Espressoare pentru cafea la filtru

15 articole în total
Aparat de cafea cu filtru KA 4851 FILKA, argintiu, Severin
Sticker
1 690 lei
SEVE3497592
Aparat de cafea cu filtru 5KCM1209, culoarea migdalei, KitchenAid
Sticker
KA5KCM1209EAC
Mașină de cafea cu picurare PLISSÉ 1,5 l, alb, Alessi
889 lei
ALMDL14W
Aparat de cafea cu filtru KA 5762 CAPRICE, argintiu, Severin
Sticker
769 lei
SEVEKA5762
Aparat de cafea cu filtru STELIO, WMF
Sticker
479 lei
WM0412150011
Aparat de cafea cu filtru KA 4826 TYPE SWICH, 1,25 l, Severin
Sticker
319 lei
SEVEKA4826
Mașină de cafea cu filtru KA 4850 FILKA, argintiu, Severin
Sticker
1 490 lei
SEVE3488439
Aparat de cafea cu filtru KA 5763 CAPRICE, argintiu, Severin
Sticker
829 lei
SEVEKA5763
Mașină de cafea cu picurare PLISSÉ 1,5 l, gri, Alessi
889 lei
ALMDL14G
Aparat de cafea cu filtru SMART'N'LIGHT CM600810,negru, Tefal
Sticker
369 lei
TEFCM600810
Aparat de cafea cu picurare lentă SLOW COFFEE 24 cm, sticlă, Alessi
Nou
ALKT01S1
Aparat de cafea cu filtru 5KCM1209, negru, KitchenAid
Sticker
929 lei
KA5KCM1209EOB
Mașină de cafea cu picurare PLISSÉ 1,5 l, negru, Alessi
889 lei
ALMDL14B

Aparate de cafea cu picurare - Obțineți cea mai bună aromă a cafelei dvs

Ce este un filtru de cafea cu picurare și cum funcționează?

Într-un aparat de cafea cu picurare, cantități măsurate de apă rece sunt turnate într-un rezervor, unde un element de încălzire încălzește apa până la fierbere. Datorită acestui lucru, aburul se ridică printr-un tub și se condensează. În continuare, cafeaua măcinată plasată într-un filtru este umezită cu apă condensată și începe să picure.

O carafă colectează apa după ce aceasta a trecut prin filtru și a fost infuzată cu cafea. Carafa este susținută de o placă metalică care are și un element de încălzire pentru a menține cafeaua caldă.

La Kulina, avem o mare varietate de aparate de cafea cu picurare de la producători renumiți, cum ar fi KitchenAid, Severin, și WMF.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când cumpăr un aparat de cafea cu picurare?

Pauză de bere

Cu ajutorul funcției de pauză a fierberii, puteți opri momentan procesul de fierbere și puteți turna una sau două cești de cafea înainte ca carafa să se umple. Acest lucru este foarte util atunci când nu mai poți aștepta o secundă pentru doza de cofeină.

Cronometru

Unele dintre aceste aparate sunt dotate cu un temporizator programabil, ceea ce vă permite să încărcați cafeaua și apa în avans și să vă bucurați de cafea oricând doriți, fie că este la prima oră a dimineții sau după o zi lungă de muncă.

Filtru de cafea

O varietate de filtre sunt incluse în designul aparatelor de cafea cu picurare. Cele mai multe coșuri de filtrare au un fund conic sau plat și sunt detașabile. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la filtrele de cafea din hârtie, deoarece majoritatea filtrelor pentru cafetierele cu picurare sunt reutilizabile. Există, de asemenea, variante metalice și din oțel ale filtrelor permanente.

Pentru procese mai convenționale de preparare a cafelei, puteți consulta și colecția noastră de aparate de cafea automate și semiautomate.

Cum îmi curăț cafetiera cu picurare?

Aparatele de cafea cu picurare sunt adesea mult mai ușor de curățat decât alte aparate de cafea, deoarece au mai puține piese în mișcare.

Când este timpul să vă curățați cafetiera cu picurare, aruncați cafeaua îmbibată și scoateți filtrul din aparat. Puteți trece apoi la clătirea carafei de cafea și a filtrului.

În plus, trebuie să vă asigurați că vă detartrați aparatul de cafea cu picurare cel puțin o dată pe lună, în funcție de cât de des îl utilizați. În rezervorul de apă se poate adăuga un anumit raport de oțet, acid citric sau un detartrant chimic pentru a-l detartra.