea ca și cum ați fi în cafeneaua preferată de la colț de stradă.